Haarpinnen

Verwerk haarpinnen in het opgestoken haar of knot voor de finishing touch van je haarstijl! Haarpinnen kunnen gemakkelijk in het haar worden gestoken. Van mooie facetsteen tot prachtige bloem, bekijk alle varianten in deze categorie.

Haarpinnen bloemen parels mat kleur wit

€ 6,95
Zilverkleurige haarpinnen met prachtige grote en kleine witte bloemen en parels. De steeltjes van de bloemen zijn gemaakt van ijzerdraad waardoor deze buigbaar zijn, hiermee kunnen de bloemen gevormd worden naar de haarstijl. Deze Haarpinnen is met name geschikt om in het opgestoken haar te verwerken.

Haarpinnen zilverkleurige bloem strass steentje

€ 4,95
Haarpin met prachtig zilverkleurig bloem met strass steentje. In de blaadjes van het bloem zitten strass steentjes verwerkt, waardoor het bloem mooi zal glinsteren in het haar. Deze haarpinnen kunnen mooi verwerkt worden in het opgestoken haar. Simpelweg door deze in het haar te steken.

Haarpinnen gerbera met strass steen 4 stuks

€ 7,95
Prachtige haarpinnen met een gerbera met in het midden een sprankelende strass steen. Geef je opgestoken haar een geweldige uitstraling met deze haarpinnen!

Haarpinnen met parels elegante bloem 4 stuks

€ 7,95
Prachtige haarpinnen met een elegante bloem voorzien van parels en strass steentjes. Wanneer je deze haarpinnen in het opgestoken haar verwerkt ziet je haarstijl er schitterend uit!

Haarpin roos met bladeren in de kleur wit

€ 4,95
Haarpin met prachtige witte roos en kleine groene bladeren er omheen. Deze haarpin kan mooi verwerkt worden in het opgestoken haar. Simpelweg door deze in het haar te steken.

Haarpin roos met bladeren in de kleur crème

€ 4,95
Haarpin met prachtige crèmekleurige roos en kleine groene bladeren er omheen. Deze haarpin kan mooi verwerkt worden in het opgestoken haar. Simpelweg door deze in het haar te steken.

Haarpin roos met bladeren in de kleur roze

€ 4,95
Haarpin met prachtige roze roos en kleine groene bladeren er omheen. Deze haarpin kan mooi verwerkt worden in het opgestoken haar. Simpelweg door deze in het haar te steken.

Haarpin flexibel parels crèmekleurig

€ 4,25
Haarpin met mooie crèmekleurige parels in drie verschillende maten. De parels zitten vast aan buigzaam zilverdraad waardoor deze gemakkelijk aangepast kunnen worden aan de haarstijl.

Haarpinnen bloem strass rood goudkleurig

€ 7,95
Goudkleurige haarpinnen met kleine rode strass steentjes. Deze haarpinnen kunnen mooi verwerkt worden in het opgestoken haar. Het perfecte haaraccessoire voor bijvoorbeeld een chic avondje uit!

Haarpinnen bloem en strass ster wit

€ 7,95
Zilverkleurige haarpinnen met een prachtige witte bloem. In het midden voorzien van een ster bestaande uit kleine transparante strass steentjes. Steek deze haarpinnen in het opgestoken haar om je look compleet te maken!

Haarpinnen zilverkleurig strass zeester

€ 6,95
Mooie zilverkleurige haarpinnen met een met strass bewerkte zeester. Voel je als een vis in het water met deze schitterende zeester haarpinnen in het opgestoken haar!

Haarpin roos met bladeren in de kleur rood

€ 4,95
Haarpin met prachtige rode roos en kleine groene bladeren er omheen. Deze haarpin kan mooi verwerkt worden in het opgestoken haar. Simpelweg door deze in het haar te steken.

Haarpinnen sterbloem strass wit groot 2 stuks

€ 4,95
Prachtige haarpinnen met een witte sterbloem met strass steentjes. Wanneer je deze haarpinnen in het opgestoken haar verwerkt ziet je haarstijl er schitterend uit!

Haarpinnen set van 10 stuks kleur zwart

€ 1,95
Set van 10 stuks zwarte haarpinnen. Haarschuifjes zijn ideaal om het haar mee op te steken.

Haarpinnen sterbloem glitter transparant 4 stuks

€ 6,95
Haarpin met prachtige sterbloem met in het midden een mooi klein strass steentje! In de blaadjes zitten tevens kleine subtiele parelmoer glitters. Deze haarpinnen kunnen mooi verwerkt worden in het opgestoken haar. Simpelweg door deze in het haar te steken.