Haarbanden

De haarbanden zijn van stof en/of elastiek gemaakt waardoor deze comfortabel dragen in zowel los als vast haar. Ga je voor elegant, vintage of juist sportief? Bekijk alle haarband modellen!

Haarband met kant patroon bloemen kleur zwart

€ 4,25
Prachtige haarband van zwart kant met een goudkleurige draad. Het kant heeft een mooi bloemenpatroon, door het kant is het haar zichtbaar. Vanwege het elastiek aan de onderzijde heeft de haarband altijd een perfecte pasvorm en draagt comfortabel. De haarband kan aan twee kanten gedragen worden in zowel los haar als opgestoken haar.

Haarband gevlochten met madeliefjes crèmekleurig

€ 4,95
Vrolijke frisse haarband met crèmekleurige madeliefjes erop! Draag deze haarband bohemian stijl, dus over je voorhoofd of draag deze op de standaard manier zoals een diadeem in het haar wordt gedragen. Deze haarband staat mooi in zowel los als opgestoken haar. Door het elastiek aan de onderzijde heeft deze haarband altijd de perfecte pasvorm.

Haarband Tijgerlilie luxe Ralzo groen

€ 12,50
Prachtige luxe handgemaakte haarband van het merk Tijgerlilie met de naam Ralzo. Bewerkt met groen draad, aan de uiteinden zitten kralen, een roosje, een bedeltje en kwastje. Deze haarband draagt comfortabel omdat deze verstelbaar is in de gewenste maat. Draag deze haarband in combinatie met een vlecht of in het losse haar en creëer de perfecte festival look!

Haarband Tijgerlilie luxe Blue blauw

€ 12,50
Prachtige luxe handgemaakte haarband van het merk Tijgerlilie met de naam Blue. Bewerkt met lichtblauw draad, aan de uiteinden zit een veer, twee bedeltjes en een kwastje. Deze haarband draagt comfortabel omdat deze verstelbaar is in de gewenste maat. Draag deze haarband in combinatie met een vlecht of in het losse haar en creëer de perfecte festival look!

Haarband Tijgerlilie luxe Liliz roze

€ 12,50
Prachtige luxe handgemaakte haarband van het merk Tijgerlilie met de naam Liliz. Bewerkt met roze draad, aan de uiteinden zit een veer, bedel en kwastje. Deze haarband draagt comfortabel omdat deze verstelbaar is in de gewenste maat. Draag deze haarband in combinatie met een vlecht of in het losse haar en creëer de perfecte festival look!

Haarband Tijgerlilie luxe Nona multicolor

€ 12,50
Prachtige luxe handgemaakte haarband van het merk Tijgerlilie met de naam Nona. Bewerkt met zilverkleurig draad, aan de uiteinden zit een veer, bedel en kwastje. Deze haarband draagt comfortabel omdat deze verstelbaar is in de gewenste maat. Draag deze haarband in combinatie met een vlecht of in het losse haar en creëer de perfecte festival look!

Haarband Tijgerlilie luxe Otofa naturel

€ 12,50
Prachtige luxe handgemaakte haarband van het merk Tijgerlilie met de naam Otofa. Bewerkt met kant en goudkleurig draad, aan de uiteinden zit een veer, kralen, roosje en een klein muntje. Deze haarband draagt comfortabel omdat deze verstelbaar is in de gewenste maat. Draag deze haarband in combinatie met een vlecht of in het losse haar en creëer de perfecte festival look!

Haarband met kant patroon bloemen kleur blauw

€ 4,25
Prachtige haarband van blauw kant met een goudkleurige draad. Het kant heeft een mooi bloemenpatroon, door het kant is het haar zichtbaar. Vanwege het elastiek aan de onderzijde heeft de haarband altijd een perfecte pasvorm en draagt comfortabel. De haarband kan aan twee kanten gedragen worden in zowel los haar als opgestoken haar.
Nieuw
Haarband gevlochten verschillende bloemen wit

Haarband gevlochten verschillende bloemen wit

€ 5,95
Prachtige gevlochten haarband met verschillende soorten bloemen wit. Door het elastiek aan de onderzijde blijft de haarband goed in het haar zitten.
Nieuw
Haarband gevlochten verschillende bloemen roze

Haarband gevlochten verschillende bloemen roze

€ 5,95
Prachtige gevlochten haarband met verschillende soorten bloemen roze. Door het elastiek aan de onderzijde blijft de haarband goed in het haar zitten.

Haarband elastiek basic sport zwart 2 stuks

€ 2,75
Stevige zwarte elastische haarband. Ideaal om het haar uit het gezicht te houden tijdens sport. Omdat er geen ijzertje aan de haarband zit, zal deze het haar niet beschadigen.

Haarband sjaal retro gestreept wit rood

€ 4,95
Leuke retro haarband rood/wit gestreept. Deze haarband ziet eruit als een sjaal maar door het ijzerdraad is deze sjaal gemakkelijk in de gewenste maat te vormen. Deze haarband staat zowel leuk om los als vast haar.

Haarband elastisch met kant oud roze

€ 5,95
Prachtige oud roze haarband van Clayre & Eef met kant. Door het kant heen is het haar wat zichtbaar, dat geeft een mooi effect. De haarband kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen. Het midden van deze haarband kan breed of smal worden gemaakt door deze te spreiden of op te vouwen. Met beide creëer je weer een andere look! Doordat deze haarband aan de onderzijde elastisch is heeft deze altijd een perfecte pasvorm.

Haarband elastisch met stippen beige

€ 5,95
Mooie beige haarband van Clayre & Eef met patroon van stippen erop. De haarband kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen. Het midden van deze haarband kan breed of smal worden gemaakt door deze te spreiden of op te vouwen. Met beide creëer je weer een andere look! Doordat deze haarband aan de onderzijde elastisch is heeft deze altijd een perfecte pasvorm.

Haarband elastisch met sterren bruin

€ 5,95
Mooie bruine haarband van Clayre & Eef met patroon van sterren erop. De haarband kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen. Het midden van deze haarband kan breed of smal worden gemaakt door deze te spreiden of op te vouwen. Met beide creëer je weer een andere look! Doordat deze haarband aan de onderzijde elastisch is heeft deze altijd een perfecte pasvorm.