Haarlinten

Haarlint kun je verwerken in vlechten, om het hoofd, om een staart of om een elastiekje mooi af te werken. Kies zelf kleur en lengte! Bekijk voor inspiratie de Tutorial.

Haarlint 10 mm glans per 2 meter in de kleur blauw

€ 2,00
Haarlint 10 mm met glans in de kleur blauw. Gebruikt dit haarlint om te verwerken in een vlecht, bind het om het hoofd als haarband of knoop het in het haar als strikje. Of kies meerdere kleuren lint en bind deze aan een haarelastiekje voor een vrolijke paardenstaart! Kortom mogelijkheden genoeg met dit vrolijke haarlint. Kijk voor haarstijlen met lint op de facebookpagina van Goudhaartje en doe inspiratie op!

Haarlint 10 mm glans per 2 meter in de kleur rood

€ 2,00
Haarlint 10 mm met glans in de kleur rood. Gebruikt dit haarlint om te verwerken in een vlecht, bind het om het hoofd als haarband of knoop het in het haar als strikje. Of kies meerdere kleuren lint en bind deze aan een haarelastiekje voor een vrolijke paardenstaart! Kortom mogelijkheden genoeg met dit vrolijke haarlint. Kijk voor haarstijlen met lint op de facebookpagina van Goudhaartje en doe inspiratie op!

Haarlint 10 mm glans per 2 meter in de kleur goud

€ 2,00
Haarlint 10 mm met glans in de kleur goud. Gebruikt dit haarlint om te verwerken in een vlecht, bind het om het hoofd als haarband of knoop het in het haar als strikje. Of kies meerdere kleuren lint en bind deze aan een haarelastiekje voor een vrolijke paardenstaart! Kortom mogelijkheden genoeg met dit vrolijke haarlint. Kijk voor haarstijlen met lint op de facebookpagina van Goudhaartje en doe inspiratie op!

Haarlint 7 mm glans per 2 meter in de kleur paars

€ 1,90
Haarlint met glans in de kleur paars. Gebruikt dit haarlint om te verwerken in een vlecht, bind het om het hoofd als haarband of knoop het in het haar als strikje. Of kies meerdere kleuren lint en bind deze aan een haarelastiekje voor een vrolijke paardenstaart! Kortom mogelijkheden genoeg met dit vrolijke haarlint. Kijk voor haarstijlen met lint op de facebookpagina van Goudhaartje en doe inspiratie op!

Haarlint 6 mm glans per 5 meter in de kleur donker groen

€ 2,95
Haarlint met glans in de kleur donker groen. Gebruikt dit haarlint om te verwerken in een vlecht, bind het om het hoofd als haarband of knoop het in het haar als strikje. Of kies meerdere kleuren lint en bind deze aan een haarelastiekje voor een vrolijke paardenstaart! Kortom mogelijkheden genoeg met dit vrolijke haarlint. Kijk voor haarstijlen met lint op de facebookpagina van Goudhaartje en doe inspiratie op!

Haarlint 7 mm glans per 2 meter in de kleur donker rood

€ 1,90
Haarlint met glans in de kleur donker rood. Gebruikt dit haarlint om te verwerken in een vlecht, bind het om het hoofd als haarband of knoop het in het haar als strikje. Of kies meerdere kleuren lint en bind deze aan een haarelastiekje voor een vrolijke paardenstaart! Kortom mogelijkheden genoeg met dit vrolijke haarlint. Kijk voor haarstijlen met lint op de facebookpagina van Goudhaartje en doe inspiratie op!

Haarlint 10 mm glans per 2 meter in de kleur paars

€ 2,00
Haarlint 10 mm met glans in de kleur paars. Gebruikt dit haarlint om te verwerken in een vlecht, bind het om het hoofd als haarband of knoop het in het haar als strikje. Of kies meerdere kleuren lint en bind deze aan een haarelastiekje voor een vrolijke paardenstaart! Kortom mogelijkheden genoeg met dit vrolijke haarlint. Kijk voor haarstijlen met lint op de facebookpagina van Goudhaartje en doe inspiratie op!

