Haarschuifjes

De prachtige haarschuifjes van Goudhaartje schuif je gemakkelijk in het haar en blijven goed op hun plek zitten! Een haarschuifje zet je haarlok vast of verwerk ze in het opgestoken haar.

Haarschuifje goudkleurig paars fuchsia hartje

€ 3,95
Goudkleurig haarschuifje van Clayre & Eef bewerkt met fuchsia kleurige strass steentjes en een paars hartje. Sierlijk haarschuifje die mooi in het opgestoken haar verwerkt kan worden of om een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifje sierlijk strass kleur aqua

€ 3,95
Goudkleurig haarschuifje van Clayre & Eef bewerkt met twee aqua kleurige steentjes en in het midden kleine blauwe strass steentjes. Sierlijk haarschuifje die mooi in het opgestoken haar verwerkt kan worden of om een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifje goudkleurig sierlijk fijn bruid

€ 4,95
Prachtig subtiel haarschuifje van Clayre & Eef fijn bewerkt met een bloemetje, vlindertje en strass steentjes. Sierlijk haarschuifje die mooi in het opgestoken haar verwerkt kan worden of om een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifje goudkleurig parels strass hartje

€ 4,95
Goudkleurig haarschuifje van Clayre & Eef met prachtig hartje erop. Het hartje is bewerkt met kleine pareltjes en strass steentjes. Sierlijk haarschuifje die mooi in het opgestoken haar verwerkt kan worden of om een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifje vintage schaar zilverkleurig

€ 3,95
Zilverkleurig haarschuifje met vintage stijl schaar. Dit haarschuifje is natuurlijk extra leuk voor kapsters om in het haar te dragen! Prachtig haarschuifje die mooi in het opgestoken haar verwerkt kan worden of om een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifje vintage schaar goudkleurig

€ 3,95
Goudkleurig haarschuifje met vintage stijl schaar. Dit haarschuifje is natuurlijk extra leuk voor kapsters om in het haar te dragen! Prachtig haarschuifje die mooi in het opgestoken haar verwerkt kan worden of om een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifje model bij goudkleurig

€ 3,95
Mooi goudkleurig haarschuifje met een bij erop. Erg leuk om eens wat anders in je haar te hebben! Dit haarschuifje kan mooi in het opgestoken haar worden verwerkt zodat alleen de bij zichtbaar is of je kunt er een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifje model bij zilverkleurig

€ 3,95
Mooi zilverkleurig haarschuifje met een bij erop. Erg leuk om eens wat anders in je haar te hebben! Dit haarschuifje kan mooi in het opgestoken haar worden verwerkt zodat alleen de bij zichtbaar is of je kunt er een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifje goudkleurig madeliefje

€ 3,95
Mooi goudkleurig haarschuifje met een madeliefje erop. Dit haarschuifje kan mooi in het opgestoken haar worden verwerkt zodat alleen het madeliefje zichtbaar is of je kunt er een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifje zilverkleurig model kersen

€ 2,95
Vrolijk zilverkleurig haarschuifje met kersen erop. Dit haarschuifje kan mooi in het opgestoken haar worden verwerkt zodat alleen de kersen zichtbaar zijn of je kunt er een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifjes 3 stuks mini goudkleurig

€ 2,95
Set van drie mooie kleine goudkleurige haarschuifjes. De haarschuifjes zijn bewerkt met cremekleurige pareltjes en strass steentjes. Leuk om in het haar te verwerken als set of los van elkaar.

Haarschuifje goudkleurig strass steentjes uil

€ 2,95
Mooi goudkleurig haarschuifje met een uil erop. De ogen van deze uil glinsteren mooi wanneer het licht erop valt door de strass steentjes. Dit haarschuifje kan mooi in het opgestoken haar worden verwerkt of je kunt er een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifje strass steentjes twee bloemen

€ 3,95
Mooi goudkleurig haarschuifje met twee bloemen en vier strass steentjes. Dit haarschuifje kan mooi in het opgestoken haar worden verwerkt of je kunt er een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifjes set van 20 stuks kleur zwart

€ 1,95
Set van 20 stuks zwarte haarschuifjes. Haarschuifjes zijn ideaal om het haar mee op te steken of om een haarlok op z'n plek te houden.

Haarschuifje bronskleurig facetsteen kleur rood

€ 2,95
Bronskleurig haarschuifje met rode facetsteen met daar omheen sierlijke krullen en enkele strass steentjes. Vintage stijl haarschuifje die mooi in het opgestoken haar verwerkt kan worden of om een kleine haarlok mee vast te zetten.