Haarkammen

Met de haarkammen van Goudhaartje maak je van je opgestoken haar een schitterende creatie! Een haarkam kan ook gebruikt worden in los of half los haar. Bekijk zowel de strakke als klassieke modellen in deze categorie.

Haarkam zilverkleurig met sterbloem

€ 5,95
Prachtige zilverkleurige haarkam met schitterende sterbloem erop! Deze haarkam staat mooi in het opgestoken haar en is ook zeer geschikt om te verwerken in een bruidskapsel.

Haarkam zilverkleurig met bloem en twijgen

€ 6,95
Deze zilverkleurige haarkam heeft sierlijke vormen en is bewerkt met transparante strass steentjes in verschillende maten. Schuif deze haarkam in het haar en maak je haarstijl compleet!

Haarkam twee witte bloemen naturel

€ 5,95
Haarkam voorzien van twee prachtige witte bloemen! Wanneer de haarkam in het haar wordt geschoven zijn alleen de bloemen zichtbaar. Door de naturel uitstraling kan deze haarkam gemakkelijk worden gedragen bij verschillende haarstijlen en kleding.

Haarkam sierlijk vintage bronskleurig

€ 3,95
Prachtige bronskleurige haarkam met sierlijke vormen in vintage stijl. Ideaal om subtiel te verwerken in los of opgestoken haar.

Haarkam sierlijk vintage kleur oud zilver 2 stuks

€ 3,95
Twee prachtige oud zilverkleurige haarkammen in vintage stijl! Ideaal om op subtiele wijze in los of opgestoken haar te verwerken.

Haarkam zilverkleurig wit art deco stijl

€ 5,95
Prachtige art deco stijl haarkam voor het creëren van een echte vintage look! Deze haarkam kan gemakkelijke in zowel los als opgestoken haar worden verwerkt.

Haarkam sierlijke bloem en parels zilverkleurig

€ 6,95
Mooie sierlijke haarkam met grote bloem in het midden en daar omheen strass steentjes en pareltjes. Deze zilverkleurige haarkam kan gemakkelijke in zowel los als opgestoken haar worden verwerkt.

Haarkam bloem facet en krullen zilverkleurig

€ 5,95
Geweldig mooie zilverkleurige haarkam met bloem van facet stenen en strass steentjes er omheen. Deze haarkam is werkelijk een juweeltje om in het haar te dragen!

Haarkam zilverkleurig driehoeken

€ 3,95
Zilverkleurige haarkam met driehoeken. Deze haarkam heeft een mooie moderne uitstraling en past werkelijk bij iedere outfit!

Haarkam goudkleurig parels vintage

€ 4,95
Prachtige goudkleurige vintage stijl haarkam, bewerkt met parels en strass steentjes. Deze haarkam kan gemakkelijk worden verwerkt in los of opgestoken haar.
Nieuw
Haarkam zilverkleurig bladeren large Haarkam zilverkleurig bladeren large

Haarkam zilverkleurig bladeren large

€ 7,95
Prachtige luxe haarkam bewerkt met facet en strass stenen. De haarkam kan gemakkelijk in het opgestoken haar worden geschoven en zal schitteren in iedere haarstijl!
Nieuw
Haarkam goudkleurig parels en strass Haarkam goudkleurig parels en strass

Haarkam goudkleurig parels en strass

€ 7,95
Mooie stevige haarkam bewerkt met parels en strass stenen. De haarkam kan gemakkelijk in het opgestoken haar worden geschoven en zal prachtig staan in iedere haarstijl!

Haarkam zilverkleurig basic 2 stuks

€ 1,95
Twee stevige zilverkleurige haarkammetjes van metaal, die gemakkelijk in het haar verwerkt kunnen worden. Deze haarkammetjes zijn ook zeer geschikt om zelf te versieren met bloementjes of steentjes.

Haarkam prachtige bloemen kleur fuchsia/roze

€ 7,95
Prachtige haarkam bewerkt met fuchsia/roze bloemen en strass steentjes. Zie er schitterend uit met deze mooie haarkam in het opgestoken haar!

Haarkam prachtige bloemen kleur groen/blauw

€ 7,95
Prachtige haarkam bewerkt met groen/blauwe bloemen en strass steentjes. Zie er schitterend uit met deze mooie haarkam in het opgestoken haar!