Nieuw

Nieuw
Bananenklem kunststof zwart glans strak Bananenklem kunststof zwart glans strak

Bananenklem kunststof zwart glans strak

€ 2,95
Mooie zwarte bananenklem in strakke vorm. Met een bananenklem zet je in een handomdraai je haar vast. Doordat deze bananenklem zwart is past deze bij iedere outfit.
Nieuw
Hair rings 9 stuks met 2 bedels lotus zilverkleurig

Hair rings 9 stuks met 2 bedels lotus zilverkleurig

€ 8,95
Helemaal hot deze zilverkleurige hair rings, met twee bedels met lotus bloemen! Verwerk ze gemakkelijk in een vlecht en creëer een super mooi effect! Open en sluit de hair rings door deze bij de opening iets in tegengestelde richting te buigen (ene zijde van je af, andere zijde naar je toe). Draai de hair ring in het haar en buig vervolgens de hair ring weer dicht.
Nieuw
Hair rings 9 stuks met 2 bedels spin zilverkleurig

Hair rings 9 stuks met 2 bedels spin zilverkleurig

€ 8,95
Helemaal hot deze zilverkleurige hair rings, met twee bedels met spinnen! Verwerk ze gemakkelijk in een vlecht en creëer een super mooi effect! Open en sluit de hair rings door deze bij de opening iets in tegengestelde richting te buigen (ene zijde van je af, andere zijde naar je toe). Draai de hair ring in het haar en buig vervolgens de hair ring weer dicht.
Nieuw
Hair rings 9 stuks met 2 bedels slang zilverkleurig

Hair rings 9 stuks met 2 bedels slang zilverkleurig

€ 8,95
Helemaal hot deze zilverkleurige hair rings, met twee bedels met slangen! Verwerk ze gemakkelijk in een vlecht en creëer een super mooi effect! Open en sluit de hair rings door deze bij de opening iets in tegengestelde richting te buigen (ene zijde van je af, andere zijde naar je toe). Draai de hair ring in het haar en buig vervolgens de hair ring weer dicht.
Nieuw
Dreadlock bead cuff 6 stuks blauw Dreadlock bead cuff 6 stuks blauw

Dreadlock bead cuff 6 stuks blauw

€ 3,95
Deze zilverkleurige dreadlock bead cuffs blauw zijn het helemaal! buig ze gemakkelijk open en klem ze om dreadlocks of cornrows (strakke vlechten op het hoofd). Combineer dreadlock bead cuffs met hair rings om je look compleet te maken!
Nieuw
Dreadlock bead cuff 6 stuks paars Dreadlock bead cuff 6 stuks paars

Dreadlock bead cuff 6 stuks paars

€ 3,95
Deze zilverkleurige dreadlock bead cuffs paars zijn het helemaal! buig ze gemakkelijk open en klem ze om dreadlocks of cornrows (strakke vlechten op het hoofd). Combineer dreadlock bead cuffs met hair rings om je look compleet te maken!
Nieuw
Dreadlock bead cuff 6 stuks roze Dreadlock bead cuff 6 stuks roze

Dreadlock bead cuff 6 stuks roze

€ 3,95
Deze zilverkleurige dreadlock bead cuffs roze zijn het helemaal! Buig ze gemakkelijk open en klem ze om dreadlocks of cornrows (strakke vlechten op het hoofd). Combineer dreadlock bead cuffs hartjes met hair rings om je look compleet te maken!
Nieuw
Dreadlock bead cuff 6 stuks zilverkleurig Dreadlock bead cuff 6 stuks zilverkleurig

Dreadlock bead cuff 6 stuks zilverkleurig

€ 3,95
Deze zilverkleurige dreadlock bead cuffs zijn het helemaal! buig ze gemakkelijk open en klem ze om dreadlocks of cornrows (strakke vlechten op het hoofd). Combineer dreadlock bead cuffs met hair rings om je look compleet te maken!
Nieuw
Haarbloem dubbel lelie wit op alligator knipje

Haarbloem dubbel lelie wit op alligator knipje

€ 4,95
Prachtige dubbele witte lelie op een alligator knipje. In het midden van beide lelies zit een transparant strass steentje. Door het alligator knipje aan de achterzijde is deze haarbloem gemakkelijk in het haar te klemmen.
Nieuw
Hair ring met bedel slang zilverkleurig

Hair ring met bedel slang zilverkleurig

€ 2,95
Hair ring met mooi zilverkleurig slang. Verwerk de hair ring gemakkelijk in een vlecht en creëer een super mooi effect! Open en sluit de hair ring door deze bij de opening iets in tegengestelde richting te buigen (ene zijde van je af, andere zijde naar je toe). Draai de hair ring in het haar en buig vervolgens de hair ring weer dicht.
Nieuw
Hair ring met bedel spin zilverkleurig

Hair ring met bedel spin zilverkleurig

€ 2,95
Hair ring met mooi zilverkleurig spin. Verwerk de hair ring gemakkelijk in een vlecht en creëer een super mooi effect! Open en sluit de hair ring door deze bij de opening iets in tegengestelde richting te buigen (ene zijde van je af, andere zijde naar je toe). Draai de hair ring in het haar en buig vervolgens de hair ring weer dicht.
Nieuw
Curlie klaproos met strass steentjes wit Curlie klaproos met strass steentjes wit

Curlie klaproos met strass steentjes wit

€ 3,95
Curlie met aan de bovenzijde een prachtige klaproos! In het midden van de klaproos zit een parel met daar omheen een aantal strass steentjes. Steek je haar half of helemaal op en draai de curlie gemakkelijk in het haar. Geschikt om in het haar te dragen tijdens een bruiloft of voor een mooie zomerse look!
Nieuw
Hair ring met bedel tree of life

Hair ring met bedel tree of life

€ 2,95
Hair ring met mooi zilverkleurig tree of life. Verwerk de hair ring gemakkelijk in een vlecht en creëer een super mooi effect! Open en sluit de hair ring door deze bij de opening iets in tegengestelde richting te buigen (ene zijde van je af, andere zijde naar je toe). Draai de hair ring in het haar en buig vervolgens de hair ring weer dicht.
Nieuw
Hair ring met bedel ster zilverkleurig

Hair ring met bedel ster zilverkleurig

€ 2,95
Hair ring met mooi zilverkleurig ster. Verwerk de hair ring gemakkelijk in een vlecht en creëer een super mooi effect! Open en sluit de hair ring door deze bij de opening iets in tegengestelde richting te buigen (ene zijde van je af, andere zijde naar je toe). Draai de hair ring in het haar en buig vervolgens de hair ring weer dicht.
Nieuw
Hair ring met bedel hart zilverkleurig

Hair ring met bedel hart zilverkleurig

€ 2,95
Hair ring met mooi zilverkleurig hart. Verwerk de hair ring gemakkelijk in een vlecht en creëer een super mooi effect! Open en sluit de hair ring door deze bij de opening iets in tegengestelde richting te buigen (ene zijde van je af, andere zijde naar je toe). Draai de hair ring in het haar en buig vervolgens de hair ring weer dicht.