Haarlijm

Maak iets bijzonders van je haar met de Girlie glue haarlijm! Plak gemakkelijk pareltjes of diamantjes in iedere haarstijl. De haarlijm bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is gemakkelijk uit het haar te wassen. De haarlijm wordt verkocht met mooie bijbehorende steentjes dus je kunt gelijk aan de slag!

Girlie glue haarlijm en set roos crème zilver

€ 9,95
Girlie glue is haarlijm op natuurlijke basis waarmee te versieringen zoals steentjes en pareltjes op het haar of op de huid kan plakken. De lijm is gemakkelijk uitwasbaar met water. De set is meerdere malen te gebruiken. Er is maar weinig lijm nodig dus gaat de lijm lang mee. Deze set bestaat uit crèmekleurige rozen, crèmekleurige parels, zilverkleurige cirkels en transparante facetseentjes. Een prachtige combinatie voor iedere bruid!

Girlie glue haarlijm en set roos crème goud

€ 9,95
Girlie glue is haarlijm op natuurlijke basis waarmee te versieringen zoals steentjes en pareltjes op het haar of op de huid kan plakken. De lijm is gemakkelijk uitwasbaar met water. De set is meerdere malen te gebruiken. Er is maar weinig lijm nodig dus gaat de lijm lang mee. Deze set bestaat uit crèmekleurige rozen, crèmekleurige parels en goudkleurige cirkels. Een prachtige combinatie voor iedere bruid!

Girlie glue haarlijm en set transparant zilver

€ 9,95
Girlie glue is haarlijm op natuurlijke basis waarmee te versieringen zoals steentjes en pareltjes op het haar of op de huid kan plakken. De lijm is gemakkelijk uitwasbaar met water. De set is meerdere malen te gebruiken. Er is maar weinig lijm nodig dus gaat de lijm lang mee. Deze set bestaat uit transparante cirkels met mooie schittering, zilverkleurige cirkels en facetsteeentjes. Een prachtige combinatie voor iedere bruid!

Girlie glue haarlijm en set roze bloem facet

€ 9,95
Girlie glue is haarlijm op natuurlijke basis waarmee te versieringen zoals steentjes en pareltjes op het haar of op de huid kan plakken. De lijm is gemakkelijk uitwasbaar met water. De set is meerdere malen te gebruiken. Er is maar weinig lijm nodig dus gaat de lijm lang mee. Deze set bestaat uit roze bloemen, roze parels, zilveren cirkels en transparante facetsteeentjes.

Girlie glue haarlijm en set roze bloem cirkel roze

€ 9,95
Girlie glue is haarlijm op natuurlijke basis waarmee te versieringen zoals steentjes en pareltjes op het haar of op de huid kan plakken. De lijm is gemakkelijk uitwasbaar met water. De set is meerdere malen te gebruiken. Er is maar weinig lijm nodig dus gaat de lijm lang mee. Deze set bestaat uit roze stenen, roze bloemen, roze parels, zilveren cirkels en transparante facetsteeentjes.