Glittergel

Breng met glittergel de mooiste glittereffecten aan in je haar en schitter op ieder feestje!

Glittergel 15 ml kleur parelmoer

€ 6,95
In dit mooie potje zit parelmoer kleurige glittergel waarmee je de mooiste glittereffecten in je haar aanbrengt! De gel kun je aanbrengen met je handen of breng subtiele lijnen aan met een wattenstaafje. De glittergel is gemakkelijk uitwasbaar met shampoo.

Glittergel 15 ml kleur zilver

€ 6,95
In dit mooie potje zit zilver kleurige glittergel waarmee je de mooiste glittereffecten in je haar aanbrengt! De gel kun je aanbrengen met je handen of breng subtiele lijnen aan met een wattenstaafje. De glittergel is gemakkelijk uitwasbaar met shampoo.

Glittergel 15 ml kleur goud

€ 6,95
In dit mooie potje zit goud kleurige glittergel waarmee je de mooiste glittereffecten in je haar aanbrengt! De gel kun je aanbrengen met je handen of breng subtiele lijnen aan met een wattenstaafje. De glittergel is gemakkelijk uitwasbaar met shampoo.

Glittergel 15 ml kleur koper

€ 6,95
In dit mooie potje zit koper kleurige glittergel waarmee je de mooiste glittereffecten in je haar aanbrengt! De gel kun je aanbrengen met je handen of breng subtiele lijnen aan met een wattenstaafje. De glittergel is gemakkelijk uitwasbaar met shampoo.

Glittergel 15 ml kleur zwart

€ 6,95
In dit mooie potje zit zwarte glittergel waarmee je de mooiste glittereffecten in je haar aanbrengt! De gel kun je aanbrengen met je handen of breng subtiele lijnen aan met een wattenstaafje. De glittergel is gemakkelijk uitwasbaar met shampoo.

Glittergel 15 ml kleur aqua

€ 6,95
In dit mooie potje zit aqua kleurige glittergel waarmee je de mooiste glittereffecten in je haar aanbrengt! De gel kun je aanbrengen met je handen of breng subtiele lijnen aan met een wattenstaafje. De glittergel is gemakkelijk uitwasbaar met shampoo.