Nieuw

Nieuw
Haarklem zilverkleurig blauw artistiek Haarklem tinten blauw artistiek

Haarklem tinten blauw artistiek

€ 9,95
Trendy haarklem met prachtig lichtblauw/blauw lijnwerk. Stevige haarklem waarmee je je haar in een handomdraai vastzet.
Nieuw
Bananenklem kunststof zilverkleurig grijs artistiek Bananenklem kunststof zilverkleurig grijs artistiek

Bananenklem kunststof zilverkleurig grijs artistiek

€ 4,95
Prachtige artistieke bananenklem met grijs/zilver achtige kleur. Met deze stevige bananenklem zet je in een handomdraai je haar vast.
Nieuw
Haarkam zilverkleurig basic 2 stuks

Haarkam zilverkleurig basic 2 stuks

€ 1,95
Twee stevige zilverkleurige haarkammetjes van metaal, die gemakkelijk in het haar verwerkt kunnen worden. Deze haarkammetjes zijn ook zeer geschikt om zelf te versieren met bloementjes of steentjes.
Nieuw
Haarpinnen chrysant in de kleur gebroken wit 4 stuks

Haarpinnen chrysant in de kleur gebroken wit 4 stuks

€ 6,95
Haarpin met mooie chrysant in de kleur gebroken wit. Doordat deze bloemen een neutrale kleur hebben zijn deze goed te combineren bij verschillende kleuren kleding. Met name geschikt voor gelegenheden als een bruiloft of sjiek diner. Deze haarpinnen kunnen subtiel verwerkt worden in het opgestoken haar. Simpelweg door deze in het haar te steken.
Nieuw
Haak elastiek set van 3 stuks zwart

Haak elastiek set van 3 stuks zwart

€ 3,95
Set van 3 zwarte haak elastieken. Pak al het haar bij elkaar, haak 1 haakje in het haar, draai het elastiek om het haar en zet het andere haakje vast. Zet met deze haak elastieken het haar zo stevig vast als je zelf wilt. Nooit meer een staart die uitzakt, dit haak elastiek is dus een echt must have item!
Nieuw
Haarklem met dierenprint kleur wit Haarklem met dierenprint kleur wit

Haarklem met dierenprint kleur wit

€ 4,95
Helemaal trendy zijn deze haarklem met dierenprint. Hiermee kun je heel subtiel een dunne haarlok vastzetten aan de zijkant of achterkant van je hoofd.

Papillotten voor het maken van krullen

€ 4,95
Krullen aanbrengen in je haar zonder krultang? Maak dan gebruik van deze papillotten, verkrijgbaar in een set van 10 stuks. Neem een pluk haar (droog of nat) draai die eerst om zichzelf heen, eventueel met wat mouse of haarlak sprayen. Vervolgens draai je de haarlok op de papillot heen richting je hoofd totdat de haarlok er helemaal omheen zit. Vervolgens draai je de uiteinden van de papillot naar elkaar toe. Na een nacht slapen haal je de papillotten er weer uit en zijn de krullen zichtbaar! Eventueel nog wat sprayen met haarlak voor extra versteviging.

Haarbloem roosje grijs S op alligator knipje

€ 2,95
Subtiel klein grijs roosje om in het opgestoken haar te verwerken. Deze haarbloem is gemakkelijk vast te zetten in het haar door het alligator haarknipje aan de achterzijde.

Haarbloem roosje groen S op alligator knipje

€ 2,95
Subtiel klein groen roosje om in het opgestoken haar te verwerken. Deze haarbloem is gemakkelijk vast te zetten in het haar door het alligator haarknipje aan de achterzijde.
Nieuw
Haarklem lichtroze met bloemenprint Haarklem lichtroze met bloemenprint

Haarklem lichtroze met bloemenprint

€ 4,95
Mooie lichtroze haarklem die aan boven-, binnen- en onderzijde goudkleurig is. De haarklem is voorzien van prachtige subtiele bloemenprint. Zet je haar gemakkelijk vast met deze mooie en stevige haarklem!
Nieuw
Haarklem lichtroze pastel twee bloemen Haarklem lichtroze pastel twee bloemen

Haarklem lichtroze pastel twee bloemen

€ 4,95
Mooie lichtroze haarklem die aan boven-, binnen- en onderzijde goudkleurig is. Aan beide zijden van de haarklem zitten twee bloemen met in het midden een klein strass steentje. Zet je haar gemakkelijk vast met deze mooie en stevige haarklem!
Nieuw
Haarklem trendy roze met zwarte rand Haarklem trendy roze met zwarte rand

Haarklem trendy roze met zwarte rand

€ 7,95
Mooie trendy roze haarklem met zwarte lijnen. Ga je voor trendy dan ga je voor deze haarklem!
Nieuw
Haarklem crèmekleurig met bruine print Haarklem crèmekleurig met bruine print

Haarklem crèmekleurig met bruine print

€ 7,95
Prachtige cremkleurige haarklem met speels bruinkleurig patroon en subtiele glans. Maak je haarstijl compleet met deze haarklem!
Nieuw
Haarklem bruin model marmer look Haarklem bruin model marmer look

Haarklem bruin model marmer look

€ 7,95
Prachtige bruine haarklem met marmer look, elk marmer patroon is anders dus iedere haarklem is uniek! Zet het haar in een handomdraai vast met deze stevige haarklem.
Nieuw
Haarklem zilverkleurig sierlijk vlinder Haarklem zilverkleurig sierlijk vlinder

Haarklem zilverkleurig sierlijk vlinder

€ 7,95
Prachtige zilverkleurige haarklem in vlinder vorm. Deze sierlijke haarklem is bewerkt met kleine strass steentjes en staat daarom schitterend in het haar!