Retourneren & Ruilen

 

Hoe kan ik een product(en) retourneren of ruilen? (herroepingsrecht)

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd (mits het om de gehele bestelling gaat). Enkel de kosten voor retour van je thuis naar Goudhaartje zijn voor eigen rekening. Je hebt nogmaals 14 kalenderdagen de tijd om (een deel van) de bestelling retour te zenden.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en (indien redelijkerwijze mogelijk) in de originele staat en verpakking aan Goudhaartje geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht, maak je gebruik van het retourformulier. Vul het formulier volledig in, mail deze naar Goudhaartje en vervolgens kun je het product(en) retour zenden.

Het ruilen van een product voor hetzelfde product in een andere kleur/maat, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert het product(en) die je wilt ruilen binnen de zichttermijn van 14 kalenderdagen. Vervolgens geef je een nieuwe bestelling door zoals je gewend bent. Goudhaartje brengt dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling. Wanneer een product geruild moet worden door een fout van Goudhaartje of een defect, dan zijn de verzendkosten uiteraard voor Goudhaartje.

 

Verkeerd of beschadigd product ontvangen

Wanneer je een product hebt ontvangen dat verkeerd geleverd, defect, beschadigd of niet compleet is, kunt je ervoor kiezen om het product kosteloos te retourneren of kosteloos te vervangen. Dit kan door middel van het retourformulier.

 

Wanneer krijg ik mijn geld terug, van mijn geretourneerde product(en)?

Zodra het formulier voor herroeping (binnen 14 kalenderdagen) volledig ingevuld is en Goudhaartje het product (binnen 14 kalenderdagen) in goede staat retour heeft ontvangen dan zal het bedrag worden overgemaakt naar je bankrekening.

 

Wat is het retouradres?

Goudhaartje
De Richter 23
7916 RX Elim Nederland

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »