Haarelastieken

Haarelastieken in vele soorten en maten! Haarelastieken zonder ijzertje zodat deze het haar niet beschadigen, haarelastieken van rubber voor extra grip in het haar en zelfs haarelastieken die ook als armband gebruikt kunnen worden! Met een haarelastiek kun je een hele of halve staart maken in het haar, een knot of je kun met een klein rastaelastiekje een vlechtje afwerken. Kortom, mogelijkheden genoeg.

Rooster Lijst

Items 1-15 van 56

Aflopend sorteren
Rooster Lijst

Items 1-15 van 56

Aflopend sorteren

Haarelastiekjes

Een haarelastiek is natuurlijk ideaal om het haar uit je gezicht te houden. Dit kan half los of in een mooie hoge paardenstaart. Ook kunnen haarelastiekjes gebruikt worden aan het uiteinde van een vlecht. Er wordt wel eens gedacht dat kleine rubberen haarelastiekjes slecht zouden zijn voor het haar. Wanneer je een haarelastiekje uit het haar trekt kun je haar mee trekken maar wanneer je deze voorzichtig uit het haar haalt of bij rasta haarelastiekjes met een tornmesje, brengt deze geen schade toe aan het haar. In de categorie styling is een tornmesje verkrijgbaar. Ook zijn de haarelastiekjes zonder ijzertje extra vriendelijk voor je haar, je haar kan er dan niet aan vast blijven haken en het ijzertje kan niet gaan roesten. 

Een haarelastiek in vele soorten en maten

Goudhaartje heeft haarelastieken in vele soorten en maten. Zoals kabel-, rasta-, badstof- en rubberen haarelastieken. De rasta haarelastiekjes zijn ideaal om het uiteinde van kleine vlechtjes mee vast te zetten. Kies voor vrolijke kleuren of juist voor transparant zodat deze niet opvallen in je haarstijl. De rubberen haarelastieken zijn stroef en blijven daardoor extra stevig in het haar zitten. Ook zijn er brede elastieken, ook wel scrunchies genoemd die om een knot of staart gedragen kunnen worden waardoor het haar voller lijkt. Mocht er tussen al deze soorten en maten nog niet tussen zitten wat je zoekt? Mail dan je wensen naar Goudhaartje en wij gaan voor je op zoek!

Een haarelastiek als armband

Met een haarelastiek kun je een staart of knot maken, maar wist je dat je sommigen ook als armband kunt gebruiken? Goudhaartje verkoopt deze in een set van zes stuks in mooie kleuren en prints, zodat je eindeloos kunt combineren. Tevens is er een luxe armband van metaal waar een haarelastiek omheen zit, zo heb je altijd een haarelastiek bij de hand! Het haarelastiek is zwart maar je kunt er ook een andere kleur elastiek omheen doen zodat deze mooi bij je kleding past. 

De waardering van www.goudhaartje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 357 reviews.