Nieuw

Nieuw
Haarbloem orchidee ronde bladeren op alligator knipje paars

Haarbloem orchidee ronde bladeren op alligator knipje paars

€ 2,95
Haarbloem orchidee met ronde bladeren, een mooie sierlijke haarbloem. Door het alligator haarknipje aan de achterzijde kan de haarbloem in zowel los (vastzetten van een haarlok) als opgestoken haar worden gedragen. Deze orchidee haarbloem met ronde bladeren is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Diadeem cat ears kant zwart

€ 5,95
Mooie trendy diadeem met oortjes van kant. Prachtig in zowel los als opgestoken haar, leuk voor feestje of festival.

Bananenklem kunststof zwart wit elegant

€ 3,95
Prachtige elegante bananenklem bewerkt met parelmoer kleurige facet stenen. Door de zwart witte kleuren, is deze gemakkelijk bij verschillende kleuren kleding te combineren.

Bananenklem kunststof zwart cirkels

€ 4,95
Mooie zwarte bananenklem met zwarte cirkels. Door de basic uitstraling kan deze bananenklem bij iedere outfit worden gecombineerd!

Anti klit borstel lichtroze

€ 5,95
Met deze mooie anti klit haarborstel haal je gemakkelijk en pijnloos klitten uit het haar! Deze borstel heeft een mooie zacht roze kleur, dus zo wordt het borstelen van je haar helemaal leuk.

Haarborstelreiniger roze

€ 2,95
Een echt must have item voor iedereen met een haarborstel! Met deze tool haal je gemakkelijk het haar uit je borstel en blijft je borstel schoon.

Borstel met spiegel multicolor

€ 6,95
Mooie handzame borstel met aan de achterzijde een spiegel. Handige 2 in 1 borstel die er ook nog eens leuk uit ziet door de vrolijke kleuren!

Haarketting zilverkleurig met alligator knipjes bloemen

€ 8,95
Deze prachtige zilverkleurige haarketting heeft aan beide zijden een alligator knipje waardoor deze gemakkelijk in het haar geklemd kan worden. De haarketting is bewerkt met een tal van strass steentjes, wat een mooie glinstering geeft in het haar.
Nieuw
Curlies ster parel strass 4 stuks

Curlies ster parel strass 4 stuks

€ 6,95
Zilverkleurige stervormige curlies met strass steentjes en een parel in het midden. Steek je haar (helemaal of gedeeltelijk) op en draai de curlies gemakkelijk in het haar. Als je een avondje wilt schitteren, zijn deze curlies het helemaal!

Patent speld leaf facet stenen blauw

€ 5,95
Prachtige zilverkleurige patent speld in de vorm van een blad. Bewerkt met meerdere donker blauwe facet stenen.

Patent speld leaf facet stenen paars

€ 5,95
Prachtige zilverkleurige patent speld in de vorm van een blad. Bewerkt met meerdere donker paarse facet stenen.

Haarclip luxe sterren zilverkleurig

€ 3,95
Mooie luxe haarclip met drie zilverkleurige sterren. Verwerk de haarclip in opgestoken haar of zet er een haarlok mee vast.

Girlie glue haarlijm parelmoer/goudkleurig

€ 12,95
Exclusief bij Goudhaartje overgevlogen vanuit Amerika: Girlie glue! Girlie glue is haarlijm op natuurlijke basis waarmee je versieringen zoals steentjes en pareltjes op het haar of op de huid kan plakken. De lijm is gemakkelijk uitwasbaar met water. De set is meerdere malen te gebruiken. Er is maar weinig lijm nodig dus gaat de lijm lang mee. De inhoud van het handige doosje bestaat uit parelmoerkleurige facetsteentjes in verschillende afmetingen met een goudkleurig randje.
Nieuw
Girlie glue haarlijm goudkleurig Girlie glue haarlijm goudkleurig

Girlie glue haarlijm goudkleurig

€ 12,00
Exclusief bij Goudhaartje overgevlogen vanuit Amerika: Girlie glue! Girlie glue is haarlijm op natuurlijke basis waarmee je versieringen zoals steentjes en pareltjes op het haar of op de huid kan plakken. De lijm is gemakkelijk uitwasbaar met water. De set is meerdere malen te gebruiken. Er is maar weinig lijm nodig dus gaat de lijm lang mee. De inhoud van het handige doosje bestaat uit steentjes in verschillende maten die aan twee zijden gebruikt kunnen worden, de goudkleurige zijde of de transparante facet zijde.

Girlie glue haarlijm multicolor

€ 12,95
Exclusief bij Goudhaartje overgevlogen vanuit Amerika: Girlie glue! Girlie glue is haarlijm op natuurlijke basis waarmee je versieringen zoals steentjes en pareltjes op het haar of op de huid kan plakken. De lijm is gemakkelijk uitwasbaar met water. De set is meerdere malen te gebruiken. Er is maar weinig lijm nodig dus gaat de lijm lang mee. De inhoud van het handige doosje bestaat uit verschillende kleuren druppelvormige facetsteentjes.