Haarlijm

Maak iets bijzonders van je haar met de Girlie glue haarlijm! Plak gemakkelijk pareltjes of diamantjes in iedere haarstijl. De haarlijm bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is gemakkelijk uit het haar te wassen. De haarlijm wordt verkocht met mooie bijbehorende steentjes dus je kunt gelijk aan de slag!

Girlie glue haarlijm parelmoer/goudkleurig

€ 12,95
Exclusief bij Goudhaartje overgevlogen vanuit Amerika: Girlie glue! Girlie glue is haarlijm op natuurlijke basis waarmee je versieringen zoals steentjes en pareltjes op het haar of op de huid kan plakken. De lijm is gemakkelijk uitwasbaar met water. De set is meerdere malen te gebruiken. Er is maar weinig lijm nodig dus gaat de lijm lang mee. De inhoud van het handige doosje bestaat uit parelmoerkleurige facetsteentjes in verschillende afmetingen met een goudkleurig randje.

Girlie glue haarlijm goudkleurig

€ 12,00
Exclusief bij Goudhaartje overgevlogen vanuit Amerika: Girlie glue! Girlie glue is haarlijm op natuurlijke basis waarmee je versieringen zoals steentjes en pareltjes op het haar of op de huid kan plakken. De lijm is gemakkelijk uitwasbaar met water. De set is meerdere malen te gebruiken. Er is maar weinig lijm nodig dus gaat de lijm lang mee. De inhoud van het handige doosje bestaat uit steentjes in verschillende maten die aan twee zijden gebruikt kunnen worden, de goudkleurige zijde of de transparante facet zijde.

Girlie glue haarlijm en set transparant zilver

€ 12,95
Exclusief bij Goudhaartje overgevlogen vanuit Amerika: Girlie glue! Girlie glue is haarlijm op natuurlijke basis waarmee te versieringen zoals steentjes en pareltjes op het haar of op de huid kan plakken. De lijm is gemakkelijk uitwasbaar met water. De set is meerdere malen te gebruiken. Er is maar weinig lijm nodig dus gaat de lijm lang mee. Deze set bestaat uit transparante cirkels met mooie schittering, zilverkleurige cirkels en facetsteeentjes. Een prachtige combinatie voor iedere bruid!

Girlie glue haarlijm multicolor

€ 12,95
Exclusief bij Goudhaartje overgevlogen vanuit Amerika: Girlie glue! Girlie glue is haarlijm op natuurlijke basis waarmee je versieringen zoals steentjes en pareltjes op het haar of op de huid kan plakken. De lijm is gemakkelijk uitwasbaar met water. De set is meerdere malen te gebruiken. Er is maar weinig lijm nodig dus gaat de lijm lang mee. De inhoud van het handige doosje bestaat uit verschillende kleuren druppelvormige facetsteentjes.

Girlie glue haarlijm parelmoer

€ 12,95
Exclusief bij Goudhaartje overgevlogen vanuit Amerika: Girlie glue! Girlie glue is haarlijm op natuurlijke basis waarmee te versieringen zoals steentjes en pareltjes op het haar of op de huid kan plakken. De lijm is gemakkelijk uitwasbaar met water. De set is meerdere malen te gebruiken. Er is maar weinig lijm nodig dus gaat de lijm lang mee. Deze set bestaat uit roze stenen, roze bloemen, roze parels, zilveren cirkels en transparante facetsteeentjes.
Nieuw
Girlie glue haarlijm

Girlie glue haarlijm

€ 9,95
Exclusief bij Goudhaartje overgevlogen vanuit Amerika: Girlie glue! Girlie glue is haarlijm op natuurlijke basis waarmee te versieringen zoals steentjes en pareltjes op het haar of op de huid kan plakken. De lijm is gemakkelijk uitwasbaar met water. Er is maar weinig lijm nodig dus gaat de lijm lang mee.