Haar tattoo

Tattoos zijn bekend op de huid maar wist je ook dat je een tattoo in je haar kunt dragen? Bij Goudhaartje kun je kiezen uit de kleuren goud en zilver in verschillende patronen. Een stukje geschiedenis over echte tatoeages: Ötzi, de ijsmummie uit de Alpen, die zo'n 5350 jaar geleden leefde, had 59 tatoeëringen. Er zijn tatoeages op Egyptische mummies gevonden, die van 2000 voor Christus dateren. Ook oude Grieken en Germanen hadden tatoeages. De Europeanen ontdekten de techniek van de tatoeage bij de Polynesiërs en Amerikaanse Indianen. Had jij verwacht dat de mensheid al zo lang tatoeages heeft? 

 

Een haar tattoo sticker voor ieder feestje

Draag een haar tattoo sticker naar een festival of feestje en zie er geweldig uit! Eens een keer wat anders in je haar is ook wel leuk. Goud en zilver kun je matchen bij iedere outfit. Kies voor sierlijke vormen, bloemen, sterren of vlinders.

 

Hoe breng je een haar tattoo sticker aan?

Leuk zo’n haar tattoo maar hoe breng je deze aan in je haar? De haartattoo kan in alle haarstijlen maar is het mooist wanneer het haar opgestoken is of in een staart, dan blijft deze het best zitten. Zorg eerst dat het haar droog is en goed uitgekamd. Knip daarna een tattoo naar keuze uit. Haal vervolgens het doorzichtige plastic er vanaf. Zorg dat het haar goed glad is en leg vervolgens met de afbeelding naar beneden de tattoo op het haar. Pak een plantenspuit en maak de tattoo goed nat, dit kan ook met een spons, zorg dan dat je voorzichtig dept ivm wrijven. Probeer vervolgens voorzichtig een randje omhoog te tillen en kijk of de tattoo op het haar blijft zitten, is dit niet het geval maak de tattoo dan natter. Haal het papier er helemaal af en dan ben je klaar! Om het helemaal af te maken kan nog wat haarlak worden aangebracht. De haartattoo kun je gemakkelijk verwijderen door deze voorzichtig uit het haar te kammen met een kam. Mochten er restjes achterblijven dan gaan deze uit het haar door het haar te wassen. Mocht je behoefte hebben aan meer uitleg, bekijk dan de tutorial, te vinden bovenaan in de menubalk van deze website. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »