Tiara's

Voel je als een prinses met 1 van deze prachtige tiara's in het haar! De tiara's kunnen door middel van een haarkam of met haarschuifjes in zowel los als opgestoken haar worden vastgezet. De tiara's zijn bewerkt met mooie steentjes en andere versieringen, werkelijk juweeltjes voor in je haar!

Tiara bloemen bloemblaadjes zilverkleurig

€ 19,95
Prachtige zilverkleurige tiara bewerkt met tal van strass steentjes vijf facetstenen, in de vorm van bloemen en bloemblaadjes. De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Draag deze deze tiara in los of opgestoken haar en zie er schitterend uit!

Tiara zilverkleurig bloem van facetstenen

€ 15,95
Prachtige tiara met in het midden een bloem van facetstenen en daaromheen allemaal kleine strass steentjes. De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Zie er schitterend uit met deze mooie tiara in het haar!

Tiara zilverkleurig vintage

€ 18,95
Deze prachtige zilverkleurige tiara heeft een mooie vintage uitstraling. De tiara is volledig bewerkt met strass en facetstenen. De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje.

Tiara zilverkleurig sierlijk

€ 15,95
Zo sierlijk, zo chique, kortom deze tiara is prachtig! De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Voel je geweldig met deze tiara in het haar!

Tiara met haarkam bloemen zilverkleurig

€ 15,95
Sierlijke zilverkleurige tiara met bloemen en bladeren erop. De gehele tiara is bewerkt met mooie kleine strass steentjes. Aan deze tiara zit een haarkam waardoor deze gemakkelijk in het haar kan worden aangebracht en stevig blijft zitten.

Tiara met haarkam hart zilverkleurig

€ 14,95
Sierlijke zilverkleurige tiara met in het midden een hart met bloem erop. De gehele tiara is bewerkt met mooie kleine strass steentjes. Aan deze tiara zit een haarkam waardoor deze gemakkelijk in het haar kan worden aangebracht en stevig blijft zitten.

Tiara bloemenpracht bronskleurig

€ 18,95
Deze prachtige tiara bewerkt met bloemen, kralen en strass steentjes heeft een mooie luxe uitstraling! De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Deze tiara heeft luxe uitstraling en maakt daarmee je look chique compleet!

Tiara lelies wit zilverkleurig

€ 19,95
Prachtige zilverkleurige tiara met lelies, verschillende soorten kralen en strass steentjes. De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Zie er schitterend uit met deze tiara in het haar!

Tiara ice queen zilverkleurig

€ 19,95
Prachtige ice queen stijl tiara bewerkt met strass steentjes, kraaltjes en pareltjes. De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Voel je extra mooi met dit juweeltje van een tiara in het haar!

Tiara zilverkleurig sierlijke krullen en parels

€ 15,95
Tiara met mooie bloemen en sierlijke krullen bewerkt met strass steentjes en parels in verschillende afmetingen. De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Voel je nog mooier met deze pracht van een tiara in het haar!

Tiara zilverkleurig kleine bloemetjes van steentjes

€ 16,95
Deze prachtige tiara is mooi bewerkt met kleine bloemetjes van strass steentjes en daar omheen meerdere facetstenen. De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Schitter met deze mooie tiara in het haar!

Tiara zilverkleurig takjes steentjes en facetstenen

€ 19,95
Prachtige luxe diadeem met kleine zilverkleurige takjes, stass steentjes en facetstenen. De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Voel je geweldig met deze tiara in het haar!

Tiara steentjes goudkleurige pareltjes

€ 18,95
Deze prachtige tiara is bewerkt met bloemen, strass steentjes en goudkleurige pareltjes. De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Ga voor stijl met deze prachtige tiara in los of opgestoken haar!

Tiara facetstenen kleine bloemen

€ 16,95
Deze pracht van een tiara is bewerkt met strass en facetstenen. Kleine bloemen en blaadjes zullen het haar sieren. De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Draag dit haarjuweeltje in zowel los als opgestoken haar.

tiara kristallen goudkleurig kroon

€ 18,95
Dit is werkelijk een juweeltje in het haar, deze prachtige goudkleurige tiara! Bewerkt met tal van strass steentjes in de vorm van een kroon. De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Zie er stralend uit met deze tiara in los of opgestoken haar!