Tangle Teezer het merk

Shaun P. is niet alleen de bedenker van de Tangle Teezer maar staat ook voor het merk. Na ruim 30 jaar in een salon te hebben gewerkt had Shaun ineens een helder moment. Er moest een borstel komen waarmee je snel en pijnloos het haar zou kunnen ontklitten. Na jaren van ontwikkelen kwam in 2007 de Tangle Teezer original uit zoals wij die nu kennen. Vervolgens is hij nog meer haarborstels gaan ontwikkelen niet alleen voor het ontklitten van het haar maar ook voor het beter föhnen en stylen van het haar. Ook op dit moment is Shaun nieuwe producten aan het ontwikkelen. Goudhaartje is dan ook benieuwd wat er nog meer gaat komen.

 

De haarborstels van Tangle Teezer

Het begon dus allemaal met de Tangle Teezer original. Bij Goudhaartje zijn ook de Tangle Teezer salon elite, de compact styler en de wet detangler verkrijgbaar. Alle haarborstels zijn geschikt op zowel droog als nat haar. Dankzij het gepatenteerde twee lagen pinnen technologie, ontklitten de haarborstels snel en voorzichtig alle types haar. Zonder het haar te beschadigen en maakt tevens het haar zacht en glanzend. De lange pinnen van de haarborstel verwijderen klitten en reduceren gebroken haar en laten het haar er gezonder uitzien. De korte pinnen maken het haar glad en glanzend. Dat is wat de Tangle Teezer doet!

 

De verschillende producten van Tangle Teezer

Maar waar verschillen de haarborstels van Tangle Teezer in? De original en salon elite verschillen met name qua model/formaat en grip. De compact styler zegt het al, deze is compact en dus gemakkelijk mee te nemen in je handtas. Deze kan eveneens worden afgesloten zodat de haarborstel langer mooi blijft. En de wet detangler heeft een handig handvat, deze is in twee maten verkrijgbaar. Met de laatste variant kun je niet alleen borstelen maar ook gemakkelijk conditioner in je haar borstelen (voor een goede verdeling) onder de douche.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »