Retourneren & Ruilen
Hoe kan ik een product(en) retourneren of ruilen? (herroepingsrecht)

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd (mits het om de gehele bestelling gaat). Enkel de kosten voor retour van je thuis naar Goudhaartje zijn voor eigen rekening. Je hebt nogmaals 14 kalenderdagen de tijd om (een deel van) de bestelling retour te zenden.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en (indien redelijkerwijze mogelijk) in de originele staat en verpakking aan Goudhaartje geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht, maak je gebruik van het Formulier voor herroeping. In dit formulier kun je aangeven of het gaat om de gehele bestelling of een gedeelte van de bestelling. Vervolgens kun je het product(en) retour zenden.

Het ruilen van een product voor hetzelfde product in een andere kleur/maat, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert het product(en) die je wilt ruilen binnen de zichttermijn van 14 kalenderdagen. Vervolgens geef je een nieuwe bestelling door zoals je gewend bent. Goudhaartje brengt dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling. Wanneer een product geruild moet worden door een fout van Goudhaartje of een defect, dan zijn de verzendkosten uiteraard voor Goudhaartje.

Verkeerd of beschadigd product ontvangen
Wanneer krijg ik mijn geld terug, van mijn geretourneerde product(en)?
Wat is het retouradres?

De waardering van www.goudhaartje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 357 reviews.