Patent spelden

Maak je haarstijl af met een prachtige patent spelden van Goudhaartje! Afhankelijk van de maat (en haardikte) kan het haar met een patent speld gedeeltelijk of helemaal worden vastgezet.

Patent speld model veer zilverkleurig

€ 4,95
Patent speld met mooie zilverkleurige sierlijke veer erop. Gemakkelijk in het haar te klemmen en blijft goed in het haar zitten. Door kleur en model geeft deze patent speld je een mooie naturel look!

Patent speld model veer goudkleurig

€ 4,95
Patent speld met mooie goudkleurige sierlijke veer erop. Gemakkelijk in het haar te klemmen en blijft goed in het haar zitten. Door kleur en model geeft deze patent speld je een mooie naturel look!

Patent speld model veer bronskleurig

€ 4,95
Patent speld met mooie bronskleurige sierlijke veer erop. Gemakkelijk in het haar te klemmen en blijft goed in het haar zitten. Door kleur en model geeft deze patent speld je een mooie naturel look!

Patent speld sierlijk chic strass donkerblauw

€ 5,95
Zilverkleurige patent speld met prachtige donkerblauwe en transparante steentjes. Zet het haar half vast of verwerk deze patent speld in het opgestoken haar. Het perfecte haaraccessoire voor een chic avondje uit!

Patent speld strass sterbloem donkerblauw zilver

€ 7,95
Prachtige zilverkleurige patent speld met sterbloem en sierlijke krullen. De patent speld is bewerkt met donkerblauwe strass steentjes in verschillende maten.

Patent speld patronen fuchsia groen

€ 3,95
Mooie patent speld in de kleuren fuchsia/groen met zwart patroon en een subtiele glinstering.

Patent speld vintage strass stenen goudkleurig

€ 5,75
Mooie kleine vintage patent speld van Clayre & Eef. Deze patent speld is bewerkt met een grote steen in het midden en ernaast kleine strass steentjes, met er omheen sierlijke krullen. Deze patent speld is gemakkelijk in het haar te klemmen en geeft je haar gelijk een klassieke vintage look.

Patent speld basic model strak zwart

€ 3,95
Mooie strakke zwarte patent speld. Ideaal om het haar gedeeltelijk mee vast te klemmen.

Patent speld basic model strak wit

€ 1,95
Mooie strakke witte patent speld. Ideaal om het haar gedeeltelijk mee vast te klemmen.
Nieuw
Patent speld vintage sierlijk Patent speld vintage sierlijk

Patent speld vintage sierlijk

€ 7,95
Prachtige vintage stijl patent speld met mooie sierlijke vormen! Klem deze patent speld gemakkelijk in je haar om je look compleet te maken.
Nieuw
Patent speld strass cirkels goudkleurig Patent speld strass cirkels goudkleurig

Patent speld strass cirkels goudkleurig

€ 5,95
Prachtige goudkleurige patent speld bewerkt met cirkelvormige strass steentjes. Klem deze patent speld gemakkelijk in het haar om het haar uit je gezicht te houden en je haarstijl compleet te maken.
Nieuw
Patent speld facetstenen transparant Patent speld facetstenen transparant

Patent speld facetstenen transparant

€ 6,95
Mooie goudkleurige patent speld met transparante facet stenen en strass steentjes. Klem deze patent speld gemakkelijk in het haar om het haar uit je gezicht te houden en je haarstijl compleet te maken.
Nieuw
Patent speld bloemen grijs blauw Patent speld bloemen grijs blauw

Patent speld bloemen grijs blauw

€ 7,95
Sierlijke patent speld met prachtige bloemen in blauw/grijze tinten. Klem de patent speld gemakkelijk in het haar en maak je haarstijl af!
Nieuw
Patent speld zwarte bloem strass goudkleurig Patent speld zwarte bloem strass goudkleurig

Patent speld zwarte bloem strass goudkleurig

€ 5,95
Prachtige goudkleurige patent speld met zwarte bloem en kleine strass steentje. Een geweldig haarsierraad voor wanneer je gaat voor chique!
Nieuw
Patent speld art deco stijl goudkleurig Patent speld art deco stijl goudkleurig

Patent speld art deco stijl goudkleurig

€ 5,95
Mooie patent speld in art deco stijl. Door het kleine formaat is deze patent speld geschikt voor bijna iedere haarstijl!