Haarlint 10 mm glans per 2 meter in de kleur wit

€ 2,00
Haarlint 10 mm met glans in de kleur wit. Gebruikt dit haarlint om te verwerken in een vlecht, bind het om het hoofd als haarband of knoop het in het haar als strikje. Of kies meerdere kleuren lint en bind deze aan een haarelastiekje voor een vrolijke paardenstaart! Kortom mogelijkheden genoeg met dit vrolijke haarlint. Kijk voor haarstijlen met lint op de facebookpagina van Goudhaartje en doe inspiratie op!

Haarlint 10 mm glans per 2 meter in de kleur fuchsia

€ 2,00
Haarlint 10 mm met glans in de kleur fuchsia. Gebruikt dit haarlint om te verwerken in een vlecht, bind het om het hoofd als haarband of knoop het in het haar als strikje. Of kies meerdere kleuren lint en bind deze aan een haarelastiekje voor een vrolijke paardenstaart! Kortom mogelijkheden genoeg met dit vrolijke haarlint. Kijk voor haarstijlen met lint op de facebookpagina van Goudhaartje en doe inspiratie op!

Haarlint 7 mm glans per 2 meter in de kleur oranje

€ 1,90
Haarlint met glans in de kleur oranje. Gebruikt dit haarlint om te verwerken in een vlecht, bind het om het hoofd als haarband of knoop het in het haar als strikje. Of kies meerdere kleuren lint en bind deze aan een haarelastiekje voor een vrolijke paardenstaart! Kortom mogelijkheden genoeg met dit vrolijke haarlint. Kijk voor haarstijlen met lint op de facebookpagina van Goudhaartje en doe inspiratie op!

Haarlint 5 mm glans per 2 meter in de kleur fuchsia

€ 1,70
Haarlint 5 mm met glans in de kleur fuchsia. Gebruikt dit haarlint om te verwerken in een vlecht, bind het om het hoofd als haarband of knoop het in het haar als strikje. Of kies meerdere kleuren lint en bind deze aan een haarelastiekje voor een vrolijke paardenstaart! Kortom mogelijkheden genoeg met dit vrolijke haarlint. Kijk voor haarstijlen met lint op de facebookpagina van Goudhaartje en doe inspiratie op!

Haarlint 6 mm glans per 5 meter in de kleur zwart

€ 2,95
Haarlint met glans in de kleur zwart. Gebruikt dit haarlint om te verwerken in een vlecht, bind het om het hoofd als haarband of knoop het in het haar als strikje. Of kies meerdere kleuren lint en bind deze aan een haarelastiekje voor een vrolijke paardenstaart! Kortom mogelijkheden genoeg met dit vrolijke haarlint. Kijk voor haarstijlen met lint op de facebookpagina van Goudhaartje en doe inspiratie op!

Haarlint 5 mm glans per 2 meter in de kleur wit

€ 1,70
Haarlint 5 mm met glans in de kleur wit. Gebruikt dit haarlint om te verwerken in een vlecht, bind het om het hoofd als haarband of knoop het in het haar als strikje. Of kies meerdere kleuren lint en bind deze aan een haarelastiekje voor een vrolijke paardenstaart! Kortom mogelijkheden genoeg met dit vrolijke haarlint. Kijk voor haarstijlen met lint op de facebookpagina van Goudhaartje en doe inspiratie op!

Haarlint 5 mm glans per 2 meter in de kleur blauw

€ 1,70
Haarlint 5 mm met glans in de kleur blauw. Gebruikt dit haarlint om te verwerken in een vlecht, bind het om het hoofd als haarband of knoop het in het haar als strikje. Of kies meerdere kleuren lint en bind deze aan een haarelastiekje voor een vrolijke paardenstaart! Kortom mogelijkheden genoeg met dit vrolijke haarlint. Kijk voor haarstijlen met lint op de facebookpagina van Goudhaartje en doe inspiratie op!

Haarlint 4 mm glans per 2 meter in de kleur zwart

€ 1,90
Haarlint 4 mm met glans in de kleur zwart. Gebruikt dit haarlint om te verwerken in een vlecht, bind het om het hoofd als haarband of knoop het in het haar als strikje. Of kies meerdere kleuren lint en bind deze aan een haarelastiekje voor een vrolijke paardenstaart! Kortom mogelijkheden genoeg met dit vrolijke haarlint. Kijk voor haarstijlen met lint op de facebookpagina van Goudhaartje en doe inspiratie op!