Haaraccessoires bruid

Haarpinnen sterbloem strass wit groot 2 stuks

€ 4,95
Prachtige haarpinnen met een witte sterbloem met strass steentjes. Wanneer je deze haarpinnen in het opgestoken haar verwerkt ziet je haarstijl er schitterend uit!

Haarketting zilverkleurig haarschuifjes ornamenten

€ 8,95
Deze prachtige zilverkleurige haarketting kan worden vastgezet met twee haarschuifjes. De haarketting staat met name mooi in het losse of half losse haar. Aan de haarketting zitten twee prachtige ornamenten met strass steentjes en in het midden een facetsteen.

Haarketting zilverkleurig haarschuifjes bladeren

€ 7,95
Deze prachtige zilverkleurige haarketting kan worden vastgezet met twee haarschuifjes. De haarketting staat met name mooi in het losse of half losse haar. Het ornament heeft de vorm van bladeren en is bewerkt met kleine strass steentjes.

Haarpinnen bloem en strass ster wit

€ 7,95
Zilverkleurige haarpinnen met een prachtige witte bloem. In het midden voorzien van een ster bestaande uit kleine transparante strass steentjes. Steek deze haarpinnen in het opgestoken haar om je look compleet te maken!

Haarpin flexibel parels crèmekleurig

€ 4,25
Haarpin met mooie crèmekleurige parels in drie verschillende maten. De parels zitten vast aan buigzaam zilverdraad waardoor deze gemakkelijk aangepast kunnen worden aan de haarstijl.

Haarpin roos met bladeren in de kleur crème

€ 4,95
Haarpin met prachtige crèmekleurige roos en kleine groene bladeren er omheen. Deze haarpin kan mooi verwerkt worden in het opgestoken haar. Simpelweg door deze in het haar te steken.

Haarpin roos met bladeren in de kleur wit

€ 4,95
Haarpin met prachtige witte roos en kleine groene bladeren er omheen. Deze haarpin kan mooi verwerkt worden in het opgestoken haar. Simpelweg door deze in het haar te steken.

Haarketting ornament speciaal bloemen transparant

€ 8,95
Deze haarketting/haarornament is werkelijk een sieraad voor het haar! Dit haarornament is buigzaam dus deze kan mooi in/om het haar worden gebogen. Deze kan in het opgestoken haar maar ook in los haar als diadeem worden gedragen, veel mogelijkheden dus! Aan de uiteinden zitten twee lusjes waarmee je dit haarornament in het haar kan vastzetten met haarschuifjes.

Haarpinnen bloemen parels mat kleur wit

€ 6,95
Zilverkleurige haarpinnen met prachtige grote en kleine witte bloemen en parels. De steeltjes van de bloemen zijn gemaakt van ijzerdraad waardoor deze buigbaar zijn, hiermee kunnen de bloemen gevormd worden naar de haarstijl. Deze Haarpinnen is met name geschikt om in het opgestoken haar te verwerken.

Haarkam model kroon met parels zilverkleurig

€ 5,95
Prachtige haarkam in de vorm van een kroon, bewerkt met strass steentjes en pareltjes. Deze haarkam kan mooi in het opgestoken haar worden verwerkt om de haarstijl compleet te maken!

Haarpinnen met parels elegante bloem 4 stuks

€ 7,95
Prachtige haarpinnen met een elegante bloem voorzien van parels en strass steentjes. Wanneer je deze haarpinnen in het opgestoken haar verwerkt ziet je haarstijl er schitterend uit!

Haarpinnen gerbera met strass steen 4 stuks

€ 7,95
Prachtige haarpinnen met een gerbera met in het midden een sprankelende strass steen. Geef je opgestoken haar een geweldige uitstraling met deze haarpinnen!

Diadeem zilverkleurig sierlijke bloemen

€ 9,95
Zilverkleurige diadeem, prachtige bewerkt met sierlijke bloemen en strass steentjes. Deze diadeem staat schitterend in zowel los als opgestoken haar.

Haarpinnen zilverkleurige bloem strass steentje

€ 4,95
Haarpin met prachtig zilverkleurig bloem met strass steentje. In de blaadjes van het bloem zitten strass steentjes verwerkt, waardoor het bloem mooi zal glinsteren in het haar. Deze haarpinnen kunnen mooi verwerkt worden in het opgestoken haar. Simpelweg door deze in het haar te steken.

Haarketting goudkleurig strass steentjes vierkant

€ 7,95
Prachtige goudkleurig haarketting met kleine vierkante strass steentjes. Wanneer je het haar los draagt maar er toch iets speciaals van wilt maken, dan ga je voor deze prachtige haarketting! De haarketting is in lengte verstelbaar dus deze draagt comfortabel.