Tijgerlilie haarbanden

Nieuw
Haarband Tijgerlilie luxe Otofa naturel Haarband Tijgerlilie luxe Otofa naturel

Haarband Tijgerlilie luxe Otofa naturel

€ 12,50
Prachtige luxe handgemaakte haarband van het merk Tijgerlilie met de naam Otofa. Bewerkt met kant en goudkleurig draad, aan de uiteinden zit een veer, kralen, roosje en een klein muntje. Deze haarband draagt comfortabel omdat deze verstelbaar is in de gewenste maat. Draag deze haarband in combinatie met een vlecht of in het losse haar en creëer de perfecte festival look!
Nieuw
Haarband Tijgerlilie luxe Nona multicolor Haarband Tijgerlilie luxe Nona multicolor

Haarband Tijgerlilie luxe Nona multicolor

€ 12,50
Prachtige luxe handgemaakte haarband van het merk Tijgerlilie met de naam Nona. Bewerkt met zilverkleurig draad, aan de uiteinden zit een veer, bedel en kwastje. Deze haarband draagt comfortabel omdat deze verstelbaar is in de gewenste maat. Draag deze haarband in combinatie met een vlecht of in het losse haar en creëer de perfecte festival look!
Nieuw
Haarband Tijgerlilie luxe Liliz roze Haarband Tijgerlilie luxe Liliz roze

Haarband Tijgerlilie luxe Liliz roze

€ 12,50
Prachtige luxe handgemaakte haarband van het merk Tijgerlilie met de naam Liliz. Bewerkt met roze draad, aan de uiteinden zit een veer, bedel en kwastje. Deze haarband draagt comfortabel omdat deze verstelbaar is in de gewenste maat. Draag deze haarband in combinatie met een vlecht of in het losse haar en creëer de perfecte festival look!
Nieuw
Haarband Tijgerlilie luxe Blue blauw Haarband Tijgerlilie luxe Blue blauw

Haarband Tijgerlilie luxe Blue blauw

€ 12,50
Prachtige luxe handgemaakte haarband van het merk Tijgerlilie met de naam Blue. Bewerkt met lichtblauw draad, aan de uiteinden zit een veer, twee bedeltjes en een kwastje. Deze haarband draagt comfortabel omdat deze verstelbaar is in de gewenste maat. Draag deze haarband in combinatie met een vlecht of in het losse haar en creëer de perfecte festival look!
Nieuw
Haarband Tijgerlilie luxe Ralzo groen Haarband Tijgerlilie luxe Ralzo groen

Haarband Tijgerlilie luxe Ralzo groen

€ 12,50
Prachtige luxe handgemaakte haarband van het merk Tijgerlilie met de naam Ralzo. Bewerkt met groen draad, aan de uiteinden zitten kralen, een roosje, een bedeltje en kwastje. Deze haarband draagt comfortabel omdat deze verstelbaar is in de gewenste maat. Draag deze haarband in combinatie met een vlecht of in het losse haar en creëer de perfecte festival look!