Haarkettingen

De haarkettingen van Goudhaartje zijn werkelijk een sieraad voor het haar! Er zijn verschillende modellen die op het hoofd, om het hoofd of in het haar gedragen kunnen worden.

Haarketting fijne lijnen kleur goudkleurig

€ 4,95
Prachtige verfijnde haarketting, bestaande uit vijf subtiele goudkleurige kettingen. Door het elastiek aan de onderzijde heeft deze haarketting altijd een perfecte pasvorm. De haarketting kan gedragen worden in zowel los als opgestoken haar. Aangezien deze haarketting matcht bij bijna iedere outfit, is dit een echt 'must have item'!

Haarketting goudkleurig strass steentjes vierkant

€ 7,95
Prachtige goudkleurig haarketting met kleine vierkante strass steentjes. Wanneer je het haar los draagt maar er toch iets speciaals van wilt maken, dan ga je voor deze prachtige haarketting! De haarketting is in lengte verstelbaar dus deze draagt comfortabel.

Haarketting zilverkleurig met rode hartjes

€ 7,95
Mooie zilverkleurige haarketting met aan beide zijden rode transparante hartjes. Een prachtig sierraad voor in het haar die comfortabel draagt omdat deze in lengte verstelbaar is. Kortom: helemaal in love met deze haarketting!

Haarketting goudkleurig strass crème bloemen

€ 9,95
Prachtige goudkleurige haarketting voorzien van een mooi bloemenpatroon, bewerkt met strass steentjes en crèmekleurige pareltjes. Wanneer je van je haar iets speciaals wilt maken, ga je voor deze prachtige haarketting! De haarketting bestaat gedeeltelijk uit elastiek dus deze draagt comfortabel.

Haarketting goudkleurig met strass multicolor

€ 8,95
Prachtige goudkleurige haarketting met verschillende kleuren steentjes. Mooie elegante haarketting die comfortabel draagt doordat deze gedeeltelijk elastisch is.

Haarketting goudkleurig in model bladeren

€ 6,95
Mooie goudkleurige haarketting met aan beide zijden kleine goudkleurige bladeren. Deze haarketting draagt comfortabel omdat deze in lengte verstelbaar is.

Haarketting goudkleurig met steen strass

€ 7,95
Mooie goudkleurige haarketting met aan de voorzijde een prachtige transparante strass steen! Deze haarketting draagt comfortabel omdat deze in lengte verstelbaar is.

Haarketting draad met parels wit bruid

€ 3,95
Prachtige witte haarketting met witte parels. Deze haarketting heeft geen sluiting maar kan in het haar worden gevlochten of met een haarschuifje in het haar worden vastgezet. Dit is vooral een prachtige haarketting voor bruidjes en bruidsmeisjes!

Haarketting ornament speciaal zilverkleurig

€ 8,95
Deze haarketting/haarornament is werkelijk een sieraad voor het haar! Dit haarornament is buigzaam dus deze kan mooi in/om het haar worden gebogen. Kan in het opgestoken haar maar ook in los haar als diadeem, veel mogelijkheden dus! Aan de uiteinden zitten twee lusjes waarmee je dit haarornament in het haar kan vastzetten met haarschuifjes.

Haarketting met haarkammetjes goudkleurig

€ 6,95
Deze mooie goudkleurige haarketting kan worden vastgezet in het haar met twee haarkammetjes. De haarketting staat met name mooi in het losse of half losse haar. Het model oogt rustig en strak dus pas bij veel soorten kleding.

Haarketting edelstenen strass zilverkleurig

€ 5,95
Prachtige zilverkleurige haarketting met verschillende kleuren/vormen edelstenen. Door de neutrale kleuren is deze haarketting gemakkelijk te combineren bij verschillende kleuren kleding en in combinatie met zowel zilverkleurige als goudkleurige sieraden. Door het elastiek aan de onderzijde heeft deze haarketting een goede pasvorm. De haarketting kan gedragen worden in zowel los als opgestoken haar.

Haarketting ornament speciaal bloemen transparant

€ 8,95
Deze haarketting/haarornament is werkelijk een sieraad voor het haar! Dit haarornament is buigzaam dus deze kan mooi in/om het haar worden gebogen. Deze kan in het opgestoken haar maar ook in los haar als diadeem worden gedragen, veel mogelijkheden dus! Aan de uiteinden zitten twee lusjes waarmee je dit haarornament in het haar kan vastzetten met haarschuifjes.

Haarketting bronskleurig met oranje facetsteen

€ 6,95
Bronskleurige haarketting met prachtig ornament met oranje facetsteen. Deze haarketting draagt comfortabel en is werkelijk een juweeltje in het haar!

Haarketting zilverkleurig haarschuifjes bladeren

€ 7,95
Deze prachtige zilverkleurige haarketting kan worden vastgezet met twee haarschuifjes. De haarketting staat met name mooi in het losse of half losse haar. Het ornament heeft de vorm van bladeren en is bewerkt met kleine strass steentjes.

Haarketting goudkleurig in het model confetti

€ 6,95
Prachtige goudkleurige haarketting met aan beide zijden kleine goudkleurige cirkeltjes. De cirkeltjes geven een mooie glinstering in het haar wanneer het licht er op valt. Doordat deze haarketting verstelbaar is draagt deze comfortabel.