Haarlokken

Val op met deze mooie trendy haarlokken van Goudhaartje! Ze zijn gemakkelijk in het haar te klikken en blijven stevig zitten. Deze haarlokken zijn ideaal voor een feest of festival!

Haarlok met een clip large in de kleur rood

€ 3,95
Even snel een paar gekleurde lokken in je haar? Kies dan voor de haarlok rood met clip. De clip kun je openen, in je haar schuiven (net onder wat haar) en weer dicht klikken. Kies voor verschillende kleuren lokken voor kies voor 1 kleur afgestemd op je kleding. Wanneer je halflang haar hebt kun je de haarlok in de gewenste lengte knippen. Deze haarlok is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Haarlok met een clip large in de kleur zwart

€ 3,95
Even snel een paar gekleurde lokken in je haar? Kies dan voor de haarlok zwart met clip. De clip kun je openen, in je haar schuiven (net onder wat haar) en weer dicht klikken. Kies voor verschillende kleuren lokken voor kies voor 1 kleur afgestemd op je kleding. Wanneer je halflang haar hebt kun je de haarlok in de gewenste lengte knippen. Deze haarlok is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Haarlok met een clip large in de kleur oranje

€ 3,95
Even snel een paar gekleurde lokken in je haar? Kies dan voor de haarlok oranje met clip. De clip kun je openen, in je haar schuiven (net onder wat haar) en weer dicht klikken. Kies voor verschillende kleuren lokken voor kies voor 1 kleur afgestemd op je kleding. Wanneer je halflang haar hebt kun je de haarlok in de gewenste lengte knippen. Deze haarlok is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Haarlok met veer aan clip kleur oranje

€ 3,95
Oranje haarlok met aan de bovenzijde een mooi veertje. De clip kun je openen, in je haar schuiven (net onder wat haar) en weer dicht klikken. Kies voor verschillende kleuren lokken of kies voor 1 kleur afgestemd op je kleding. Wanneer je halflang haar hebt kun je de haarlok in de gewenste lengte knippen. Deze haarlok is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Haarlok met veer aan clip kleur bruin

€ 3,95
Bruine haarlok met aan de bovenzijde een mooi veertje. De clip kun je openen, in je haar schuiven (net onder wat haar) en weer dicht klikken. Kies voor verschillende kleuren lokken of kies voor 1 kleur afgestemd op je kleding. Wanneer je halflang haar hebt kun je de haarlok in de gewenste lengte knippen. Deze haarlok is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Haarlok met een clip large in de kleur lichtblauw

€ 3,95
Even snel een paar gekleurde lokken in je haar? Kies dan voor de haarlok lichtblauw met clip. De clip kun je openen, in je haar schuiven (net onder wat haar) en weer dicht klikken. Kies voor verschillende kleuren lokken voor kies voor 1 kleur afgestemd op je kleding. Wanneer je halflang haar hebt kun je de haarlok in de gewenste lengte knippen. Deze haarlok is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Haarlok met een clip large in de kleur blauw

€ 3,95
Even snel een paar gekleurde lokken in je haar? Kies dan voor de haarlok blauw met clip. De clip kun je openen, in je haar schuiven (net onder wat haar) en weer dicht klikken. Kies voor verschillende kleuren lokken voor kies voor 1 kleur afgestemd op je kleding. Wanneer je halflang haar hebt kun je de haarlok in de gewenste lengte knippen. Deze haarlok is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Haarlok met een clip large in de kleur roze

€ 3,95
Even snel een paar gekleurde lokken in je haar? Kies dan voor de haarlok roze met clip. De clip kun je openen, in je haar schuiven (net onder wat haar) en weer dicht klikken. Kies voor verschillende kleuren lokken voor kies voor 1 kleur afgestemd op je kleding. Wanneer je halflang haar hebt kun je de haarlok in de gewenste lengte knippen. Deze haarlok is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Haarlok met een clip large in de kleur paars

€ 3,95
Even snel een paar gekleurde lokken in je haar? Kies dan voor de haarlok paars met clip. De clip kun je openen, in je haar schuiven (net onder wat haar) en weer dicht klikken. Kies voor verschillende kleuren lokken voor kies voor 1 kleur afgestemd op je kleding. Wanneer je halflang haar hebt kun je de haarlok in de gewenste lengte knippen. Deze haarlok is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Haarlok met een clip large in de kleur groen

€ 3,95
Even snel een paar gekleurde lokken in je haar? Kies dan voor de haarlok groen met clip. De clip kun je openen, in je haar schuiven (net onder wat haar) en weer dicht klikken. Kies voor verschillende kleuren lokken voor kies voor 1 kleur afgestemd op je kleding. Wanneer je halflang haar hebt kun je de haarlok in de gewenste lengte knippen. Deze haarlok is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Haarlok met een clip large in de kleur wit

€ 3,95
Even snel een paar gekleurde lokken in je haar? Kies dan voor de haarlok wit met clip. De clip kun je openen, in je haar schuiven (net onder wat haar) en weer dicht klikken. Kies voor verschillende kleuren lokken voor kies voor 1 kleur afgestemd op je kleding. Wanneer je halflang haar hebt kun je de haarlok in de gewenste lengte knippen. Deze haarlok is in meerdere kleuren verkrijgbaar.