Haarelastieken

Haarelastieken in vele soorten en maten! Haarelastieken zonder ijzertje zodat deze het haar niet beschadigen, haarelastieken van rubber voor extra grip in het haar en zelfs haarelastieken die ook als armband gebruikt kunnen worden! Met een haarelastiek kun je een hele of halve staart maken in het haar, een knot of je kun met een klein rastaelastiekje een vlechtje afwerken. Kortom, mogelijkheden genoeg.

Haarelastiekjes baby bruin tinten 25 stuks

€ 2,95
Zachte haarelastiekjes in bruin tinten in totaal 25 stuks. Zachte bruine haarelastiekjes zijn idiaal voor het maken van kleine staatjes!

Luxe armband met haarelastiek zilverkleurig

€ 8,95
Om deze luxe zilverkleurige armbad zit een haarelastiek. Heb je het haar los en wil je het haar vast, dan heb je altijd een haarelastiek bij de hand! Doordat het haarelastiek om de armband zit knelt het niet om de pols en ziet het er trendy uit. Varieer met kleur elastiek zodat de armband matcht bij iedere outfit!

Haarelastiek vrolijke bloem goudkleurig

€ 2,95
Stevig haarelastiek met prachtige vrolijke bloem! De bloemblaadjes zijn voorzien van een goudkleurig randje voor een extra mooi effect.

Haarelastiek skull bronskleurig

€ 2,95
Ga voor stoer met deze bronskleurige skull haarelastiek! Stevig haarelastiek voor het maken van een staart of rommelige knot.

Haarelastiek skull zilverkleurig

€ 2,95
Ga voor stoer met deze zilverkleurige skull haarelastiek! Stevig haarelastiek voor het maken van een staart of rommelige knot.

Haak elastiek set van 3 stuks zwart

€ 3,95
Set van 3 zwarte haak elastieken. Pak al het haar bij elkaar, haak 1 haakje in het haar, draai het elastiek om het haar en zet het andere haakje vast. Zet met deze haak elastieken het haar zo stevig vast als je zelf wilt. Nooit meer een staart die uitzakt, dit haak elastiek is dus een echt must have item!

Haarelastiekjes baby kleur wit 25 stuks

€ 2,95
Vrolijke zachte haarelastiekjes in de kleur wit in totaal 25 stuks. Zachte witte haarelastiekjes zijn idiaal voor het maken van kleine staatjes!

Haarelastiekjes baby kleur zwart 25 stuks

€ 2,95
Vrolijke zachte haarelastiekjes in de kleur zwart in totaal 25 stuks. Zachte witte haarelastiekjes zijn idiaal voor het maken van kleine staatjes!

Rasta elastiekjes 250 stuks in de kleur wit

€ 2,95
Zakje met circa 250 kleine witte haarelastiekjes. Rasta elastiekjes zijn onder andere ideaal om vlechtjes mooi mee af te werken en bijvoorbeeld een haarlok subtiel mee vast te zetten.

Rasta elastiekjes 250 stuks in de kleur transparant

€ 2,95
Zakje met circa 250 stuks kleine transparante rasta haarelastiekjes. Kleine haarelastiekjes zijn onder andere ideaal om vlechtjes mooi mee af te werken en bijvoorbeeld een haarlok subtiel mee vast te zetten.

Rasta elastiekjes 250 stuks in de kleur zwart

€ 2,95
Zakje met circa 250 stuks zwarte haarelastiekjes. Rasta elastiekjes zijn onder andere ideaal om vlechtjes mooi mee af te werken en bijvoorbeeld een haarlok subtiel mee vast te zetten.

Rasta elastiekjes 250 stuks in de kleur multi/transparant

€ 2,95
Zakje met circa 250 stuks rasta elastiekjes. Van elk haarelastiekje is de ene helft kleur en de andere helft transparant. Kleine haarelastiekjes zijn onder andere ideaal om vlechtjes mooi mee af te werken en het haar subtiel mee op te vrolijken!

Rasta elastiekjes 250 stuks in de kleur pastel

€ 2,95
Zakje met circa 250 stuks rasta elastiekjess in pasteltinten. Kleine haarelastiekjes zijn onder andere ideaal om vlechtjes mooi mee af te werken en het haar subtiel mee op te vrolijken!

Rasta elastiekjes 250 stuks in de kleur paars

€ 2,95
Zakje met circa 250 stuks paarse rasta elastiekjes. Kleine haarelastiekjes zijn onder andere ideaal om vlechtjes mooi mee af te werken en het haar subtiel mee op te vrolijken!

Rasta elastiekjes 250 stuks in de kleur fuchsia roze

€ 2,95
Zakje met circa 250 stuks fuchsia en roze rasta haarelastiekjes. Kleine haarelastiekjes zijn onder andere ideaal om vlechtjes mooi mee af te werken en het haar subtiel mee op te vrolijken!