Styling

Met deze styling tools maak je: de perfecte knot, vlecht of krul, you name it!

Voordeelpakket haarstyling

€ 15,00
Dit mooie pakket bevat alles wat je nodig hebt om creatief met haar bezig te zijn! Dit pakket bestaat uit de volgende producten: - Vlecht tool voor het maken van een invlecht - Topsy tail voor onder andere het wegwerken van een elastiekje met het eigen haar - Tornmesje voor het verwijderen van elastiekjes uit het haar - Puntkam voor het maken van mooie scheidingen - 2x haarspiraal voor het opsteken van het haar - 250 rasta elastiekjes - 2 meter haarlint grijs en 2 meter haarlint wit, voor het vlechten met haarlint. Ga naar 'tutorials' bovenaan de pagina van deze website voor een filmpje met uitleg over een aantal van bovenstaande producten. De producten kosten normaal gesproken samen € 19,65 maar in dit pakket alles voor maar 15 euro!

Afrokam neutraal model kleur zwart

€ 2,95
Deze kam is geschikt om kroezend haar in model te brengen.

Watergolf clips 10 stuks zilverkleurig 1 pen

€ 2,25
Watergolven is een techniek om golven aan te brengen in het haar. Deze watergolf clips zijn daarbij nodig. Deze clips kunnen tevens worden gebruikt om net gemaakte krullen met de krultang tijdelijk (per krul) vast te zetten.

Plastic stopnaalden 5 stuks roze

€ 2,95
Set van 5 roze stopnaalden. Met een stopnaald kan smal haarlint, draad en koord in het haar worden verwerkt. Maak mooie vrolijke patroontjes in het haar met deze stopnaalden!

Tornmesje voor losmaken van rasta elastiekjes

€ 1,25
Met dit tornmesje kun je heel gemakkelijk rasta elastiekjes uit het haar halen zonder het haar te beschadigen. Til het elastiekje op, schuif het tornmesje eronder en snij het elastiekje doormidden door het tornmesje omhoog te bewegen.

Styling tool voor het maken van een knot groot

€ 3,95
Met deze handige styling tool (groot) maak je in een handomdraai een mooie knot! Deze styling tool is van foam gemaakt met aan de binnenzijde plat ijzerdraad.

Styling tool voor het maken van een knot klein

€ 3,50
Met deze handige styling tool (klein) maak je in een handomdraai een mooie knot! Deze styling tool is van foam gemaakt met aan de binnenzijde plat ijzerdraad.

Kam kunststof transparant bloemenpatroon

€ 3,95
Vrolijke haarkam met mooi bloemenpatroon. Breng je haar gemakkelijk in model met deze leuke kam!

Luizenkam kunststof kleur paars

€ 2,95
Paarse kunststof luizenkam. De tanden van deze kam staan dicht op elkaar waardoor luizen en neten uit het haar kunnen worden gekamd.

Haarspiraal voor haar opsteken set van 2 stuks goudkleurig

€ 2,50
Met deze set van 2 goudkleurige haarspiralen kun je je haar gemakkelijk opsteken. Draai ze bijvoorbeeld in een knot: draai 1 haarspiraal in de bovenzijde en 1 aan de onderzijde en klaar! Deze haarspiralen zijn ook wel bekend als 'spin pins'. Wil je zien hoe het werkt? Bekijk dan het filmpje waarin je kunt zien hoe je twee verschillende haarstijlen maakt met de spin pins. Het filmpje kun je vinden onder 'tutorials' in de menubalk bovenaan deze pagina.

Haardonut rond in de kleur bruin per stuk

€ 1,95
De haarknot, veel gezien in het straatbeeld, helemaal van deze tijd! Met deze haardonut maak je de perfecte knot.

Haardonut rond in de kleur blond per stuk

€ 1,95
De haarknot, veel gezien in het straatbeeld, helemaal van deze tijd! Met deze haardonut maak je de perfecte knot.

Topsy Tail in de kleur zwart set van 2 stuks

€ 2,25
Helemaal terug van weg geweest, de Topsy Tail! Dit is een set bestaande uit een grote en kleine Topsy Tail. Met de Topsy Tail geef je in een handomdraai je staart net dat beetje extra. Er zijn veel mogelijkheden zoals een halve staart of het wegwerken van een haarelastiekje met je eigen haar. Wil je zien hoe het werkt? Bekijk dan het filmpje waarin je kunt zien hoe je vijf verschillende haarstijlen maakt met de Topsy Tail. Het filmpje kun je vinden onder 'tutorials' in de menubalk bovenaan deze pagina.

Haarspiraal voor haar opsteken set van 2 stuks zwart

€ 2,50
Met deze set van 2 haarspiralen kun je je haar gemakkelijk opsteken. Draai ze bijvoorbeeld in een knot: draai 1 haarspiraal in de bovenzijde en 1 aan de onderzijde en klaar! Deze haarspiralen zijn ook wel bekend als 'spin pins'. Wil je zien hoe het werkt? Bekijk dan het filmpje waarin je kunt zien hoe je twee verschillende haarstijlen maakt met de spin pins. Het filmpje kun je vinden onder 'tutorials' in de menubalk bovenaan deze pagina.

Vintage fohn mini met een leuk reistasje

€ 29,95
Super trendy vintage fohn! Handig klein formaat om mee te nemen op reis met bijbehorend reistasje. De fohn heeft twee standen en is exclusief verkrijgbaar bij Goudhaartje, slechts enkele exemplaren. Deze fohn is echt een must have item voor iedere vrouw!