Scrunchie

De scrunchie, terug van weg geweest! Misschien ken je ze nog wel uit de jaren 90, die waren gewoon van katoen en noemde je frutsel. Ik moet toegeven scrunchie klinkt eigenlijk veel leuker! Een gewone paardenstaart of knot ziet met elastiek ziet er maar saai uit. Wikkel er een scrunchie omheen en het is niet meer saai maar juist helemaal geweldig voor een feestje of om een saaie outfit wat op te vrolijken! Dankzij de scrunchie lijkt het of je staart of knot wat meer volume krijgt. En vind je 1 scrunchie om je staart of knot wat niet voldoende, dan kun je er natuurlijk ook meerdere omheen wikkelen. Twee in dezelfde kleur of in verschillende kleuren.

Scrunchie kopen! Alle kleuren en maten bij Goudhaartje

Bij Goudhaartje kun scrunchie kopen in vele kleuren en maten. Zoek je toch een andere kleur mail Goudhaartje dan gerust en wij gaan voor je op zoek. De scrunchies verschillen niet alleen van kleur maar ook van materiaal. Er zijn scrunchies van satijn, katoen en lekker zacht velours. Welke kleur en/of stof zou jij voor gaan? Ook zijn er scrunchies met een leuke panter- of bloemenprint. Kortom variatie genoeg, check de categorie scrunchies om alles te kunnen bekijken en je keuze te kunnen maken.

Een scrunchie als armband

Hierboven staat al dat je een scrunchie kunt gebruiken om je staart of knot. Maar ook leuk is het om deze om je pols te dragen! Je kunt er 1 dragen of meerdere in verschillende kleuren die matchen bij je outfit. Zo heb je altijd een elastiek bij de hand, een scrunchie kun je immers ook zonder elastiek in je haar dragen. Onder de stof van de scrunchie zit immer al een elastiek. Dus als je je haar los draagt maar het gaat ineens hard waaien of het wordt veel te warm, dan zet je je haar zo vast met een scrunchie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »