Haarkettingen

De haarkettingen van Goudhaartje zijn werkelijk een sieraad voor het haar! Er zijn verschillende modellen die op het hoofd, om het hoofd of in het haar gedragen kunnen worden.

Haarketting fijne lijnen kleur goudkleurig

€ 4,95
Prachtige verfijnde haarketting, bestaande uit vijf subtiele goudkleurige kettingen. Door het elastiek aan de onderzijde heeft deze haarketting altijd een perfecte pasvorm. De haarketting kan gedragen worden in zowel los als opgestoken haar. Aangezien deze haarketting matcht bij bijna iedere outfit, is dit een echt 'must have item'!

Haarketting goudkleurig strass steentjes vierkant

€ 7,95
Prachtige goudkleurig haarketting met kleine vierkante strass steentjes. Wanneer je het haar los draagt maar er toch iets speciaals van wilt maken, dan ga je voor deze prachtige haarketting! De haarketting is in lengte verstelbaar dus deze draagt comfortabel.

Haarketting goudkleurig met steen strass

€ 7,95
Mooie goudkleurige haarketting met aan de voorzijde een prachtige transparante strass steen! Deze haarketting draagt comfortabel omdat deze in lengte verstelbaar is.

Haarketting draad met parels wit bruid

€ 3,95
Prachtige witte haarketting met witte parels. Deze haarketting heeft geen sluiting maar kan in het haar worden gevlochten of met een haarschuifje in het haar worden vastgezet. Dit is vooral een prachtige haarketting voor bruidjes en bruidsmeisjes!

Haarketting met haarkammetjes zilverkleurig

€ 6,95
Deze mooie zilverkleurige haarketting kan worden vastgezet in het haar met twee haarkammetjes. De haarketting staat met name mooi in het losse of half losse haar. Het model oogt rustig en strak dus pas bij veel soorten kleding.

Haarketting met haarkammetjes goudkleurig

€ 6,95
Deze mooie goudkleurige haarketting kan worden vastgezet in het haar met twee haarkammetjes. De haarketting staat met name mooi in het losse of half losse haar. Het model oogt rustig en strak dus pas bij veel soorten kleding.

Haarketting edelstenen strass zilverkleurig

€ 5,95
Prachtige zilverkleurige haarketting met verschillende kleuren/vormen edelstenen. Door de neutrale kleuren is deze haarketting gemakkelijk te combineren bij verschillende kleuren kleding en in combinatie met zowel zilverkleurige als goudkleurige sieraden. Door het elastiek aan de onderzijde heeft deze haarketting een goede pasvorm. De haarketting kan gedragen worden in zowel los als opgestoken haar.

Haarketting ornament speciaal bloemen transparant

€ 8,95
Deze haarketting/haarornament is werkelijk een sieraad voor het haar! Dit haarornament is buigzaam dus deze kan mooi in/om het haar worden gebogen. Deze kan in het opgestoken haar maar ook in los haar als diadeem worden gedragen, veel mogelijkheden dus! Aan de uiteinden zitten twee lusjes waarmee je dit haarornament in het haar kan vastzetten met haarschuifjes.

Haarketting bronskleurig met oranje facetsteen

€ 6,95
Bronskleurige haarketting met prachtig ornament met oranje facetsteen. Deze haarketting draagt comfortabel en is werkelijk een juweeltje in het haar!

Haarketting zilverkleurig haarschuifjes bladeren

€ 7,95
Deze prachtige zilverkleurige haarketting kan worden vastgezet met twee haarschuifjes. De haarketting staat met name mooi in het losse of half losse haar. Het ornament heeft de vorm van bladeren en is bewerkt met kleine strass steentjes.

Haarketting zilverkleurig haarschuifjes ornamenten

€ 8,95
Deze prachtige zilverkleurige haarketting kan worden vastgezet met twee haarschuifjes. De haarketting staat met name mooi in het losse of half losse haar. Aan de haarketting zitten twee prachtige ornamenten met strass steentjes en in het midden een facetsteen.

Haarketting ornament speciaal bloemen parels

€ 7,95
Prachtige haarketting met strass steentjes en parels in verschillende maten. Aan weerszijden zit een oogje met een haarschuifje waarmee de haarketting gemakkelijk kan worden vastgezet in los of opgestoken haar. Dit juweeltje van een haarketting maakt je haarstijl compleet!

Haarketting speciaal verfijnd zilverkleurig

€ 7,95
Deze prachtige verfijnde haarketting is voorzien van parels en strass steentjes. Aan weerszijden zit een oogje, met een haarschuifje kan de haarketting gemakkelijk worden vastgezet in los of opgestoken haar. Doordat deze haarketting verfijnd is en licht in gewicht, draagt deze zeer comfortabel en staat erg elegant.

Haarketting speciaal verfijnd goudkleurig

€ 6,95
Deze prachtige goudkleurige verfijnde haarketting is bewerkt met parels en bladeren. Aan weerszijden zit een oogje, met een haarschuifje kan de haarketting gemakkelijk worden vastgezet in los of opgestoken haar. Doordat deze haarketting verfijnd is en licht in gewicht, draagt deze zeer comfortabel en staat erg elegant!

Haarketting zilverkleurig met alligator knipjes bloemen

€ 8,95
Deze prachtige zilverkleurige haarketting heeft aan beide zijden een alligator knipje waardoor deze gemakkelijk in het haar geklemd kan worden. De haarketting is bewerkt met een tal van strass steentjes, wat een mooie glinstering geeft in het haar.