Haarstrikjes

Haarstrikken zijn er in verschillende modellen en geven het haar een elegante of schattige uitstraling. Alle haarstrikken zijn aan de achterzijde voorzien van een alligatorknipje, waardoor deze gemakkelijk in zowel los als opgestoken haar zijn te klemmen.

Haarstrik zwart groot luxe

€ 4,95
Luxe haarstik op alligator knipje. Maak elke haarstijl compleet met deze prachtige zwarte haarstrik!

Haarstrik crèmekleurig met goudkleurige bloem

€ 4,95
Cremkleurige haarstrik met prachtige goudkleurige bloem als mooi detail. Door het alligator knipje aan de achterzijde gemakkelijk in het haar te klemmen.

Haarstrik donkerblauw met crèmekleurige rand

€ 4,95
Mooie donkerblauwe haarstrik met subtiele crèmekleurige rand. Door het alligator knipje aan de achterzijde gemakkelijk in het haar te klemmen.

Haarstrikje klein pailletten in de kleur rood

€ 2,75
Schattig rood haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).

Haarstrikje klein pailletten in de kleur grijs

€ 2,75
Schattig grijs haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).

Haarstrikje klein pailletten in de kleur lichtblauw

€ 2,75
Schattig lichtblauw haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).

Haarstrikje klein pailletten in de kleur wit

€ 2,75
Schattig wit haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).

Haarstrikje klein pailletten in de kleur fuchsia

€ 2,75
Schattig fuchsia kleurig haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).

Haarstrikje klein pailletten in de kleur zwart

€ 2,75
Schattig zwart haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).

Haarstrikje klein pailletten in de kleur roze

€ 2,75
Schattig roze haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).

Haarstrikje met glitters in de kleur roze

€ 2,95
Roze haarstikje met mooie glitters. Het haarstrikje is van leer gemaakt en blijft daardoor mooi in model zitten. Aan de achterzijde zit een alligatorknipje zodat het haarstrikje gemakkelijk in het haar te klemmen is.

Haarstrikje klein pailletten in de kleur donkerblauw

€ 2,75
Schattig donkerblauw haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).

Haarstrikje klein pailletten in de kleur multicolor

€ 2,75
Schattig multicolor haarstikje op alligatorknipje. Het haarstrikje is versiert met pailletten waardoor dit haarstrikje een feestelijke uitstraling krijgt. Een alligatorknipje kan gemakkelijk gebruikt worden om een haarlok mee vast te zetten of om ergens anders in het haar te werken (bijvoorbeeld bij een knotje, staart of vlecht).

Haarstrik satijn glans in de kleur zwart

€ 3,95
Prachtige zwarte haarstrik van satijn met mooie glans. Aan de achterzijde zit een patent speld zodat de haarstrik gemakkelijk in het haar te klemmen is.

Haarstrik model strak in de kleur fuchsia

€ 2,95
Mooie fuchsia kleurige haarstrik in strak model. Aan de achterzijde van deze haarstrik zit een alligatorknipje dus deze is gemakkelijk in het haar de klemmen.