Haarbanden / Bandana's

De haarbanden zijn van stof en/of elastiek gemaakt waardoor deze comfortabel dragen in zowel los als vast haar. Ga je voor elegant, vintage of juist sportief? Bekijk alle haarband modellen! Bandana's in verschillende kleuren, leuk als haarband of accessoire om hals of tas. Kies je kleur en maak je outfit compleet!

Haarband met kant patroon bloemen kleur zwart

€ 4,25
Prachtige haarband van zwart kant met een goudkleurige draad. Het kant heeft een mooi bloemenpatroon, door het kant is het haar zichtbaar. Vanwege het elastiek aan de onderzijde heeft de haarband altijd een perfecte pasvorm en draagt comfortabel. De haarband kan aan twee kanten gedragen worden in zowel los haar als opgestoken haar.

Haarband gevlochten met madeliefjes crèmekleurig

€ 4,95
Vrolijke frisse haarband met crèmekleurige madeliefjes erop! Draag deze haarband bohemian stijl, dus over je voorhoofd of draag deze op de standaard manier zoals een diadeem in het haar wordt gedragen. Deze haarband staat mooi in zowel los als opgestoken haar. Door het elastiek aan de onderzijde heeft deze haarband altijd de perfecte pasvorm.

Haarband Tijgerlilie luxe Ralzo groen

€ 12,50
Prachtige luxe handgemaakte haarband van het merk Tijgerlilie met de naam Ralzo. Bewerkt met groen draad, aan de uiteinden zitten kralen, een roosje, een bedeltje en kwastje. Deze haarband draagt comfortabel omdat deze verstelbaar is in de gewenste maat. Draag deze haarband in combinatie met een vlecht of in het losse haar en creëer de perfecte festival look!

Haarband Tijgerlilie luxe Blue blauw

€ 12,50
Prachtige luxe handgemaakte haarband van het merk Tijgerlilie met de naam Blue. Bewerkt met lichtblauw draad, aan de uiteinden zit een veer, twee bedeltjes en een kwastje. Deze haarband draagt comfortabel omdat deze verstelbaar is in de gewenste maat. Draag deze haarband in combinatie met een vlecht of in het losse haar en creëer de perfecte festival look!

Haarband Tijgerlilie luxe Liliz roze

€ 12,50
Prachtige luxe handgemaakte haarband van het merk Tijgerlilie met de naam Liliz. Bewerkt met roze draad, aan de uiteinden zit een veer, bedel en kwastje. Deze haarband draagt comfortabel omdat deze verstelbaar is in de gewenste maat. Draag deze haarband in combinatie met een vlecht of in het losse haar en creëer de perfecte festival look!

Haarband Tijgerlilie luxe Nona multicolor

€ 12,50
Prachtige luxe handgemaakte haarband van het merk Tijgerlilie met de naam Nona. Bewerkt met zilverkleurig draad, aan de uiteinden zit een veer, bedel en kwastje. Deze haarband draagt comfortabel omdat deze verstelbaar is in de gewenste maat. Draag deze haarband in combinatie met een vlecht of in het losse haar en creëer de perfecte festival look!

Haarband Tijgerlilie luxe Otofa naturel

€ 12,50
Prachtige luxe handgemaakte haarband van het merk Tijgerlilie met de naam Otofa. Bewerkt met kant en goudkleurig draad, aan de uiteinden zit een veer, kralen, roosje en een klein muntje. Deze haarband draagt comfortabel omdat deze verstelbaar is in de gewenste maat. Draag deze haarband in combinatie met een vlecht of in het losse haar en creëer de perfecte festival look!

Haarband met kant patroon bloemen kleur blauw

€ 4,25
Prachtige haarband van blauw kant met een goudkleurige draad. Het kant heeft een mooi bloemenpatroon, door het kant is het haar zichtbaar. Vanwege het elastiek aan de onderzijde heeft de haarband altijd een perfecte pasvorm en draagt comfortabel. De haarband kan aan twee kanten gedragen worden in zowel los haar als opgestoken haar.
Nieuw
Bandana patroon wit zwart Bandana patroon wit zwart

Bandana patroon wit zwart

€ 6,95
Trendy wit zwarte bandana van katoen. Draag deze bandana als haarband of als accessoire om je hals of tas en maak zo je outfit compleet!
Nieuw
Bandana patroon zwart wit Bandana patroon zwart wit

Bandana patroon zwart wit

€ 6,95
Trendy zwart witte bandana van katoen. Draag deze bandana als haarband of als accessoire om je hals of tas en maak zo je outfit compleet!
Nieuw
Bandana patroon blauw wit Bandana patroon blauw wit

Bandana patroon blauw wit

€ 6,95
Trendy blauw witte bandana van katoen. Draag deze bandana als haarband of als accessoire om je hals of tas en maak zo je outfit compleet!
Nieuw
Bandana patroon grijs wit Bandana patroon grijs wit

Bandana patroon grijs wit

€ 6,95
Trendy grijs witte bandana van katoen. Draag deze bandana als haarband of als accessoire om je hals of tas en maak zo je outfit compleet!
Nieuw
Bandana patroon rood wit Bandana patroon rood wit

Bandana patroon rood wit

€ 6,95
Trendy rood witte bandana van katoen. Draag deze bandana als haarband of als accessoire om je hals of tas en maak zo je outfit compleet!
Nieuw
Bandana patroon roze wit Bandana patroon roze wit

Bandana patroon roze wit

€ 6,95
Trendy roze witte bandana van katoen. Draag deze bandana als haarband of als accessoire om je hals of tas en maak zo je outfit compleet!

Haarband gevlochten verschillende bloemen wit

€ 5,95
Prachtige gevlochten haarband met verschillende soorten bloemen wit. Door het elastiek aan de onderzijde blijft de haarband goed in het haar zitten.