Haarschuifjes

De prachtige haarschuifjes van Goudhaartje schuif je gemakkelijk in het haar en blijven goed op hun plek zitten! Een haarschuifje zet je haarlok vast of verwerk ze in het opgestoken haar.

Haarschuifje goudkleurig paars fuchsia hartje

€ 3,95
Goudkleurig haarschuifje van Clayre & Eef bewerkt met fuchsia kleurige strass steentjes en een paars hartje. Sierlijk haarschuifje die mooi in het opgestoken haar verwerkt kan worden of om een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifje sierlijk strass kleur aqua

€ 3,95
Goudkleurig haarschuifje van Clayre & Eef bewerkt met twee aqua kleurige steentjes en in het midden kleine blauwe strass steentjes. Sierlijk haarschuifje die mooi in het opgestoken haar verwerkt kan worden of om een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifje goudkleurig sierlijk fijn bruid

€ 4,95
Prachtig subtiel haarschuifje van Clayre & Eef fijn bewerkt met een bloemetje, vlindertje en strass steentjes. Sierlijk haarschuifje die mooi in het opgestoken haar verwerkt kan worden of om een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifje goudkleurig parels strass hartje

€ 4,95
Goudkleurig haarschuifje van Clayre & Eef met prachtig hartje erop. Het hartje is bewerkt met kleine pareltjes en strass steentjes. Sierlijk haarschuifje die mooi in het opgestoken haar verwerkt kan worden of om een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifje vintage schaar zilverkleurig

€ 3,95
Zilverkleurig haarschuifje met vintage stijl schaar. Dit haarschuifje is natuurlijk extra leuk voor kapsters om in het haar te dragen! Prachtig haarschuifje die mooi in het opgestoken haar verwerkt kan worden of om een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifje vintage schaar goudkleurig

€ 3,95
Goudkleurig haarschuifje met vintage stijl schaar. Dit haarschuifje is natuurlijk extra leuk voor kapsters om in het haar te dragen! Prachtig haarschuifje die mooi in het opgestoken haar verwerkt kan worden of om een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifje model bij zilverkleurig

€ 3,95
Mooi zilverkleurig haarschuifje met een bij erop. Erg leuk om eens wat anders in je haar te hebben! Dit haarschuifje kan mooi in het opgestoken haar worden verwerkt zodat alleen de bij zichtbaar is of je kunt er een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifje goudkleurig madeliefje

€ 3,95
Mooi goudkleurig haarschuifje met een madeliefje erop. Dit haarschuifje kan mooi in het opgestoken haar worden verwerkt zodat alleen het madeliefje zichtbaar is of je kunt er een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifje zilverkleurig model kersen

€ 2,95
Vrolijk zilverkleurig haarschuifje met kersen erop. Dit haarschuifje kan mooi in het opgestoken haar worden verwerkt zodat alleen de kersen zichtbaar zijn of je kunt er een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifje vintage goudkleurig zwarte steen

€ 3,95
Prachtig haarschuifje met vintage uitstraling voor een klassieke look! Dit haarschuifje kan mooi in het opgestoken haar worden verwerkt zodat alleen de steen zichtbaar is of je kunt er een kleine haarlok mee vast te zetten.
Nieuw
Haarschuifje twijg sierlijk goudkleurig Haarschuifje twijg sierlijk goudkleurig

Haarschuifje twijg sierlijk goudkleurig

€ 3,95
Prachtig goudkleurig haarschuifje die gemakkelijk te combineren is bij bijna iedere outfit. Schuif deze in het haar om een haarlok vast te zetten of verwerk deze in het opgestoken haar of vlecht.
Nieuw
Haarschuifje veer parels zilverkleurig Haarschuifje veer parels zilverkleurig

Haarschuifje veer parels zilverkleurig

€ 2,95
Mooi zilverkleurig haarschuifje met veer en parels. Door de neutrale kleuren gemakkelijk te combineren bij bijna iedere outfit! Schuif deze in het haar om een haarlok vast te zetten of verwerk deze in het opgestoken haar of vlecht.

Haarschuifje model bij goudkleurig

€ 3,95
Mooi goudkleurig haarschuifje met een bij erop. Erg leuk om eens wat anders in je haar te hebben! Dit haarschuifje kan mooi in het opgestoken haar worden verwerkt zodat alleen de bij zichtbaar is of je kunt er een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifje goudkleurig strass steentjes uil

€ 2,95
Mooi goudkleurig haarschuifje met een uil erop. De ogen van deze uil glinsteren mooi wanneer het licht erop valt door de strass steentjes. Dit haarschuifje kan mooi in het opgestoken haar worden verwerkt of je kunt er een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifje strass steentjes twee bloemen

€ 3,95
Mooi goudkleurig haarschuifje met twee bloemen en vier strass steentjes. Dit haarschuifje kan mooi in het opgestoken haar worden verwerkt of je kunt er een kleine haarlok mee vast te zetten.