Haarclips Luxe

Deze luxe haarclips geven je haar een echte wauw factor! Zet een haarlok vast of verwerk de haarclip in het opgestoken haar. Stoer, schattig, elegant, wat past bij jou?

Haarclip luxe goudkleurig bloem facet steen

€ 5,95
Prachtige goudkleurige luxe haarclip met een bloem erop. In het midden van de bloem zit een facet steen die zorgt voor een mooie glinstering. Deze luxe haarclip zorgt voor de finishing touch van bijna elke haarstijl!

Haarclip luxe zilverkleurig strass steentjes ovaal

€ 4,95
Prachtige klassieke luxe haarclip, bewerkt met kleine strass steentjes. Deze zilverkleurige haarclip is perfect voor een chic avondje uit!

Haarclip luxe goudkleurig strass steentjes kroon

€ 4,95
Voel je een echte prinses met deze prachtige goudkleurige haarclip met kroon! De kroon is bewerkt met kleine pareltjes en strass steentjes.

Haarclip luxe sterren zilverkleurig

€ 3,95
Mooie luxe haarclip met drie zilverkleurige sterren. Verwerk de haarclip in opgestoken haar of zet er een haarlok mee vast.

Haarclip luxe sterren goudkleurig

€ 3,95
Mooie luxe haarclip met drie goudkleurige sterren. Doordat de sterren open zijn, is het haar er doorheen zichtbaar, dat geeft een mooi effect. Verwerk de haarclip in opgestoken haar of zet er een haarlok mee vast.

Haarclip luxe zilverkleurig mat ruit

€ 3,95
Mooie ruitvormige zilverkleurige haarclip, die je gemakkelijk in je haar klemt. Door de neutrale uitstraling van deze haarclip, staat deze goed bij iedere outfit die je draagt!

Haarclip luxe zilverkleurig diamant

€ 4,95
Zilverkleurige haarclip in de vorm van een diamant. Deze luxe haarclip staat prachtig in zowel half los haar als opgestoken haar.

Haarclip luxe bronskleurig rond

€ 3,95
Mooie sierlijke bronskleurige haarclip. De haarclip heeft een ronde vorm en is sierlijk bewerkt. Klem deze haarclip gemakkelijk in los of opgestoken haar.

Haarclip luxe goudkleurig ananas

€ 4,95
Mooie goudkleurige luxe haarclip in de vorm van een ananas. Klem deze haarclip gemakkelijk in los of opgestoken haar.

Haarclip luxe zilverkleurig infinity

€ 4,95
Prachtige zilverkleurige luxe haarclip in de vorm van het infinity teken. Geschikt om een haarlok vast te zetten of om te verwerken in opgestoken haar. Klem deze haarclip gemakkelijk in het haar en maak je look compleet!

Haarclip luxe zilverkleurig kat

€ 4,95
Mooie zilverkleurige haarclip in de vorm van een kat. Het eigen haar is door de haarclip zichtbaar, dat geeft een mooi effect. Een echt must have item voor elke kattenliefhebster!

Haarclip luxe zilverkleurig veiligheidsspeld

€ 4,95
Trendy zilverkleurige haarclip in de vorm van een veiligheidsspeld. Geef je haarstijl een stoere uitstraling met deze unieke haarclip!

Haarclip luxe zilverkleurig driehoek pijlen

€ 4,95
Trendy zilverkleurige haarclip met drie pijlen die samen een driehoek vormen. Zet het haar nonchalant vast met deze mooie haarclip!

Haarclip luxe zilverkleurig facet roze paars

€ 4,95
Prachtige sjieke haarclip bewerkt met mooie facet stenen in verschillende kleuren en vormen. Verwerk deze haarclip in het opgestoken haar of zet er een haarlop mee vast.

Haarclip luxe goudkleurig sierlijk paars

€ 4,95
Schitterende sierlijke goudkleurige luxe haarclip bewerkt met kleine strass steentjes in paars tinten. Doordat de haarclip gedeeltelijk open is, is het haar er doorheen zichtbaar. De haarclip kan gemakkelijk in het opgestoken haar worden verwerken. Of zet er subtiel een kleine haarlok mee vast.