Haarklemmen

Zet het haar vast met een of meerdere haarklemmen van Goudhaartje. Bekijk alle haarklemmen varianten in deze categorie!

Haarklemmetjes klein zilverkleurig 4 stuks

€ 3,95
Stevige haarklemmetjes van metaal waarmee je gemakkelijk een haarlok vastzet. Doordat deze haarklemmetjes zilverkleurig zijn, matchen ze bij iedere outfit en geven ze een trendy uitstraling aan je haar!
Nieuw
Haarklem zwart witte bloem en strass Haarklem zwart witte bloem en strass

Haarklem zwart witte bloem en strass

€ 8,95
Deze zwarte haarklem is aan twee zijden mooi bewerkt met een sierlijke witte bloem en strass steentjes. Mooie haarklem om het haar gemakkelijk mee vast te zetten.

Haarklem zilverkleurig grijs artistiek

€ 9,95
Trendy haarklem met prachtig zilverkleurige/grijs lijnwerk. Stevige haarklem waarmee je je haar in een handomdraai vastzet.

Haarklem grijs zwart model paint

€ 7,95
Deze haarklem is uniek omdat er op elke haarklem en zijde van de haarklem een ander grijs/zwart patroon staat. Hou je haar uit je gezicht met deze mooie en stevige haarklem.

Haarklem zilverkleurig sierlijk vlinder

€ 7,95
Prachtige zilverkleurige haarklem in vlinder vorm. Deze sierlijke haarklem is bewerkt met kleine strass steentjes en staat daarom schitterend in het haar!

Haarklem bruin model marmer look

€ 7,95
Prachtige bruine haarklem met marmer look, elk marmer patroon is anders dus iedere haarklem is uniek! Zet het haar in een handomdraai vast met deze stevige haarklem.

Haarklem crèmekleurig met bruine print

€ 7,95
Prachtige cremkleurige haarklem met speels bruinkleurig patroon en subtiele glans. Maak je haarstijl compleet met deze haarklem!

Haarklem trendy roze met zwarte rand

€ 7,95
Mooie trendy roze haarklem met zwarte lijnen. Ga je voor trendy dan ga je voor deze haarklem!

Haarklem lichtroze pastel twee bloemen

€ 4,95
Mooie lichtroze haarklem die aan boven-, binnen- en onderzijde goudkleurig is. Aan beide zijden van de haarklem zitten twee bloemen met in het midden een klein strass steentje. Zet je haar gemakkelijk vast met deze mooie en stevige haarklem!

Haarklem lichtroze met bloemenprint

€ 4,95
Mooie lichtroze haarklem die aan boven-, binnen- en onderzijde goudkleurig is. De haarklem is voorzien van prachtige subtiele bloemenprint. Zet je haar gemakkelijk vast met deze mooie en stevige haarklem!

Haarklem mix van tinten paars zwart

€ 8,95
Deze mooie haarklem is voorzien van mooie tinten met subtiele glans. Met deze haarklem zet je het haar gemakkelijk en stevig vast.

Haarklem drie bloemen glimmend zwart

€ 8,95
Prachtige haarklem met drie grote open gewerkte zwarte bloemen. Stevige haarklem die je gemakkelijk in het haar klemt.

Haarklem trendy driehoek kleur bruin

€ 2,95
Trendy bruine haarklem in driehoekige vorm. Het open karakter van deze haarklem geeft een mooi speels effect aan het haar!

Haarklemmetjes met trendy bloemenprint

€ 3,95
Mooie trendy haarklemmetjes met vrolijke bloemenprint. Met deze haarklemmetjes zet een haarlok gemakkelijk vast.

Haarklemmetjes vintage zilverkleurig vlinder

€ 6,95
Haarklemmetjes in de vorm van een vlinder in prachtige vintage stijl! Met deze haarklemmetjes zet een haarlok gemakkelijk vast.