Haarstrikjes

Haarstrikken zijn er in verschillende modellen en geven het haar een elegante of schattige uitstraling. Alle haarstrikken zijn aan de achterzijde voorzien van een alligatorknipje, waardoor deze gemakkelijk in zowel los als opgestoken haar zijn te klemmen.
Nieuw
Haarstrik zwart groot luxe Haarstrik zwart groot luxe

Haarstrik zwart groot luxe

€ 4,95
Luxe haarstik op alligator knipje. Maak elke haarstijl compleet met deze prachtige zwarte haarstrik!
Nieuw
Haarstrik crèmekleurig met goudkleurige bloem Haarstrik crèmekleurig met goudkleurige bloem

Haarstrik crèmekleurig met goudkleurige bloem

€ 4,95
Cremkleurige haarstrik met prachtige goudkleurige bloem als mooi detail. Door het alligator knipje aan de achterzijde gemakkelijk in het haar te klemmen.
Nieuw
Haarstrik donkerblauw met crèmekleurige rand Haarstrik donkerblauw met crèmekleurige rand

Haarstrik donkerblauw met crèmekleurige rand

€ 4,95
Mooie donkerblauwe haarstrik met subtiele crèmekleurige rand. Door het alligator knipje aan de achterzijde gemakkelijk in het haar te klemmen.

Haarstrikje klein pailletten in de kleur grijs

€ 2,75
Schattig grijs haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).

Haarstrikje klein pailletten in de kleur lichtblauw

€ 2,75
Schattig lichtblauw haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).

Haarstrikje klein pailletten in de kleur wit

€ 2,75
Schattig wit haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).

Haarstrikje klein pailletten in de kleur fuchsia

€ 2,75
Schattig fuchsia kleurig haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).

Haarstrikje klein pailletten in de kleur zwart

€ 2,75
Schattig zwart haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).

Haarstrikje klein pailletten in de kleur roze

€ 2,75
Schattig roze haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).

Haarstrikje met glitters in de kleur roze

€ 2,95
Roze haarstikje met mooie glitters. Het haarstrikje is van leer gemaakt en blijft daardoor mooi in model zitten. Aan de achterzijde zit een alligatorknipje zodat het haarstrikje gemakkelijk in het haar te klemmen is.

Haarstrikje polkadot in de kleur fuchsia

€ 2,95
Super leuk fuchsia haarstrikje met polkadot print. Aan de achterzijde zit een alligator knipje zodat je het haarstrikje gemakkelijk in je haar kunt klemmen.

Haarstrikje klein pailletten in de kleur rood

€ 2,75
Schattig rood haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).

Haarstrikje klein pailletten in de kleur donkerblauw

€ 2,75
Schattig donkerblauw haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).

Haarstrikje klein pailletten in de kleur multicolor

€ 2,75
Schattig multicolor haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).

Haarstrik satijn glans in de kleur zwart

€ 3,95
Prachtige zwarte haarstrik van satijn met mooie glans. Aan de achterzijde zit een patent speld zodat de haarstrik gemakkelijk in het haar te klemmen is.