Haarbloemen

Haarbloemen maken je vrolijk en doen je gelijk denken aan de lente, zomer en vakantie! Goudhaartje heeft een ruime keuze aan prachtige haarbloemen in verschillende kleuren en maten. Mooie frisse kleuren maar ook donkerblauw en zwart, altijd wel een kleur die bij je kleding past. De haarbloemen zijn gemaakt van organza, satijn, katoen en zelfs leer. Elk materiaal heeft zo z’n eigen uitstraling. Aan de achterzijde van de meeste haarbloemen zit een alligator knipje. Hiermee kan de haarbloem gemakkelijk en stevig in het haar worden vastgezet. Dit kan in zowel los als opgestoken haar.

 

Bloem in het haar voor allerlei gelegenheden

Bij verschillende gelegenheden kan een bloem in het haar worden gedragen. Denk maar aan een bruiloft, festival, een gala of tijdens de feestdagen. Voor een bruiloft valt de keuze vaak op witte en crèmekleurige haarbloemen. Kies je voor een grote haarbloem of juist voor meerdere kleine bij elkaar? Voor een gala of met de feestdagen zijn de rode en zwarte haarbloemen met een strass steentje zeer geschikt. Met een festival kan het leuk zijn om verschillende kleuren haarbloemen met elkaar te combineren, zo creëer je een mooie flower power look!

 

Een bloem voor in het haar bestel je op goudhaartje.nl

Goudhaartje is ‘the place to be’ op het gebied van haarbloemen, er is zoveel keuze! Mocht je toch een ander formaat, kleur of model zoeken, mail dan gerust en wij gaan voor je op zoek. Mailen kan ook wanneer het product onvoldoende op voorraad staat maar je toch een groot aantal haarbloemen nodig hebt voor bijvoorbeeld een dansvoorstelling, koor of musical. Wanneer je een haarbloem voor 16:00 uur bestelt en betaalt, dan wordt deze dezelfde dag al verzonden! En bij besteding vanaf 25 euro is de verzending ook nog gratis. De haarbloemen worden verpakt in een brievenbusdoosje of pakketje zodat deze hun mooie vorm behouden.  

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »