Invisibobble het merk

Hoe is invisibobble op het idee gekomen van de spiraal vormige haarelastieken? Sophie was student en had haar haar tijdens het studeren en uitgaan het liefst vast. Ze vond het erg vervelend dat ze door het haar vast te dragen vaak hoofdpijn had, een knik in het haar en afgebroken haar van het ijzertje van het haarelastiek. Op een dag ging ze naar een feest en ging ze met haar outfit en haarstijl voor opvallend. Ze kwam op het idee om haar telefoonsnoer van haar ouderwetse telefoon te gebruiken in haar haar. Toen ze de volgende dag na het feest wakker werd, merkte ze dat ze geen hoofdpijn meer had en ook geen knik in haar haar. Zo werd het idee van invisibobble geboren!

 

De haarelastieken van invisibobble

Invisibobble is uiteraard bekend geworden om de comfortabele haarelastieken. Ze blijven stevig in het haar zitten maar beschadigen het haar niet. Deze haarelastieken zijn in verschillende varianten bij Goudhaartje verkrijgbaar: original, slim en power. Original zegt het al, de standaard variant. Slim is hetzelfde haarelastiek maar dan smaller, voor fijner haar. En power is hetzelfde haarelastiek maar dan groter en dikker, voor dik haar. Bij onder andere de invisibobble vanity fairy en magic rainbow is door de transparante laag ander kleurrijk materiaal zichtbaar. Dit maakt de haarelastieken prachtig en uniek! Is al die kleur voor jou wat teveel van het goede, kga dan voor de transparante of zwarte variant.

 

De verschillende producten van invisibobble

Naast de haarelastieken van inivisibobble heeft Goudhaartje ook de waver, bunstar en de twins prima ballerina in het assortiment. Deze producten hebben dezelfde eigenschappen als de haarelastieken van invisibobble: bevatten geen metaal, houden het haar stevig bij elkaar, zijn vriendelijk voor het haar en voorkomen hoofdpijn en/of een knik in het haar. De waver is een soort haarclip en in twee kleuren en maten verkrijgbaar bij Goudhaartje. En met de bunstar van invisibobble maak je gemakkelijk een mooie knot.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »