Hair rings

De hair rings van Goudhaartje zijn in twee kleuren verkrijgbaar, goudkleurig en zilverkleurig. Dit product wordt ook wel haarpiercing genoemd. Ze zijn verkrijgbaar in setjes van negen of losse met een bedel eraan. Omdat ze van metaal zijn gemaakt zijn ze erg stevig. Door de uiteinden van de hair ring in beide handen tussen duim en wijsvinger vast te pakken, en voorzichtig in tegengestelde richting te duwen ontstaat er een opening. Zo kan de hair ring om het haar worden geschoven en op dezelfde wijze weer worden gesloten. Het is dus gemakkelijk in het haar te klemmen en ook weer gemakkelijk eruit te verwijderen door de uiteinden weer van elkaar af te buigen. Ter verduidelijking is op deze website bovenaan in de menubalk bij tutorials een handig instructiefilmpje over dit product te vinden. 

 

Haar ringen voor vlechten en cornrows

Haar ringen kunnen gebruikt worden om in vlechten of cornrows (smalle strakke vlechten op het hoofd) te klemmen. Het eindresultaat is trendy, cool en speciaal! Helemaal geschikt dus om mee te verschijnen op een festival of feestje! Kijk op de social media accounts van Goudhaartje voor haarinspiratie, je kunt dit product namelijk op verschillende manieren in het haar verwerken. 

 

Hair rings met verschillende bedels

Je kunt de basic hair rings in het haar dragen in goudkleurig of zilverkleurig of kies voor een mooie bedel! Er zijn setjes bestaande uit negen hair rings waarvan twee zijn voorzien met bedel. Maak zelf een keuze uit de diverse bedels, wat denk je van een ster, hartje, veer of ga voor iets stoers zoals de skull, spin of slang. Een combinatie van hair rings met verschillende bedels in het haar kan natuurlijk ook. Bij een set kunnen losse hair rings met bedels worden gekocht, combineer er dus op los! Dit product wordt netjes verpakt en verzoden met de brievenbuspost van PostNL.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »