Haarstrikjes

Haarstrikken zijn er in verschillende modellen en geven het haar een elegante of schattige uitstraling. Alle haarstrikken zijn aan de achterzijde voorzien van een alligatorknipje, waardoor deze gemakkelijk in zowel los als opgestoken haar zijn te klemmen.

Haarstrikje klein pailletten in de kleur roze

€ 2,75
Schattig roze haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).

Haarstrik satijn glans in de kleur zwart

€ 3,95
Prachtige zwarte haarstrik van satijn met mooie glans. Aan de achterzijde zit een patent speld zodat de haarstrik gemakkelijk in het haar te klemmen is.

Haarstrik model strak in de kleur fuchsia

€ 2,95
Mooie fuchsia kleurige haarstrik in strak model. Aan de achterzijde van deze haarstrik zit een alligatorknipje dus deze is gemakkelijk in het haar de klemmen.

Haarstrik model strak in de kleur grijs

€ 2,95
Mooie grijze haarstrik in strak model. Aan de achterzijde van deze haarstrik zit een alligatorknipje dus deze is gemakkelijk in het haar de klemmen.

Haarstrik model strak in de kleur roze

€ 2,95
Mooie roze haarstrik in strak model. Aan de achterzijde van deze haarstrik zit een alligatorknipje dus deze is gemakkelijk in het haar de klemmen.

Haarstrik model strak in de kleur blauw

€ 2,95
Mooie blauwe haarstrik in strak model. Aan de achterzijde van deze haarstrik zit een alligatorknipje dus deze is gemakkelijk in het haar de klemmen.

Haarstrik model strak in de kleur wit

€ 2,95
Mooie witte haarstrik in strak model. Aan de achterzijde van deze haarstrik zit een alligatorknipje dus deze is gemakkelijk in het haar de klemmen.

Haarstrik model strak in de kleur zwart

€ 2,95
Mooie zwarte haarstrik in strak model. Aan de achterzijde van deze haarstrik zit een alligatorknipje dus deze is gemakkelijk in het haar de klemmen.

Haarstrik cremekleurig met satijn en kant

€ 2,95
Mooie haarstrik met vintage uitstraling. De haarstrik bestaat voor een deel uit kant en een deel uit satijn, een prachtige combinatie! Aan de onderzijde van de haarstrik zit een patent speld, deze kan gemakkelijk in het haar worden geklemd.

Haarstrikje klein pailletten in de kleur zilver

€ 2,75
Schattig zilverkleurig haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).

Haarstrikje klein pailletten in de kleur multicolor

€ 2,75
Schattig multicolor haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).

Haarstrikje klein pailletten in de kleur zwart

€ 2,75
Schattig zwart haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).

Haarstrikje klein pailletten in de kleur fuchsia

€ 2,75
Schattig fuchsia kleurig haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).

Haarstrikje klein pailletten in de kleur wit

€ 2,75
Schattig wit haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).

Haarstrikje klein pailletten in de kleur lichtblauw

€ 2,75
Schattig lichtblauw haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).