Haarkammen

Met de haarkammen van Goudhaartje maak je van je opgestoken haar een schitterende creatie! Een haarkam kan ook gebruikt worden in los of half los haar. Bekijk zowel de strakke als klassieke modellen in deze categorie.

Haarkam zilverkleurig met sterbloem

€ 5,95
Prachtige zilverkleurige haarkam met schitterende sterbloem erop! Deze haarkam staat mooi in het opgestoken haar en is ook zeer geschikt om te verwerken in een bruidskapsel.

Haarkam zilverkleurig met bloem en twijgen

€ 6,95
Deze zilverkleurige haarkam heeft sierlijke vormen en is bewerkt met transparante strass steentjes in verschillende maten. Schuif deze haarkam in het haar en maak je haarstijl compleet!

Haarkam zilverkleurig basic 2 stuks

€ 1,95
Twee stevige zilverkleurige haarkammetjes van metaal, die gemakkelijk in het haar verwerkt kunnen worden. Deze haarkammetjes zijn ook zeer geschikt om zelf te versieren met bloementjes of steentjes.
Nieuw
Haarkam twee witte bloemen naturel Haarkam twee witte bloemen naturel

Haarkam twee witte bloemen naturel

€ 5,95
Haarkam voorzien van twee prachtige witte bloemen! Wanneer de haarkam in het haar wordt geschoven zijn alleen de bloemen zichtbaar. Door de naturel uitstraling kan deze haarkam gemakkelijk worden gedragen bij verschillende haarstijlen en kleding.
Nieuw
Haarkam sierlijk vintage bronskleurig Haarkam sierlijk vintage bronskleurig

Haarkam sierlijk vintage bronskleurig

€ 3,95
Prachtige bronskleurige haarkam met sierlijke vormen in vintage stijl. Ideaal om subtiel te verwerken in los of opgestoken haar.
Nieuw
Haarkam sierlijk vintage kleur oud zilver 2 stuks Haarkam sierlijk vintage kleur oud zilver 2 stuks

Haarkam sierlijk vintage kleur oud zilver 2 stuks

€ 3,95
Twee prachtige oud zilverkleurige haarkammen in vintage stijl! Ideaal om op subtiele wijze in los of opgestoken haar te verwerken.
Nieuw
Haarkam zilverkleurig wit art deco stijl Haarkam zilverkleurig wit art deco stijl

Haarkam zilverkleurig wit art deco stijl

€ 5,95
Prachtige art deco stijl haarkam voor het creëren van een echte vintage look! Deze haarkam kan gemakkelijke in zowel los als opgestoken haar worden verwerkt.
Nieuw
Haarkam sierlijke bloem en parels zilverkleurig Haarkam sierlijke bloem en parels zilverkleurig

Haarkam sierlijke bloem en parels zilverkleurig

€ 6,95
Mooie sierlijke haarkam met grote bloem in het midden en daar omheen strass steentjes en pareltjes. Deze zilverkleurige haarkam kan gemakkelijke in zowel los als opgestoken haar worden verwerkt.
Nieuw
Haarkam bloem facet en krullen zilverkleurig Haarkam bloem facet en krullen zilverkleurig

Haarkam bloem facet en krullen zilverkleurig

€ 5,95
Geweldig mooie zilverkleurige haarkam met bloem van facet stenen en strass steentjes er omheen. Deze haarkam is werkelijk een juweeltje om in het haar te dragen!
Nieuw
Haarkam facet en strass sterbloem zilverkleurig Haarkam facet en strass sterbloem zilverkleurig

Haarkam facet en strass sterbloem zilverkleurig

€ 5,95
Prachtige stijlvolle haarkam met twee schitterende sterbloemen! Deze zilverkleurige haarbloem is gemakkelijk in zowel los als opgestoken haar te verwerken.
Nieuw
Haarkam zilverkleurig driehoeken

Haarkam zilverkleurig driehoeken

€ 3,95
Zilverkleurige haarkam met driehoeken. Deze haarkam heeft een mooie moderne uitstraling en past werkelijk bij iedere outfit!
Nieuw
Haarkam goudkleurig parels vintage

Haarkam goudkleurig parels vintage

€ 4,95
Prachtige goudkleurige vintage stijl haarkam, bewerkt met parels en strass steentjes. Deze haarkam kan gemakkelijk worden verwerkt in los of opgestoken haar.

Haarkam prachtige bloemen kleur fuchsia/roze

€ 7,95
Prachtige haarkam bewerkt met fuchsia/roze bloemen en strass steentjes. Zie er schitterend uit met deze mooie haarkam in het opgestoken haar!

Haarkam prachtige bloemen kleur groen/blauw

€ 7,95
Prachtige haarkam bewerkt met groen/blauwe bloemen en strass steentjes. Zie er schitterend uit met deze mooie haarkam in het opgestoken haar!

Haarkam zilverkleurig bloem hart bruid

€ 5,95
Deze haarkam is werkelijk een juweeltje voor in het haar! Deze zilverkleurige haarkam is bewerkt met strass steentjes en parels. Op de haarkam zitten twee bloemen met bladeren in de vorm van hartjes. Deze haarkam is met name geschikt om in het opgestoken haar te werken. Zie er schitterend uit met deze mooie haarkam op de mooiste dag van je leven!