Retourneren & Ruilen

 

Hoe kan ik een product(en) retourneren of ruilen? (herroepingsrecht)

Binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling, heb je het recht om deze zonder opgave van reden te retourneren (herroepingsrecht). Dit kun je doen aan de hand van het retourformulier. Vul het retourformulier volledig in, verstuur deze (zie groene knop 'versturen' onderaan het formulier) naar Goudhaartje en vervolgens kun je het product(en) binnen 14 kalenderdagen retourneren. Let er hierbij op dat je het product(en) met alle geleverde toebehoren en (indien redelijkerwijze mogelijk) in originele staat en verpakking retourneert. Ruilen is niet mogelijk. Wat wel mogelijk is: retourneer het product(en) zoals hiervoor staat beschreven en plaats vervolgens opnieuw een bestelling. De retourkosten van je huisadres naar Goudhaartje zijn voor eigen rekening.

 

Verkeerd of beschadigd product ontvangen

Het kan voorkomen dat je een product ontvangt dat verkeerd geleverd, defect of beschadigd is. Maak een foto van het product en mail deze naar [email protected] Zet in de mail of je een nieuw product wilt ontvangen (mits deze op voorraad is) of het aankoopbedrag van het product terug. In beide gevallen hoeft het product niet geretourneerd te worden. Wil je van dezelfde bestelling andere product(en) retourneren, dan dienen deze op de gebruikelijke manier geretourneerd te worden. Voor meer informatie, zie hierboven: ‘Hoe kan ik een product retourneren?’. Voorgaande is niet van toepassing bij kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit en/of fotocamerakwaliteit. Kleuren worden per beeldscherm anders weergegeven. De producten op de foto’s zijn niet op ware grote afgebeeld.

 

Wanneer krijg ik mijn geld terug, van mijn geretourneerde product(en)?

Zodra het retourformulier (binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling) volledig ingevuld is en Goudhaartje het product (binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het retourformulier) in goede staat retour heeft ontvangen, zal het bedrag binnen 14 kalenderdagen worden overgemaakt naar je bankrekening. Gaat het om een geheel geretourneerde bestelling, dan krijg je het volledige orderbedrag terug. Gaat het om een deel van de bestelling, dan krijg je enkel het aankoopbedrag van het geretourneerde product(en) terug. In beide gevallen zijn de retourkosten van je huisadres naar Goudhaartje voor eigen rekening.

 

Wat is het retouradres?

Goudhaartje
De Richter 23
7916 RX Elim Nederland

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »