Haarclips Luxe

Deze luxe haarclips geven je haar een echte wauw factor! Zet een haarlok vast of verwerk de haarclip in het opgestoken haar. Stoer, schattig, elegant, wat past bij jou?

Haarclip luxe goudkleurig bloem facet steen

€ 5,95
Prachtige goudkleurige luxe haarclip met een bloem erop. In het midden van de bloem zit een facet steen die zorgt voor een mooie glinstering. Deze luxe haarclip zorgt voor de finishing touch van bijna elke haarstijl!

Haarclip luxe zilverkleurig strass steentjes ovaal

€ 4,95
Prachtige klassieke luxe haarclip, bewerkt met kleine strass steentjes. Deze zilverkleurige haarclip is perfect voor een chic avondje uit!

Haarclip luxe goudkleurig strass steentjes kroon

€ 4,95
Voel je een echte prinses met deze prachtige goudkleurige haarclip met kroon! De kroon is bewerkt met kleine pareltjes en strass steentjes.

Haarclip luxe zilverkleurig veiligheidsspeld

€ 4,95
Trendy zilverkleurige haarclip in de vorm van een veiligheidsspeld. Geef je haarstijl een stoere uitstraling met deze unieke haarclip!

Haarclip luxe strass steentjes multicolor pauw

€ 4,50
Mooie luxe haarclip met pauw. De pauw is goudkleurig en prachtig bewerkt met strass steentjes in verschillende kleuren. Door de verschillende kleuren is deze haarclip gemakkelijk bij verschillende outfits te combineren. De haarclip kan verwerkt worden in opgestoken haar of je kunt er een haarlok mee vast te zetten.

Haarclip luxe magneet zilverkleurig strikje

€ 4,95
Mooie zilverkleurige luxe haarclip van het merk Clayre & Eef met een strikje bewerkt met strass steentjes. Wanneer het licht er op valt geeft dit een mooie glinstering. Deze haarclip kan gesloten worden door middel van een magneetsluiting. Deze haarclip kan verwerkt worden in opgestoken haar of je kunt er een haarlok mee vast te zetten.

Haarclip luxe zilverkleurig driehoek pijlen

€ 4,95
Trendy zilverkleurige haarclip met drie pijlen die samen een driehoek vormen. Zet het haar nonchalant vast met deze mooie haarclip!

Haarclip luxe zilverkleurig facet roze paars

€ 4,95
Prachtige sjieke haarclip bewerkt met mooie facet stenen in verschillende kleuren en vormen. Verwerk deze haarclip in het opgestoken haar of zet er een haarlop mee vast.

Haarclip luxe goudkleurig strass vlinder

€ 4,95
Sierlijke vlinder bewerkt met mooie strass steentjes op een goudkleurige luxe haarclip van Clayre & Eef. Verwerk deze haarclip in het opgestoken haar of zet er een haarlok mee vast.

Haarclip luxe goudkleurig parels bloem

€ 4,95
Mooie goudkleurige luxe haarclip van Clayre & Eef met cremekleurige bloem erop. De bloem is mooi bewerkt met kleine pareltjes en in het midden een strass steentje. Door de bloem heen is het haar zichtbaar, dat geeft een mooi effect! Deze haarclip kan verwerkt worden in opgestoken haar of je kunt er een haarlok mee vast te zetten.

Haarclip luxe goudkleurig sierlijk paars

€ 4,95
Schitterende sierlijke goudkleurige luxe haarclip bewerkt met kleine strass steentjes in paars tinten. Doordat de haarclip gedeeltelijk open is, is het haar er doorheen zichtbaar. De haarclip kan gemakkelijk in het opgestoken haar worden verwerken. Of zet er subtiel een kleine haarlok mee vast.

Haarstrikje zilverkleurig met strass steentjes

€ 3,75
Zilverkleurig haarstikje met strass steentjes. Alleen het strikje is zichtbaar in het haar, dit geeft een mooie sjieke uitstraling!

Haarclip luxe haarstrikje glans rood

€ 4,95
Prachtig rood haarstrikje op luxe haarclip. Het haarstrikje heeft een mooie glans. Deze haarclip kan verwerkt worden in opgestoken haar of je kunt er een haarlok mee vast te zetten.

Haarclip luxe zilverkleurig model ijskristal

€ 3,95
Mooie zilverkleurige luxe haarclip in de vorm van een ijskristal met in het midden een klein parelmoer kleurig strass steentje. Deze haarclip kan verwerkt worden in opgestoken haar of je kunt er een haarlok mee vast te zetten.

Haarclip luxe magneet zilverkleurig hartjes

€ 4,95
Mooie zilverkleurige luxe haarclip van Clayre & Eef met twee hartjes bewerkt met strass steentjes. Wanneer het licht er op valt geeft dit een mooie glinstering. Deze haarclip kan gesloten worden door middel van een magneetsluiting. Deze haarclip kan verwerkt worden in opgestoken haar of je kunt er een haarlok mee vast te zetten.