Tiara's

Voel je als een prinses met 1 van deze prachtige tiara's in het haar! De tiara's kunnen door middel van een haarkam of met haarschuifjes in zowel los als opgestoken haar worden vastgezet. De tiara's zijn bewerkt met mooie steentjes en andere versieringen, werkelijk juweeltjes voor in je haar!
Nieuw
Tiara bloemen bloemblaadjes zilverkleurig Tiara bloemen bloemblaadjes zilverkleurig

Tiara bloemen bloemblaadjes zilverkleurig

€ 19,95
Prachtige zilverkleurige tiara bewerkt met tal van strass steentjes vijf facetstenen, in de vorm van bloemen en bloemblaadjes. De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Draag deze deze tiara in los of opgestoken haar en zie er schitterend uit!
Nieuw
Tiara zilverkleurig bloem van facetstenen Tiara zilverkleurig bloem van facetstenen

Tiara zilverkleurig bloem van facetstenen

€ 15,95
Prachtige tiara met in het midden een bloem van facetstenen en daaromheen allemaal kleine strass steentjes. De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Zie er schitterend uit met deze mooie tiara in het haar!
Nieuw
Tiara zilverkleurig vintage Tiara zilverkleurig vintage

Tiara zilverkleurig vintage

€ 18,95
Deze prachtige zilverkleurige tiara heeft een mooie vintage uitstraling. De tiara is volledig bewerkt met strass en facetstenen. De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje.
Nieuw
Tiara zilverkleurig sierlijk Tiara zilverkleurig sierlijk

Tiara zilverkleurig sierlijk

€ 15,95
Zo sierlijk, zo chique, kortom deze tiara is prachtig! De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Voel je geweldig met deze tiara in het haar!
Nieuw
Tiara met haarkam bloemen zilverkleurig Tiara met haarkam bloemen zilverkleurig

Tiara met haarkam bloemen zilverkleurig

€ 15,95
Sierlijke zilverkleurige tiara met bloemen en bladeren erop. De gehele tiara is bewerkt met mooie kleine strass steentjes. Aan deze tiara zit een haarkam waardoor deze gemakkelijk in het haar kan worden aangebracht en stevig blijft zitten.
Nieuw
Tiara met haarkam hart zilverkleurig Tiara met haarkam hart zilverkleurig

Tiara met haarkam hart zilverkleurig

€ 14,95
Sierlijke zilverkleurige tiara met in het midden een hart met bloem erop. De gehele tiara is bewerkt met mooie kleine strass steentjes. Aan deze tiara zit een haarkam waardoor deze gemakkelijk in het haar kan worden aangebracht en stevig blijft zitten.
Nieuw
Tiara bloemenpracht bronskleurig Tiara bloemenpracht bronskleurig

Tiara bloemenpracht bronskleurig

€ 18,95
Deze prachtige tiara bewerkt met bloemen, kralen en strass steentjes heeft een mooie luxe uitstraling! De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Deze tiara heeft luxe uitstraling en maakt daarmee je look chique compleet!
Nieuw
Tiara lelies wit zilverkleurig Tiara lelies wit zilverkleurig

Tiara lelies wit zilverkleurig

€ 19,95
Prachtige zilverkleurige tiara met lelies, verschillende soorten kralen en strass steentjes. De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Zie er schitterend uit met deze tiara in het haar!
Nieuw
Tiara ice queen zilverkleurig Tiara ice queen zilverkleurig

Tiara ice queen zilverkleurig

€ 19,95
Prachtige ice queen stijl tiara bewerkt met strass steentjes, kraaltjes en pareltjes. De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Voel je extra mooi met dit juweeltje van een tiara in het haar!
Nieuw
Tiara zilverkleurig sierlijke krullen en parels Tiara zilverkleurig sierlijke krullen en parels

Tiara zilverkleurig sierlijke krullen en parels

€ 15,95
Tiara met mooie bloemen en sierlijke krullen bewerkt met strass steentjes en parels in verschillende afmetingen. De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Voel je nog mooier met deze pracht van een tiara in het haar!
Nieuw
Tiara zilverkleurig kleine bloemetjes van steentjes Tiara zilverkleurig kleine bloemetjes van steentjes

Tiara zilverkleurig kleine bloemetjes van steentjes

€ 16,95
Deze prachtige tiara is mooi bewerkt met kleine bloemetjes van strass steentjes en daar omheen meerdere facetstenen. De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Schitter met deze mooie tiara in het haar!
Nieuw
Tiara zilverkleurig takjes steentjes en facetstenen Tiara zilverkleurig takjes steentjes en facetstenen

Tiara zilverkleurig takjes steentjes en facetstenen

€ 19,95
Prachtige luxe diadeem met kleine zilverkleurige takjes, stass steentjes en facetstenen. De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Voel je geweldig met deze tiara in het haar!
Nieuw
Tiara steentjes goudkleurige pareltjes Tiara steentjes goudkleurige pareltjes

Tiara steentjes goudkleurige pareltjes

€ 18,95
Deze prachtige tiara is bewerkt met bloemen, strass steentjes en goudkleurige pareltjes. De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Ga voor stijl met deze prachtige tiara in los of opgestoken haar!
Nieuw
Tiara facetstenen kleine bloemen Tiara facetstenen kleine bloemen

Tiara facetstenen kleine bloemen

€ 16,95
Deze pracht van een tiara is bewerkt met strass en facetstenen. Kleine bloemen en blaadjes zullen het haar sieren. De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Draag dit haarjuweeltje in zowel los als opgestoken haar.
Nieuw
tiara kristallen goudkleurig kroon tiara kristallen goudkleurig kroon

tiara kristallen goudkleurig kroon

€ 18,95
Dit is werkelijk een juweeltje in het haar, deze prachtige goudkleurige tiara! Bewerkt met tal van strass steentjes in de vorm van een kroon. De tiara kan aan beide kanten aan de uiteinden in het haar worden vastgezet met een haarschuifje. Zie er stralend uit met deze tiara in los of opgestoken haar!