Haarbanden

De haarbanden zijn van stof en/of elastiek gemaakt waardoor deze comfortabel dragen in zowel los als vast haar. Ga je voor elegant, vintage of juist sportief? Bekijk alle modellen!

Haarband met kant patroon bloemen kleur zwart

€ 4,25
Prachtige haarband van zwart kant met een goudkleurige draad. Het kant heeft een mooi bloemenpatroon, door het kant is het haar zichtbaar. Vanwege het elastiek aan de onderzijde heeft de haarband altijd een perfecte pasvorm en draagt comfortabel. De haarband kan aan twee kanten gedragen worden in zowel los haar als opgestoken haar.
Nieuw
Haarband gevlochten met madeliefjes crèmekleurig Haarband gevlochten met madeliefjes crèmekleurig

Haarband gevlochten met madeliefjes crèmekleurig

€ 4,95
Vrolijke frisse haarband met crèmekleurige madeliefjes erop! Draag deze haarband bohemian stijl, dus over je voorhoofd of draag deze op de standaard manier zoals een diadeem in het haar wordt gedragen. Deze haarband staat mooi in zowel los als opgestoken haar. Door het elastiek aan de onderzijde heeft deze haarband altijd de perfecte pasvorm.
Nieuw
Haarband Tijgerlilie luxe Ralzo groen Haarband Tijgerlilie luxe Ralzo groen

Haarband Tijgerlilie luxe Ralzo groen

€ 12,50
Prachtige luxe handgemaakte haarband van het merk Tijgerlilie met de naam Ralzo. Bewerkt met groen draad, aan de uiteinden zitten kralen, een roosje, een bedeltje en kwastje. Deze haarband draagt comfortabel omdat deze verstelbaar is in de gewenste maat. Draag deze haarband in combinatie met een vlecht of in het losse haar en creëer de perfecte festival look!
Nieuw
Haarband Tijgerlilie luxe Blue blauw Haarband Tijgerlilie luxe Blue blauw

Haarband Tijgerlilie luxe Blue blauw

€ 12,50
Prachtige luxe handgemaakte haarband van het merk Tijgerlilie met de naam Blue. Bewerkt met lichtblauw draad, aan de uiteinden zit een veer, twee bedeltjes en een kwastje. Deze haarband draagt comfortabel omdat deze verstelbaar is in de gewenste maat. Draag deze haarband in combinatie met een vlecht of in het losse haar en creëer de perfecte festival look!
Nieuw
Haarband Tijgerlilie luxe Liliz roze Haarband Tijgerlilie luxe Liliz roze

Haarband Tijgerlilie luxe Liliz roze

€ 12,50
Prachtige luxe handgemaakte haarband van het merk Tijgerlilie met de naam Liliz. Bewerkt met roze draad, aan de uiteinden zit een veer, bedel en kwastje. Deze haarband draagt comfortabel omdat deze verstelbaar is in de gewenste maat. Draag deze haarband in combinatie met een vlecht of in het losse haar en creëer de perfecte festival look!
Nieuw
Haarband Tijgerlilie luxe Nona multicolor Haarband Tijgerlilie luxe Nona multicolor

Haarband Tijgerlilie luxe Nona multicolor

€ 12,50
Prachtige luxe handgemaakte haarband van het merk Tijgerlilie met de naam Nona. Bewerkt met zilverkleurig draad, aan de uiteinden zit een veer, bedel en kwastje. Deze haarband draagt comfortabel omdat deze verstelbaar is in de gewenste maat. Draag deze haarband in combinatie met een vlecht of in het losse haar en creëer de perfecte festival look!
Nieuw
Haarband Tijgerlilie luxe Otofa naturel Haarband Tijgerlilie luxe Otofa naturel

Haarband Tijgerlilie luxe Otofa naturel

€ 12,50
Prachtige luxe handgemaakte haarband van het merk Tijgerlilie met de naam Otofa. Bewerkt met kant en goudkleurig draad, aan de uiteinden zit een veer, kralen, roosje en een klein muntje. Deze haarband draagt comfortabel omdat deze verstelbaar is in de gewenste maat. Draag deze haarband in combinatie met een vlecht of in het losse haar en creëer de perfecte festival look!

Haarband met kant patroon bloemen kleur blauw

€ 4,25
Prachtige haarband van blauw kant met een goudkleurige draad. Het kant heeft een mooi bloemenpatroon, door het kant is het haar zichtbaar. Vanwege het elastiek aan de onderzijde heeft de haarband altijd een perfecte pasvorm en draagt comfortabel. De haarband kan aan twee kanten gedragen worden in zowel los haar als opgestoken haar.

Haarband elastisch met kant kleur wit

€ 5,95
Prachtige witte haarband van Clayre & Eef met kant. Door het kant heen is het haar wat zichtbaar, dat geeft een mooi effect. De haarband kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen. Het midden van deze haarband kan breed of smal worden gemaakt door deze te spreiden of op te vouwen. Met beide creëer je weer een andere look! Doordat deze haarband aan de onderzijde elastisch is heeft deze altijd een perfecte pasvorm.

Haarband elastisch met sterren zwart

€ 5,95
Mooie zwarte haarband van Clayre & Eef met patroon van sterren erop. De haarband kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen. Het midden van deze haarband kan breed of smal worden gemaakt door deze te spreiden of op te vouwen. Met beide creëer je weer een andere look! Doordat deze haarband aan de onderzijde elastisch is heeft deze altijd een perfecte pasvorm.

Haarband elastiek basic sport zwart 2 stuks

€ 2,75
Stevige zwarte elastische haarband. Ideaal om het haar uit het gezicht te houden tijdens sport. Omdat er geen ijzertje aan de haarband zit, zal deze het haar niet beschadigen.

Haarband bloem patroon witte stip lichtroze

€ 3,95
Schattige elastische lichtroze haarband met een mooie bloem erop. Op de bloem zitten kleine witte stipjes als versiering. Deze haarband draagt zeer comfortabel vanwege het zachte elastiek. Met name in los haar staat deze haarband prachtig en houdt het haar goed uit het gezicht.

Haarband sjaal retro gestreept wit rood

€ 4,95
Leuke retro haarband rood/wit gestreept. Deze haarband ziet eruit als een sjaal maar door het ijzerdraad is deze sjaal gemakkelijk in de gewenste maat te vormen. Deze haarband staat zowel leuk om los als vast haar.

Haarband elastisch met kant oud roze

€ 5,95
Prachtige oud roze haarband van Clayre & Eef met kant. Door het kant heen is het haar wat zichtbaar, dat geeft een mooi effect. De haarband kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen. Het midden van deze haarband kan breed of smal worden gemaakt door deze te spreiden of op te vouwen. Met beide creëer je weer een andere look! Doordat deze haarband aan de onderzijde elastisch is heeft deze altijd een perfecte pasvorm.

Haarband elastisch met stippen beige

€ 5,95
Mooie beige haarband van Clayre & Eef met patroon van stippen erop. De haarband kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen. Het midden van deze haarband kan breed of smal worden gemaakt door deze te spreiden of op te vouwen. Met beide creëer je weer een andere look! Doordat deze haarband aan de onderzijde elastisch is heeft deze altijd een perfecte pasvorm.