Haartattoos

Maak van je haar een kunstwerk met deze prachtige trendy haartattoos! Bekijk de tutorial om te zien hoe gemakkelijk je een haartattoo aanbrengt in het haar. De haartattoo blijft goed zitten in het haar en is er ook weer gemakkelijk uit te kammen.

Haartattoo goudkleurig en zilverkleurig met vlinder

€ 4,95
Prachtige goudkleurige en zilverkleurige haartattoos met bladeren en een mooie vlinder. Kan zowel in los als vast haar (opgestoken, paardenstaart enz) worden gedragen. De haartattoos zijn gemakkelijk op het haar aan te brengen. Gebruiksaanwijzing: tattoo uitknippen, folie verwijderen, met het plaatje naar beneden op het haar aanbrengen, goed nat maken met natte doek of plantenspuit, daarna het papier er voorzichtig afhalen. De haartattoo blijft nog beter zitten door er na het aanbrengen een beetje haarlak op te spuiten. Verwijder de tattoo gemakkelijk uit het haar door deze er uit te kammen.

Haartattoo goudkleurig en zilverkleurig met rozen

€ 4,95
Prachtige goudkleurige en zilverkleurige haartattoos met rozen in hartvorm en strengen met bladeren eraan. Kan zowel in los als vast haar (opgestoken, paardenstaart enz) worden gedragen. De haartattoos zijn gemakkelijk op het haar aan te brengen. Gebruiksaanwijzing: tattoo uitknippen, folie verwijderen, met het plaatje naar beneden op het haar aanbrengen, goed nat maken met natte doek of plantenspuit, daarna het papier er voorzichtig afhalen. De haartattoo blijft nog beter zitten door er na het aanbrengen een beetje haarlak op te spuiten. Verwijder de tattoo gemakkelijk uit het haar door deze er uit te kammen.

Haartattoo goudkleurig en zilverkleurig met bloemen

€ 4,95
Prachtige goudkleurige en zilverkleurige haartattoos met bloemen en in verschillende vormen. Kan zowel in los als vast haar (opgestoken, paardenstaart enz) worden gedragen. De haartattoos zijn gemakkelijk op het haar aan te brengen. Gebruiksaanwijzing: tattoo uitknippen, folie verwijderen, met het plaatje naar beneden op het haar aanbrengen, goed nat maken met natte doek of plantenspuit, daarna het papier er voorzichtig afhalen. De haartattoo blijft nog beter zitten door er na het aanbrengen een beetje haarlak op te spuiten. Verwijder de tattoo gemakkelijk uit het haar door deze er uit te kammen.

Haartattoo goudkleurig en zilverkleurig sterren

€ 4,95
Schitterende goudkleurige en zilverkleurige haartattoos met sterren erop. Kan zowel in los als vast haar (opgestoken, paardenstaart enz) worden gedragen. De haartattoos zijn gemakkelijk op het haar aan te brengen. Gebruiksaanwijzing: tattoo uitknippen, folie verwijderen, met het plaatje naar beneden op het haar aanbrengen, goed nat maken met natte doek of plantenspuit, daarna het papier er voorzichtig afhalen. De haartattoo blijft nog beter zitten door er na het aanbrengen een beetje haarlak op te spuiten. Verwijder de tattoo gemakkelijk uit het haar door deze er uit te kammen.

Haartattoo goudkleurig sierlijk en verfijnd

€ 4,95
Prachtige goudkleurige haartattoos met sierlijke verfijnde vormen. Kan zowel in los als vast haar (opgestoken, paardenstaart enz) worden gedragen. De haartattoos zijn gemakkelijk op het haar aan te brengen. Gebruiksaanwijzing: tattoo uitknippen, folie verwijderen, met het plaatje naar beneden op het haar aanbrengen, goed nat maken met natte doek of plantenspuit, daarna het papier er voorzichtig afhalen. De haartattoo blijft nog beter zitten door er na het aanbrengen een beetje haarlak op te spuiten. Verwijder de tattoo gemakkelijk uit het haar door deze er uit te kammen.

Haartattoo goudkleurig en zilverkleurig bladeren

€ 4,95
Prachtige goudkleurige en zilverkleurige haartattoos met strengen bladeren erop. Kan zowel in los als vast haar (opgestoken, paardenstaart enz) worden gedragen. De haartattoos zijn gemakkelijk op het haar aan te brengen. Gebruiksaanwijzing: tattoo uitknippen, folie verwijderen, met het plaatje naar beneden op het haar aanbrengen, goed nat maken met natte doek of plantenspuit, daarna het papier er voorzichtig afhalen. De haartattoo blijft nog beter zitten door er na het aanbrengen een beetje haarlak op te spuiten. Verwijder de tattoo gemakkelijk uit het haar door deze er uit te kammen.

Haartattoo goudkleurig en zilverkleurig drie strengen bladeren

€ 4,95
Schitterende goudkleurige en zilverkleurige haartattoos met sierlijke strengen bladeren erop. Kan zowel in los als vast haar (opgestoken, paardenstaart enz) worden gedragen. De haartattoos zijn gemakkelijk op het haar aan te brengen. Gebruiksaanwijzing: tattoo uitknippen, folie verwijderen, met het plaatje naar beneden op het haar aanbrengen, goed nat maken met natte doek of plantenspuit, daarna het papier er voorzichtig afhalen. De haartattoo blijft nog beter zitten door er na het aanbrengen een beetje haarlak op te spuiten. Verwijder de tattoo gemakkelijk uit het haar door deze er uit te kammen.

Haartattoo goudkleurig elegante vormen

€ 4,95
Prachtige goudkleurige haartattoos met elegante vormen erop. Kan zowel in los als vast haar (opgestoken, paardenstaart enz) worden gedragen. De haartattoos zijn gemakkelijk op het haar aan te brengen. Gebruiksaanwijzing: tattoo uitknippen, folie verwijderen, met het plaatje naar beneden op het haar aanbrengen, goed nat maken met natte doek of plantenspuit, daarna het papier er voorzichtig afhalen. De haartattoo blijft nog beter zitten door er na het aanbrengen een beetje haarlak op te spuiten. Verwijder de tattoo gemakkelijk uit het haar door deze er uit te kammen.