Retourneren & Ruilen

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd (mits het om de gehele bestelling gaat). Enkel de kosten voor retour van je thuis naar Goudhaartje zijn voor eigen rekening. Je hebt nogmaals 14 kalenderdagen de tijd om (een deel van) de bestelling retour te zenden.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en (indien redelijkerwijze mogelijk) in de originele staat en verpakking aan Goudhaartje geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht, maak je gebruik van het Formulier voor herroeping. In dit formulier kun je aangeven of het gaat om de gehele bestelling of een gedeelte van de bestelling. Vervolgens kun je het product(en) retour zenden.

Het ruilen van een product voor hetzelfde product in een andere kleur/maat, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert het product(en) die je wilt ruilen binnen de zichttermijn van 14 kalenderdagen. Vervolgens geef je een nieuwe bestelling door zoals je gewend bent. Goudhaartje brengt dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling. Wanneer een product geruild moet worden door een fout van Goudhaartje of een defect, dan zijn de verzendkosten uiteraard voor Goudhaartje.

Let op: wanneer het gaat om een product uit de categorie ‘haarknipjes met naam’ dan kan het product alleen geretourneerd worden als deze defect is. Aangezien het hier gaat om een maatwerk-product.

Wanneer je een product hebt ontvangen dat verkeerd geleverd, defect, beschadigd of niet compleet is, kunt je ervoor kiezen om het product kosteloos te retourneren of kosteloos te vervangen. Dit kan door middel van het Formulier voor herroeping.
Zodra het formulier voor herroeping (binnen 14 dagen) volledig ingevuld is en Goudhaartje het product in goede staat retour heeft ontvangen (binnen 14 dagen) dan zal het bedrag worden overgemaakt.

Goudhaartje
De Richter 23
7916 RX Elim