Styling

Met deze styling tools maak je: de perfecte knot, vlecht of krul, you name it!

Voordeelpakket haarstyling

€ 15,00
Dit mooie pakket bevat alles wat je nodig hebt om creatief met haar bezig te zijn! Dit pakket bestaat uit de volgende producten: - Vlecht tool voor het maken van een invlecht - Topsy tail voor onder andere het wegwerken van een elastiekje met het eigen haar - Tornmesje voor het verwijderen van elastiekjes uit het haar - Puntkam voor het maken van mooie scheidingen - 2x haarspiraal voor het opsteken van het haar - 250 rasta elastiekjes - 2 meter haarlint grijs en 2 meter haarlint wit, voor het vlechten met haarlint. Ga naar 'tutorials' bovenaan de pagina van deze website voor een filmpje met uitleg over een aantal van bovenstaande producten. De producten kosten normaal gesproken samen € 19,65 maar in dit pakket alles voor maar 15 euro!

Magic haarkrullers 18 stuks

€ 12,95
Met deze magic haarkrullers maak je gemakkelijk de mooiste krullen! Maak het haar vochtig, zet lok voor lok een haarkruller in het haar met de hairtool, laat het haar drogen of droog het met een föhn. Haal de haarkrullers uit het haar, spray wat haarlak en klaar!

Hair extensions tools 4 delig

€ 12,95
Met deze 4 delige tool set kun je gemakkelijk hair extentions aanbrengen en verwijderen. De set bestaat uit: 100 microrings, een stevige tang, een haaknaald en een loop met houten handvat. De microrings zijn voorzien van een siliconen binnen laagje om je haar niet te beschadigen en de microring op zijn plaatst te houden.

Papillotten voor het maken van krullen

€ 4,95
Krullen aanbrengen in je haar zonder krultang? Maak dan gebruik van deze papillotten, verkrijgbaar in een set van 10 stuks. Neem een pluk haar (droog of nat) draai die eerst om zichzelf heen, eventueel met wat mouse of haarlak sprayen. Vervolgens draai je de haarlok op de papillot heen richting je hoofd totdat de haarlok er helemaal omheen zit. Vervolgens draai je de uiteinden van de papillot naar elkaar toe. Na een nacht slapen haal je de papillotten er weer uit en zijn de krullen zichtbaar! Eventueel nog wat sprayen met haarlak voor extra versteviging.

Styling tool voor het maken van een knot klein

€ 3,50
Met deze handige styling tool (klein) maak je in een handomdraai een mooie knot! Deze styling tool is van foam gemaakt met aan de binnenzijde plat ijzerdraad.

Styling tool voor het maken van een knot groot

€ 3,95
Met deze handige styling tool (groot) maak je in een handomdraai een mooie knot! Deze styling tool is van foam gemaakt met aan de binnenzijde plat ijzerdraad.

Tornmesje voor losmaken van rasta elastiekjes

€ 1,25
Met dit tornmesje kun je heel gemakkelijk rasta elastiekjes uit het haar halen zonder het haar te beschadigen. Til het elastiekje op, schuif het tornmesje eronder en snij het elastiekje doormidden door het tornmesje omhoog te bewegen.

Plastic stopnaalden 5 stuks roze

€ 2,95
Set van 5 roze stopnaalden. Met een stopnaald kan smal haarlint, draad en koord in het haar worden verwerkt. Maak mooie vrolijke patroontjes in het haar met deze stopnaalden!

Watergolf clips 10 stuks zilverkleurig 1 pen

€ 2,25
Watergolven is een techniek om golven aan te brengen in het haar. Deze watergolf clips zijn daarbij nodig. Deze clips kunnen tevens worden gebruikt om net gemaakte krullen met de krultang tijdelijk (per krul) vast te zetten.

Haarspiraal voor haar opsteken set van 2 stuks goudkleurig

€ 2,50
Met deze set van 2 goudkleurige haarspiralen kun je je haar gemakkelijk opsteken. Draai ze bijvoorbeeld in een knot: draai 1 haarspiraal in de bovenzijde en 1 aan de onderzijde en klaar! Deze haarspiralen zijn ook wel bekend als 'spin pins'. Wil je zien hoe het werkt? Bekijk dan het filmpje waarin je kunt zien hoe je twee verschillende haarstijlen maakt met de spin pins. Het filmpje kun je vinden onder 'tutorials' in de menubalk bovenaan deze pagina.

Haardonut rond in de kleur bruin per stuk

€ 1,95
De haarknot, veel gezien in het straatbeeld, helemaal van deze tijd! Met deze haardonut maak je de perfecte knot.

Haardonut rond in de kleur blond per stuk

€ 1,95
De haarknot, veel gezien in het straatbeeld, helemaal van deze tijd! Met deze haardonut maak je de perfecte knot.

Haardonut rond in de kleur zwart per stuk

€ 1,95
De haarknot, veel gezien in het straatbeeld, helemaal van deze tijd! Met deze haardonut maak je de perfecte knot.

Magnetische armband in meerdere kleuren

€ 4,95
Wil je het haar van jezelf of een ander opsteken? Klik dan deze magnetische armband om je arm en leg de haarspelden erop. Zo heb je de haarspelden altijd bij de hand! Maar natuurlijk ook andere kleine haaraccessoires van ijzer (zoals haarelastiekjes met een ijzertje) zijn geschikt hiervoor. De armband kan gemakkelijk om de pols worden geklikt en draagt comfortabel.

Vlecht tool voor maken van invlecht

€ 3,95
Altijd al zo'n mooie invlecht willen maken maar niet zo handig met haar? Dan is deze vlecht tool echt is voor jou! Je legt 'm op je hoofd, lust het haar er gemakkelijk omheen, elastiekje aan het einde en klaar! Deze vlecht tool is geschikt voor midden lang tot lang haar.