Haarkammen

Met een haarkam van Goudhaartje maak je van je opgestoken haar een schitterende creatie! Een haarkam kan ook gebruikt worden in los of half los haar. Bekijk zowel de strakke als klassieke modellen in deze categorie.
Nieuw
Haarkam zilverkleurig met sterbloem Haarkam zilverkleurig met sterbloem

Haarkam zilverkleurig met sterbloem

€ 5,95
Prachtige zilverkleurige haarkam met schitterende sterbloem erop! Deze haarkam staat mooi in het opgestoken haar en is ook zeer geschikt om te verwerken in een bruidskapsel.
Nieuw
Haarkam zilverkleurig met bloem en twijgen Haarkam zilverkleurig met bloem en twijgen

Haarkam zilverkleurig met bloem en twijgen

€ 6,95
Deze zilverkleurige haarkam heeft sierlijke vormen en is bewerkt met transparante strass steentjes in verschillende maten. Schuif deze haarkam in het haar en maak je haarstijl compleet!

Haarkam prachtige bloemen kleur fuchsia/roze

€ 6,95
Prachtige haarkam bewerkt met fuchsia/roze bloemen en strass steentjes. Zie er schitterend uit met deze mooie haarkam in het opgestoken haar!

Haarkam prachtige bloemen kleur groen/blauw

€ 6,95
Prachtige haarkam bewerkt met groen/blauwe bloemen en strass steentjes. Zie er schitterend uit met deze mooie haarkam in het opgestoken haar!

Haarkam kunststof zwart met strass steentjes

€ 3,95
Zwarte haarkam waarvan de rand bewerkt is met prachtige strass steentjes. Deze haarkam is de perfecte finishing touch voor bijna iedere haarstijl!

Haarkam model kroon met parels zilverkleurig

€ 5,95
Prachtige haarkam in de vorm van een kroon, bewerkt met strass steentjes en pareltjes. Deze haarkam kan mooi in het opgestoken haar worden verwerkt om de haarstijl compleet te maken!

Haarkam zilverkleurig strass parel paars

€ 5,95
Deze haarkam is werkelijk een juweeltje voor in het haar! Deze zilverkleurige haarkam is bewerkt met parels en strass steentjes in transparant en paars. Deze haarkam is met name geschikt om in het opgestoken haar te werken.

Haarkam kunststof mini 2 stuks bruin

€ 2,95
Twee mini bruine haarkammetjes van kunststof. Met deze haarkammen kun je het haar subtiel vastzetten.

Haarkam kunststof mini 2 stuks zwart

€ 2,95
Twee mini zwarte haarkammetjes van kunststof. Met deze haarkammen kun je het haar subtiel vastzetten.

Haarkam kunststof mini 2 stuks transparant

€ 2,95
Twee mini transparante haarkammetjes van kunststof. Met deze haarkammen kun je het haar subtiel vastzetten.

Haarkam kunststof strak 2 stuks zwart

€ 3,25
Mooie zwarte strakke haarkammen. Zet aan 1 of beide zijden het haar vast met deze haarkammen. Door de neutrale zwarte kleur zijn deze haarkammen gemakkelijk bij kleding te combineren.

Haarkam kunststof 2 stuks zwart

€ 3,25
Mooie zwarte basic haarkammen. Zet aan 1 of beide zijden het haar vast met deze haarkammen. Door de neutrale zwarte kleur zijn deze haarkammen gemakkelijk bij kleding te combineren.

Haarkam kunststof ribbel 2 stuks bruin

€ 3,25
Mooie transparante basic haarkammen. Zet aan 1 of beide zijden het haar vast met deze haarkammen. Doordat deze haarkammen transparant zijn, matchen zij bij iedere outfit.

Haarkam kunststof 2 stuks transparant

€ 3,25
Mooie transparante basic haarkammen. Zet aan 1 of beide zijden het haar vast met deze haarkammen. Doordat deze haarkammen transparant zijn, matchen zij bij iedere outfit.

Haarkam zilverkleurig bloem hart bruid

€ 5,95
Deze haarkam is werkelijk een juweeltje voor in het haar! Deze zilverkleurige haarkam is bewerkt met strass steentjes en parels. Op de haarkam zitten twee bloemen met bladeren in de vorm van hartjes. Deze haarkam is met name geschikt om in het opgestoken haar te werken. Zie er schitterend uit met deze mooie haarkam op de mooiste dag van je leven!