Nieuw

Nieuw
Curlies ster parel strass 4 stuks

Curlies ster parel strass 4 stuks

€ 6,95
Zilverkleurige stervormige curlies met strass steentjes en een parel in het midden. Steek je haar (helemaal of gedeeltelijk) op en draai de curlies gemakkelijk in het haar. Als je een avondje wilt schitteren, zijn deze curlies het helemaal!

Diadeem met haarkam zwart

€ 4,95
Mooie zwarte diadeem in zig zag model. Aan de diadeem zit een haarkam waardoor de diadeem goed in het haar blijft zitten.

Patent speld art deco stijl goudkleurig

€ 5,95
Mooie patent speld in art deco stijl. Door het kleine formaat is deze patent speld geschikt voor bijna iedere haarstijl!

Patent speld zwarte bloem strass goudkleurig

€ 5,95
Prachtige goudkleurige patent speld met zwarte bloem en kleine strass steentje. Een geweldig haarsierraad voor wanneer je gaat voor chique!

Patent speld bloemen grijs blauw

€ 7,95
Sierlijke patent speld met prachtige bloemen in blauw/grijze tinten. Klem de patent speld gemakkelijk in het haar en maak je haarstijl af!

Patent speld facetstenen transparant

€ 6,95
Mooie goudkleurige patent speld met transparante facet stenen en strass steentjes. Klem deze patent speld gemakkelijk in het haar om het haar uit je gezicht te houden en je haarstijl compleet te maken.

Patent speld strass cirkels goudkleurig

€ 5,95
Prachtige goudkleurige patent speld bewerkt met cirkelvormige strass steentjes. Klem deze patent speld gemakkelijk in het haar om het haar uit je gezicht te houden en je haarstijl compleet te maken.

Haarkam goudkleurig parels vintage

€ 4,95
Prachtige goudkleurige vintage stijl haarkam, bewerkt met parels en strass steentjes. Deze haarkam kan gemakkelijk worden verwerkt in los of opgestoken haar.

Haarkam zilverkleurig driehoeken

€ 3,95
Zilverkleurige haarkam met driehoeken. Deze haarkam heeft een mooie moderne uitstraling en past werkelijk bij iedere outfit!

Haarclip luxe bronskleurig rond

€ 3,95
Mooie sierlijke bronskleurige haarclip. De haarclip heeft een ronde vorm en is sierlijk bewerkt. Klem deze haarclip gemakkelijk in los of opgestoken haar.

Haarclip luxe goudkleurig ananas

€ 4,95
Mooie goudkleurige luxe haarclip in de vorm van een ananas. Klem deze haarclip gemakkelijk in los of opgestoken haar.

Haarclip luxe zilverkleurig infinity

€ 4,95
Prachtige zilverkleurige luxe haarclip in de vorm van het infinity teken. Klem deze haarclip gemakkelijk in het haar en maak je look compleet!
Nieuw
Diadeem met strass kralen kleur crèmekleurig

Diadeem met strass kralen kleur crèmekleurig

€ 4,95
Prachtige diadeem bewerkt met crèmekleurige strass kralen. Deze diadeem kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen. De strass kralen geven een mooie glinstering aan het haar!

Tiara strass en parels bronskleurig

€ 19,95
Deze prachtige bronskleurige tiara staat werkelijk als een juweeltje in het haar! De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Ga voor mooi, ga voor chique met deze tiara in het haar!

Haarclip luxe zilverkleurig kat

€ 4,95
Mooie zilverkleurige haarclip in de vorm van een kat. Het eigen haar is door de haarclip zichtbaar, dat geeft een mooi effect. Een echt must have item voor elke kattenliefhebster!