Haarbloemen

Van mooie kleine subtiele haarbloemen tot prachtige grote opvallende haarbloemen, de keuze is reuze! Bijna alle haarbloemen zijn aan de achterzijde voorzien van een alligatorknipje en daardoor gemakkelijk in het haar te klemmen.

Haarbloem roos blauw op alligator knipje

€ 4,95
Blauwe haarbloem roos. De roos heeft een frisse kleur waardoor je gelijk een frisse look krijgt wanneer je de haarbloem in je haar draagt. Op de achterzijde van de haarbloem zit een alligator haarknipje en een broche, twee in 1 dus!

Haarbloemen vintage kleur zacht roze

€ 5,95
Prachtige zacht roze bloemen op een alligator knipje. Met deze haarbloemen ga je voor een mooie naturel look!

Haarbloem roos leather look oud roze

€ 3,95
Mooie oud roze haarbloem in leather look. Deze haarbloem heeft aan de achterzijde een alligator knipje waardoor deze gemakkelijk in het haar geklemd kan worden.

Haarbloem roos vilt crèmekleurig

€ 3,50
Mooie crèmekleurige bloem van vilt. De bloem heeft een natuurlijke neutrale look en is daardoor goed bij kleding te combineren. Deze haarbloem heeft aan de achterzijde een alligator knipje waardoor deze gemakkelijk in het haar geklemd kan worden.

Haarbloem wilde roos wit creme roze

€ 3,50
Prachtige haarbloem met verschillende tinten: wit, crèmekleurig en roze. Deze haarbloem heeft aan de achterzijde een alligator knipje waardoor deze gemakkelijk in het haar geklemd kan worden.

Haarbloem dubbel lelie wit op alligator knipje

€ 4,95
Prachtige dubbele witte lelie op een alligator knipje. In het midden van beide lelies zit een transparant strass steentje. Door het alligator knipje aan de achterzijde is deze haarbloem gemakkelijk in het haar te klemmen.

Haarbloem roosje groen S op alligator knipje

€ 2,95
Subtiel klein groen roosje om in het opgestoken haar te verwerken. Deze haarbloem is gemakkelijk vast te zetten in het haar door het alligator haarknipje aan de achterzijde.

Haarbloem roosje grijs S op alligator knipje

€ 2,95
Subtiel klein grijs roosje om in het opgestoken haar te verwerken. Deze haarbloem is gemakkelijk vast te zetten in het haar door het alligator haarknipje aan de achterzijde.

Haarbloem gerbera roze op alligator knipje

€ 2,95
Mooie stralende gerbera haarbloem! Met in het midden een (nep) facet steen. Aan de achterzijde zit een alligator knipje. Deze haarbloem blijft stevig zitten in zowel los als opgestoken haar.

Haarbloem roosje twee kleuren creme roze

€ 2,95
Subtiel klein roosje om in het opgestoken haar te verwerken. Dit roosje heeft een mooie crèmekleurige en zacht roze kleur. Deze haarbloem is gemakkelijk vast te zetten in het haar door het alligator haarknipje aan de achterzijde.
Nieuw
Haarbloem wilde roos roze

Haarbloem wilde roos roze

€ 3,50
Prachtige roze wilde roos op alligatorknipje, gemakkelijk in het haar te klemmen en mooi in iedere haarstijl.
Nieuw
Haarbloem zalmkleurig op haarelastiek

Haarbloem zalmkleurig op haarelastiek

€ 3,50
Haarelastiek met prachtige zalmkleurige haarbloem met luxe uitstraling. Staat mooi om knot of paardenstaart.

Haarbloem grijs met facet op alligator knipje

€ 3,75
Kleine grijze haarbloem met in het midden een (nep) facet steentje. Aan de achterzijde zit een alligator knipje. Deze haarbloem blijft stevig zitten in zowel los als opgestoken haar. Deze haarbloem past goed bij elke outfit door de neutrale kleur.

Haarbloemen Jwelu clicks wit

€ 4,95
Versier je haar met de bloemen clicks van het merk JwelU! De Clicks zijn voorzien van vier witte bloemen met in het midden kristallen van Swarovski. De haarbloemen zijn zeer gemakkelijk in het haar te bevestigen middels een buigzaam klemmetje aan de achterzijde. Tevens zijn ze geschikt voor zowel lang als kort haar en blijven ze stevig zitten in het haar. De Clicks hebben een handig systeem om haarbloemen in het haar vast te zetten. Buig simpel de Clicks open en schuif deze op de gewenste plaats in het haar; sluit nu de click door deze gemakkelijk dicht te klikken met je vingers.  Door meerdere haarbloemen in het haar te plaatsen kun je mooie bloemen corsages in het haar creëren. Deze click met haarbloemen geeft ieder kapsel een mooie final touch!

Haarbloem trosroos roze/crème op alligator knipje

€ 3,95
Prachtige roze/crème trosroos. Aan de achterzijde van deze haarbloem zit een alligator haarknipje en een haarelastiek. Deze haarbloem kan dus zowel in los haar worden geklemd als kom een staart worden gebonden.