Nieuw

Nieuw
Bananenklem kunststof zwart glans strak Bananenklem kunststof zwart glans strak

Bananenklem kunststof zwart glans strak

€ 2,95
Mooie zwarte bananenklem in strakke vorm. Met een bananenklem zet je in een handomdraai je haar vast. Doordat deze bananenklem zwart is past deze bij iedere outfit.
Nieuw
Haarclip luxe zilverkleurig strass steentjes ovaal Haarclip luxe zilverkleurig strass steentjes ovaal

Haarclip luxe zilverkleurig strass steentjes ovaal

€ 4,95
Prachtige klassieke luxe haarclip, bewerkt met kleine strass steentjes. Deze zilverkleurige haarclip is perfect voor een chic avondje uit!
Nieuw
Haarclip luxe goudkleurig strass steentjes kroon Haarclip luxe goudkleurig strass steentjes kroon

Haarclip luxe goudkleurig strass steentjes kroon

€ 4,95
Voel je een echte prinses met deze prachtige goudkleurige haarclip met kroon! De kroon is bewerkt met kleine pareltjes en strass steentjes.
Nieuw
Diadeem zilverkleurig sierlijke bloemen

Diadeem zilverkleurig sierlijke bloemen

€ 8,95
Zilverkleurige diadeem, prachtige bewerkt met sierlijke bloemen en strass steentjes. Deze diadeem staat schitterend in zowel los als opgestoken haar.
Nieuw
Haarbloem roos leather look oud roze

Haarbloem roos leather look oud roze

€ 3,95
Mooie oud roze haarbloem in leather look. Deze haarbloem heeft aan de achterzijde een alligator knipje waardoor deze gemakkelijk in het haar geklemd kan worden.
Nieuw
Haarbloem roos vilt crèmekleurig

Haarbloem roos vilt crèmekleurig

€ 3,50
Mooie crèmekleurige bloem van vilt. De bloem heeft een natuurlijke neutrale look en is daardoor goed bij kleding te combineren. Deze haarbloem heeft aan de achterzijde een alligator knipje waardoor deze gemakkelijk in het haar geklemd kan worden.
Nieuw
Haarbloem wilde roos wit creme roze

Haarbloem wilde roos wit creme roze

€ 3,50
Prachtige haarbloem met verschillende tinten: wit, crèmekleurig en roze. Deze haarbloem heeft aan de achterzijde een alligator knipje waardoor deze gemakkelijk in het haar geklemd kan worden.
Nieuw
Haarband met kant patroon bloemen kleur blauw

Haarband met kant patroon bloemen kleur blauw

€ 4,25
Prachtige haarband van blauw kant met een goudkleurige draad. Het kant heeft een mooi bloemenpatroon, door het kant is het haar zichtbaar. Vanwege het elastiek aan de onderzijde heeft de haarband altijd een perfecte pasvorm en draagt comfortabel. De haarband kan aan twee kanten gedragen worden in zowel los haar als opgestoken haar.
Nieuw
Haarpinnen met zilverkleurige bloem strass steentje

Haarpinnen zilverkleurige bloem strass steentje

€ 4,95
Haarpin met prachtig zilverkleurig bloem met strass steentje. In de blaadjes van het bloem zitten strass steentjes verwerkt, waardoor het bloem mooi zal glinsteren in het haar. Deze haarpinnen kunnen mooi verwerkt worden in het opgestoken haar. Simpelweg door deze in het haar te steken.
Nieuw
Haarlint 10 mm glans per meter in de kleur blauw

Haarlint 10 mm glans per 2 meter in de kleur blauw

€ 2,00
Haarlint 10 mm met glans in de kleur blauw. Gebruikt dit haarlint om te verwerken in een vlecht, bind het om het hoofd als haarband of knoop het in het haar als strikje. Of kies meerdere kleuren lint en bind deze aan een haarelastiekje voor een vrolijke paardenstaart! Kortom mogelijkheden genoeg met dit vrolijke haarlint. Kijk voor haarstijlen met lint op de facebookpagina van Goudhaartje en doe inspiratie op!
Nieuw
haarlint-10-mm-glans-per-meter-in-de-kleur-rood

Haarlint 10 mm glans per 2 meter in de kleur rood

€ 2,00
Haarlint 10 mm met glans in de kleur rood. Gebruikt dit haarlint om te verwerken in een vlecht, bind het om het hoofd als haarband of knoop het in het haar als strikje. Of kies meerdere kleuren lint en bind deze aan een haarelastiekje voor een vrolijke paardenstaart! Kortom mogelijkheden genoeg met dit vrolijke haarlint. Kijk voor haarstijlen met lint op de facebookpagina van Goudhaartje en doe inspiratie op!
Nieuw
Haarlint 10 mm glans per 2 meter in de kleur goud

Haarlint 10 mm glans per 2 meter in de kleur goud

€ 2,00
Haarlint 10 mm met glans in de kleur goud. Gebruikt dit haarlint om te verwerken in een vlecht, bind het om het hoofd als haarband of knoop het in het haar als strikje. Of kies meerdere kleuren lint en bind deze aan een haarelastiekje voor een vrolijke paardenstaart! Kortom mogelijkheden genoeg met dit vrolijke haarlint. Kijk voor haarstijlen met lint op de facebookpagina van Goudhaartje en doe inspiratie op!
Nieuw
Haarketting fijne lijnen kleur goudkleurig

Haarketting fijne lijnen kleur goudkleurig

€ 4,95
Prachtige verfijnde haarketting, bestaande uit vijf subtiele goudkleurige kettingen. Door het elastiek aan de onderzijde heeft deze haarketting altijd een perfecte pasvorm. De haarketting kan gedragen worden in zowel los als opgestoken haar. Aangezien deze haarketting matcht bij bijna iedere outfit, is dit een echt 'must have item'!
Nieuw
Voordeelpakket haarstyling

Voordeelpakket haarstyling

€ 15,00
Dit mooie pakket bevat alles wat je nodig hebt om creatief met haar bezig te zijn! Dit pakket bestaat uit de volgende producten: - Vlecht tool voor het maken van een invlecht - Topsy tail voor onder andere het wegwerken van een elastiekje met het eigen haar - Tornmesje voor het verwijderen van elastiekjes uit het haar - Puntkam voor het maken van mooie scheidingen - 2x haarspiraal voor het opsteken van het haar - 250 rasta elastiekjes - 2 meter haarlint grijs en 2 meter haarlint wit, voor het vlechten met haarlint. Ga naar 'tutorials' bovenaan de pagina van deze website voor een filmpje met uitleg over een aantal van bovenstaande producten. De producten kosten normaal gesproken samen € 19,65 maar in dit pakket alles voor maar 15 euro!
Nieuw
Haarelastiekjes baby bruin tinten 35 stuks

Haarelastiekjes baby bruin tinten 35 stuks

€ 2,95
Zachte haarelastiekjes in bruin tinten in totaal 35 stuks. Zachte bruine haarelastiekjes zijn idiaal voor het maken van kleine staatjes!