Haarlijm

De haarlijm van Girlie Glue kan aangebracht worden met de tube. Bij kleine steentjes of applicaties kan gebruik worden gemaakt van een wattenstaafje om zo meer te kunnen doseren. Omdat er maar weinig haarlijm nodig is, gaat de tube lekker lang mee. Doordat de haarlijm transparant is, is deze niet zichtbaar in het haar. Na gebruik kunnen de steentjes of andere versieringen uit het haar worden gehaald en kan het haar worden gewassen. Na slechts 1 keer wassen is de haarlijm uit het haar. Omdat de haarlijm op natuurlijke basis is, is deze niet schadelijk voor het haar. Kijk op deze website bovenaan bij ‘tutorials’ voor een handig instructiefilmpje over dit product.

 

Haarlijm kopen voor iedere haarstijl

Waarom zou je haarlijm kopen bij Goudhaartje? Omdat Goudhaartje haarlijm verkoopt van het Amerikaanse merk Girlie Glue, in Nederland verder nergens verkrijgbaar. De haarlijm is veilig voor haar en huid en je kunt het bij iedere haarstijl toepassen. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk aan te brengen en uitwasbaar. Wanneer je bij Goudhaartje koopt is er altijd een niet goed geld terug garantie en staat Goudhaartje klaar voor vragen, per mail binnen 24 uur antwoord.  

 

Maak iets bijzonders van je haar met de haarlijm van Goudhaartje

Er zijn heel veel mogelijkheden om haarlijm te gebruiken. Zo kun je de bijgeleverde steentjes in het haar plakken voor bijvoorbeeld een dansvoorstelling of een turnwedstrijd. Maar je kunt natuurlijk ook iets in je haar plakken met Halloween, carnaval of de feestdagen! Ook kan de lijm worden gebruikt op de huid, dus een nep snor kan worden vastgeplakt op de bovenlip, een leuke applicatie op het oor als oorbel of een strikje in het haar bij je hond of kat. Omdat Girlie Glue een natuurlijk product is, kan het geen huidirritatie veroorzaken. Met haarlijm zijn de mogelijkheden eindeloos, kortom: maak iets bijzonders van je haar!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »