Nieuw

Nieuw
Styling tool voor volume in paardenstaart bruin

Styling tool voor volume in paardenstaart bruin

€ 2,95
Met deze styling tool geef je je paardenstaart meer volume. Maak een paardenstaart met een elastiekje en breng vervolgens deze bruine styling tool onder de paardenstaart aan. De styling tool is niet zichtbaar maar je creëert wel meer volume in het haar. Op de achterzijde van de verpakking staat met enkele foto's aangegeven hoe je deze styling tool in het haar kunt aanbrengen.
Nieuw
Bananenklem zwart van kunststof klein ovaal Bananenklem zwart van kunststof klein ovaal

Bananenklem zwart van kunststof klein ovaal

€ 3,50
Deze bananenklem is door het kleine formaat zeer geschikt voor kinderen, maar ook voor vrouwen met dun/halflang haar. Doordat de bananenklem zwart is, is deze gemakkelijk te combineren bij verschillende kleuren kleding. Klem het haar of een gedeelte in de bananenklem en steek je haar in een handomdraai mooi op!
Nieuw
Haarklem vintage sierlijk mat zwart Haarklem vintage sierlijk mat zwart

Haarklem vintage sierlijk mat zwart

€ 7,95
Prachtige mat zwarte haarklem met vintage uitstraling. De haarklem heeft sierlijke vormen en is bewerkt met kleine zwarte strass steentjes. Doordat deze haarklem van metaal is gemaakt, is deze zeer stevig.

Girlie glue haarlijm goudkleurig

€ 13,95
Exclusief bij Goudhaartje overgevlogen vanuit Amerika: Girlie glue! Girlie glue is haarlijm op natuurlijke basis waarmee je versieringen zoals steentjes en pareltjes op het haar of op de huid kan plakken. De lijm is gemakkelijk uitwasbaar met water. De set is meerdere malen te gebruiken. Er is maar weinig lijm nodig dus gaat de lijm lang mee. De inhoud van het handige doosje bestaat uit steentjes in verschillende maten die aan twee zijden gebruikt kunnen worden, de goudkleurige zijde of de transparante facet zijde.
Nieuw
Haarklem zwart witte bloem en strass Haarklem zwart witte bloem en strass

Haarklem zwart witte bloem en strass

€ 8,95
Deze zwarte haarklem is aan twee zijden mooi bewerkt met een sierlijke witte bloem en strass steentjes. Mooie haarklem om het haar gemakkelijk mee vast te zetten.
Nieuw
Haarklem tinten blauw zwart Haarklem tinten blauw zwart

Haarklem tinten blauw zwart

€ 7,95
Trendy donkerblauwe haarklem met zwarte vlekken, onder andere leuk te combineren bij je jeans. Stevige haarklem waarmee je je haar in een handomdraai vastzet.
Nieuw
Diadeem met strass kralen kleur crèmekleurig

Diadeem met strass kralen kleur crèmekleurig

€ 4,95
Prachtige diadeem bewerkt met crèmekleurige strass kralen. Deze diadeem kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen. De strass kralen geven een mooie glinstering aan het haar!

Curlies ster parel strass 4 stuks

€ 6,95
Zilverkleurige stervormige curlies met strass steentjes en een parel in het midden. Steek je haar (helemaal of gedeeltelijk) op en draai de curlies gemakkelijk in het haar. Als je een avondje wilt schitteren, zijn deze curlies het helemaal!

Diadeem vintage flowers paars

€ 6,95
Prachtige diadeem in vintage stijl met mooie sierlijke bloemen! Door het gebruik van paars en zilver is deze diadeem gemakkelijk bij kleding te combineren. Deze diadeem kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen.
Nieuw
Haarkam zilverkleurig bladeren large Haarkam zilverkleurig bladeren large

Haarkam zilverkleurig bladeren large

€ 7,95
Prachtige luxe haarkam bewerkt met facet en strass stenen. De haarkam kan gemakkelijk in het opgestoken haar worden geschoven en zal schitteren in iedere haarstijl!
Nieuw
Haarkam goudkleurig parels en strass Haarkam goudkleurig parels en strass

Haarkam goudkleurig parels en strass

€ 7,95
Mooie stevige haarkam bewerkt met parels en strass stenen. De haarkam kan gemakkelijk in het opgestoken haar worden geschoven en zal prachtig staan in iedere haarstijl!
Nieuw
Haarbloem wilde roos roze

Haarbloem wilde roos roze

€ 3,50
Prachtige roze wilde roos op alligatorknipje, gemakkelijk in het haar te klemmen en mooi in iedere haarstijl.
Nieuw
Haarbloem zalmkleurig op haarelastiek

Haarbloem zalmkleurig op haarelastiek

€ 3,50
Haarelastiek met prachtige zalmkleurige haarbloem met luxe uitstraling. Staat mooi om knot of paardenstaart.
Nieuw
Haarketting verfijnd strass parels zilverkleurig Haarketting verfijnd strass parels zilverkleurig

Haarketting verfijnd strass parels zilverkleurig

€ 7,95
Deze prachtige verfijnde haarketting is voorzien van parels en doorzichtige kraaltjes. Aan weerszijden zit een oogje, met een haarschuifje kan de haarketting gemakkelijk worden vastgezet in los of opgestoken haar. Doordat deze haarketting verfijnd is en licht in gewicht, draagt deze zeer comfortabel en staat erg elegant!
Nieuw
Haarketting bloemen en vlinder zilverkleurig Haarketting bloemen en vlinder zilverkleurig

Haarketting bloemen en vlinder zilverkleurig

€ 9,95
Prachtige zilverkleurige haarketting met bloemen en vlinder. Aan weerszijden van deze haarketting zit een oogje, met een haarschuifje kan de haarketting gemakkelijk worden vastgezet in los of opgestoken haar. Deze haarketting staat werkelijk als een juweeltje in het haar!