Haarbanden

De haarbanden zijn van stof en/of elastiek gemaakt waardoor deze comfortabel dragen in zowel los als vast haar. Ga je voor elegant, vintage of juist sportief? Bekijk alle modellen!
Nieuw
Haarband met kant patroon bloemen kleur zwart

Haarband met kant patroon bloemen kleur zwart

€ 4,25
Prachtige haarband van zwart kant met een goudkleurige draad. Het kant heeft een mooi bloemenpatroon, door het kant is het haar zichtbaar. Vanwege het elastiek aan de onderzijde heeft de haarband altijd een perfecte pasvorm en draagt comfortabel. De haarband kan aan twee kanten gedragen worden in zowel los haar als opgestoken haar.
Nieuw
Haarband met kant patroon bloemen kleur blauw

Haarband met kant patroon bloemen kleur blauw

€ 4,25
Prachtige haarband van blauw kant met een goudkleurige draad. Het kant heeft een mooi bloemenpatroon, door het kant is het haar zichtbaar. Vanwege het elastiek aan de onderzijde heeft de haarband altijd een perfecte pasvorm en draagt comfortabel. De haarband kan aan twee kanten gedragen worden in zowel los haar als opgestoken haar.

Haarband elastisch met kant kleur wit

€ 5,95
Prachtige witte haarband van Clayre & Eef met kant. Door het kant heen is het haar wat zichtbaar, dat geeft een mooi effect. De haarband kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen. Het midden van deze haarband kan breed of smal worden gemaakt door deze te spreiden of op te vouwen. Met beide creëer je weer een andere look! Doordat deze haarband aan de onderzijde elastisch is heeft deze altijd een perfecte pasvorm.

Haarband elastisch met sterren zwart

€ 5,95
Mooie zwarte haarband van Clayre & Eef met patroon van sterren erop. De haarband kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen. Het midden van deze haarband kan breed of smal worden gemaakt door deze te spreiden of op te vouwen. Met beide creëer je weer een andere look! Doordat deze haarband aan de onderzijde elastisch is heeft deze altijd een perfecte pasvorm.

Haarband elastiek basic sport zwart 2 stuks

€ 2,75
Stevige zwarte elastische haarband. Ideaal om het haar uit het gezicht te houden tijdens sport. Omdat er geen ijzertje aan de haarband zit, zal deze het haar niet beschadigen.

Haarband elastiek met bloem en parel roze

€ 2,75
Mooie roze haarband met subtiele bloem. Doordat deze haarbad elastisch is, draagt het comfortabel. Kan in zowel los als vast haar worden gedragen.

Haarband elastiek met bloem en parel wit

€ 2,75
Mooie witte haarband met subtiele bloem. Doordat deze haarbad elastisch is, draagt het comfortabel. Kan in zowel los als vast haar worden gedragen.

Haarband bloem patroon witte stip lichtroze

€ 3,95
Schattige elastische lichtroze haarband met een mooie bloem erop. Op de bloem zitten kleine witte stipjes als versiering. Deze haarband draagt zeer comfortabel vanwege het zachte elastiek. Met name in los haar staat deze haarband prachtig en houdt het haar goed uit het gezicht.

Haarband sjaal retro gestreept wit rood

€ 4,95
Leuke retro haarband rood/wit gestreept. Deze haarband ziet eruit als een sjaal maar door het ijzerdraad is deze sjaal gemakkelijk in de gewenste maat te vormen. Deze haarband staat zowel leuk om los als vast haar.

Haarband elastisch met kant oud roze

€ 5,95
Prachtige oud roze haarband van Clayre & Eef met kant. Door het kant heen is het haar wat zichtbaar, dat geeft een mooi effect. De haarband kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen. Het midden van deze haarband kan breed of smal worden gemaakt door deze te spreiden of op te vouwen. Met beide creëer je weer een andere look! Doordat deze haarband aan de onderzijde elastisch is heeft deze altijd een perfecte pasvorm.

Haarband elastisch met stippen beige

€ 5,95
Mooie beige haarband van Clayre & Eef met patroon van stippen erop. De haarband kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen. Het midden van deze haarband kan breed of smal worden gemaakt door deze te spreiden of op te vouwen. Met beide creëer je weer een andere look! Doordat deze haarband aan de onderzijde elastisch is heeft deze altijd een perfecte pasvorm.

Haarband elastisch met sterren bruin

€ 5,95
Mooie bruine haarband van Clayre & Eef met patroon van sterren erop. De haarband kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen. Het midden van deze haarband kan breed of smal worden gemaakt door deze te spreiden of op te vouwen. Met beide creëer je weer een andere look! Doordat deze haarband aan de onderzijde elastisch is heeft deze altijd een perfecte pasvorm.

Haarband elastisch met sterren crèmekleurig

€ 5,95
Mooie crèmekleurige haarband van Clayre & Eef met patroon van sterren erop. De haarband kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen. Het midden van deze haarband kan breed of smal worden gemaakt door deze te spreiden of op te vouwen. Met beide creëer je weer een andere look! Doordat deze haarband aan de onderzijde elastisch is heeft deze altijd een perfecte pasvorm.

Haarband gevlochten met bladeren paarse roosjes

€ 4,95
Romantische haarband gevlochten met roosjes. Ga voor de bohemian stijl met deze mooie haarband in je haar! In de bohemian stijl draag je de haarband over je voorhoofd. Maar je kunt de haarband natuurlijk ook op de traditionele manier dragen of in opgestoken haar. Door het elastiek aan de onderzijde heeft deze haarband altijd de perfecte pasvorm.

Haarband gevlochten met madeliefjes roze

€ 4,95
Vrolijke frisse haarband met roze madeliefjes erop! Draag deze haarband bohemian stijl, dus over je voorhoofd of draag deze op de standaard manier zoals een diadeem in het haar wordt gedragen. Deze haarband staat mooi in zowel los als opgestoken haar. Door het elastiek aan de onderzijde heeft deze haarband altijd de perfecte pasvorm.