Haarelastieken

Haarelastieken in vele soorten en maten! Haarelastieken zonder ijzertje zodat deze het haar niet beschadigen, haarelastieken van rubber voor extra grip in het haar en zelfs haarelastieken die ook als armband gebruikt kunnen worden! Met een haarelastiek kun je een hele of halve staart maken in het haar, een knot of je kun met een klein rastaelastiekje een vlechtje afwerken. Kortom, mogelijkheden genoeg.

Haarelastiekjes baby kleur zwart 25 stuks

€ 2,95
Vrolijke zachte haarelastiekjes in de kleur zwart in totaal 25 stuks. Zachte witte haarelastiekjes zijn idiaal voor het maken van kleine staatjes!

Haarelastiekjes baby kleur wit 25 stuks

€ 2,95
Vrolijke zachte haarelastiekjes in de kleur wit in totaal 25 stuks. Zachte witte haarelastiekjes zijn idiaal voor het maken van kleine staatjes!
Nieuw
Haarelastiek met parel en roos blauw Haarelastiek met parel en roos blauw

Haarelastiek met parel en roos blauw

€ 4,95
Haarelastiek met prachtige blauwe roos en parel. Maak je knot of staart elegant met dit mooie haarelastiek van Clayre & Eef.
Nieuw
Haarelastiek met parel en roos groen Haarelastiek met parel en roos groen

Haarelastiek met parel en roos groen

€ 4,95
Haarelastiek met prachtige groene roos en parel. Maak je knot of staart elegant met dit mooie haarelastiek van Clayre & Eef.
Nieuw
Haarelastiekjes baby bruin tinten 35 stuks

Haarelastiekjes baby bruin tinten 35 stuks

€ 2,95
Zachte haarelastiekjes in bruin tinten in totaal 35 stuks. Zachte bruine haarelastiekjes zijn idiaal voor het maken van kleine staatjes!

Rasta elastiekjes 250 stuks in de kleur transparant

€ 2,95
Zakje met circa 250 stuks kleine transparante rasta haarelastiekjes. Kleine haarelastiekjes zijn onder andere ideaal om vlechtjes mooi mee af te werken en bijvoorbeeld een haarlok subtiel mee vast te zetten.

Rasta elastiekjes 250 stuks in de kleur wit

€ 2,95
Zakje met circa 250 kleine witte haarelastiekjes. Rasta elastiekjes zijn onder andere ideaal om vlechtjes mooi mee af te werken en bijvoorbeeld een haarlok subtiel mee vast te zetten.

Rasta elastiekjes 250 stuks in de kleur zwart

€ 2,95
Zakje met circa 250 stuks zwarte haarelastiekjes. Rasta elastiekjes zijn onder andere ideaal om vlechtjes mooi mee af te werken en bijvoorbeeld een haarlok subtiel mee vast te zetten.

Rasta elastiekjes 250 stuks in de kleur multi/transparant

€ 2,95
Zakje met circa 250 stuks rasta elastiekjes. Van elk haarelastiekje is de ene helft kleur en de andere helft transparant. Kleine haarelastiekjes zijn onder andere ideaal om vlechtjes mooi mee af te werken en het haar subtiel mee op te vrolijken!

Rasta elastiekjes 250 stuks in de kleur pastel

€ 2,95
Zakje met circa 250 stuks rasta elastiekjess in pasteltinten. Kleine haarelastiekjes zijn onder andere ideaal om vlechtjes mooi mee af te werken en het haar subtiel mee op te vrolijken!

Rasta elastiekjes 250 stuks in de kleur paars

€ 2,95
Zakje met circa 250 stuks paarse rasta elastiekjes. Kleine haarelastiekjes zijn onder andere ideaal om vlechtjes mooi mee af te werken en het haar subtiel mee op te vrolijken!

Rasta elastiekjes 250 stuks in de kleur fuchsia roze

€ 2,95
Zakje met circa 250 stuks fuchsia en roze rasta haarelastiekjes. Kleine haarelastiekjes zijn onder andere ideaal om vlechtjes mooi mee af te werken en het haar subtiel mee op te vrolijken!

Rasta elastiekjes 250 stuks in de kleur multicolor

€ 2,95
Zakje met circa 250 kleine multicolor haarelastiekjes. Rasta elastiekjes zijn onder andere ideaal om vlechtjes mooi mee af te werken en bijvoorbeeld een haarlok subtiel mee vast te zetten.

Haarelastieken set van 6 stuks smal zwart

€ 1,95
Set van 6 zwarte haarelastieken. Stevige haarelastieken waarmee je gemakkelijk het haar vast kan zetten. Doordat er aan deze haarelastieken geen ijzertje zit zal je haar niet blijven haken en/of afbreken.

Haarelastieken set van 3 stuks breed zwart

€ 1,95
Set van 3 zwarte haarelastieken. Stevige haarelastieken waarmee je gemakkelijk een stevige staart of knot kunt maken. Doordat er aan deze haarelastieken geen ijzertje zit maar een stukje glad kunststof zal je haar niet blijven haken en/of afbreken.