Dreadlock beads 

Voor dit product worden verschillende namen gebruikt: Dreadlock beads, dreadlock kralen, haar kralen, dreadlock sieraden enz. De dreadlock beads zijn speciaal bedoelt voor dreadlocks, deze kunnen er omheen worden geschoven. Door het volume van de dreadlocks blijven de beads goed in het haar zitten. Maar wat zijn nou eigenlijk dreadlocks? Dit zijn bundels vervilt haar. Ze kunnen op een natuurlijke wijze ontstaan, wanneer krullend haar een tijd niet wordt gekamd. Tegenwoordig kun je ook dreads laten zetten bij de kapper, zowel natuurlijke als synthetische. In de geschiedenis droegen de Egyptische farao's pruiken met dreadlocks. De naam dreadlocks werd voor het eerst gebruikt op het Caribische eiland Jamaica. Een van de bekendste mensen met dreadlocks was de reggae-artiestBob Marley, maar denk bijvoorbeeld ook aan actrice Whoopi Goldberg.

 

Dreadlock bead cuffs voor vlechten

Zoals hierboven beschreven staat, kunnen dreadlock kralen gebruikt worden voor dreadlocks. Maar de dreadlock bead cuffs daarentegen kunnen naast dreadlocks ook gebruikt worden om vlechtjes mee te versieren. De cuffs kunnen gemakkelijk open en dicht worden geklemd om een vlechtje en hebben daardoor de juiste pasvorm en blijven stevig in het haar zitten. Varieer met zilver, goud, roze of paars. Zo zie je er eens anders uit op een feestje, festival of tijdens het uitgaan. Dit product kan ook heel goed worden gecombineerd met de hair rings van Goudhaartje, die ook in een vlecht kunnen worden verwerkt. Zit er niet bij wat je zoekt, op zoek naar een ander model of kleur? Mail dan gerust naar Goudhaartje en wij gaan uiteraard voor je op zoek!

 

Dread kralen bestellen bij Goudhaartje

Bij Goudhaartje kun je gemakkelijk je bestelling plaatsen en veilig betalen met bijvoorbeeld Ideal, Paypal of creditcard. De dread kralen worden netjes verpakt en verzonden in een stevig brievenbusdoosje met PostNL. Wanneer de bestelling en betaling is voldaan op een werkdag voor 16:00 uur, dan zal deze dezelfde dag worden verzonden. Dus bestel je dread kralen bij Goudhaartje en loop er geweldig bij op je eerstvolgende feestje of festival!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »