Haarlijm

Maak iets bijzonders van je haar met de Girlie glue haarlijm! Plak gemakkelijk pareltjes of diamantjes in iedere haarstijl. De haarlijm bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is gemakkelijk uit het haar te wassen. De haarlijm wordt verkocht met mooie bijbehorende steentjes dus je kunt gelijk aan de slag!
Nieuw
Girlie glue haarlijm parelmoer/goudkleurig Girlie glue haarlijm parelmoer/goudkleurig

Girlie glue haarlijm parelmoer/goudkleurig

€ 9,95
Girlie glue is haarlijm op natuurlijke basis waarmee je versieringen zoals steentjes en pareltjes op het haar of op de huid kan plakken. De lijm is gemakkelijk uitwasbaar met water. De set is meerdere malen te gebruiken. Er is maar weinig lijm nodig dus gaat de lijm lang mee. De inhoud van het handige doosje bestaat uit parelmoerkleurige facetsteentjes in verschillende afmetingen met een goudkleurig randje.
Nieuw
Girlie glue haarlijm goudkleurig Girlie glue haarlijm goudkleurig

Girlie glue haarlijm goudkleurig

€ 9,95
Girlie glue is haarlijm op natuurlijke basis waarmee je versieringen zoals steentjes en pareltjes op het haar of op de huid kan plakken. De lijm is gemakkelijk uitwasbaar met water. De set is meerdere malen te gebruiken. Er is maar weinig lijm nodig dus gaat de lijm lang mee. De inhoud van het handige doosje bestaat uit steentjes in verschillende maten die aan twee zijden gebruikt kunnen worden, de goudkleurige zijde of de transparante facet zijde.
Nieuw
Girlie glue haarlijm en set transparant zilver Girlie glue haarlijm en set transparant zilver

Girlie glue haarlijm en set transparant zilver

€ 9,95
Girlie glue is haarlijm op natuurlijke basis waarmee te versieringen zoals steentjes en pareltjes op het haar of op de huid kan plakken. De lijm is gemakkelijk uitwasbaar met water. De set is meerdere malen te gebruiken. Er is maar weinig lijm nodig dus gaat de lijm lang mee. Deze set bestaat uit transparante cirkels met mooie schittering, zilverkleurige cirkels en facetsteeentjes. Een prachtige combinatie voor iedere bruid!
Nieuw
Girlie glue haarlijm multicolor Girlie glue haarlijm multicolor

Girlie glue haarlijm multicolor

€ 9,95
Girlie glue is haarlijm op natuurlijke basis waarmee je versieringen zoals steentjes en pareltjes op het haar of op de huid kan plakken. De lijm is gemakkelijk uitwasbaar met water. De set is meerdere malen te gebruiken. Er is maar weinig lijm nodig dus gaat de lijm lang mee. De inhoud van het handige doosje bestaat uit verschillende kleuren druppelvormige facetsteentjes.
Nieuw
Girlie glue haarlijm parelmoer Girlie glue haarlijm parelmoer

Girlie glue haarlijm parelmoer

€ 9,95
Girlie glue is haarlijm op natuurlijke basis waarmee te versieringen zoals steentjes en pareltjes op het haar of op de huid kan plakken. De lijm is gemakkelijk uitwasbaar met water. De set is meerdere malen te gebruiken. Er is maar weinig lijm nodig dus gaat de lijm lang mee. Deze set bestaat uit roze stenen, roze bloemen, roze parels, zilveren cirkels en transparante facetsteeentjes.