EZ Combs

Met een EZ comb kun je het haar gemakkelijk gedeeltelijk of helemaal vastzetten. Aan beide zijden van EZ comb zit een haarkam en het midden is elastisch waardoor het haar goed op zijn plek blijft zitten.

EZ comb met kralen zwart

€ 5,95
Met de EZ comb (kam) zwart creëer je heel gemakkelijk verschillende haarstijlen. Stop simpelweg één kant van de EZ Comb in je haar. Trek deze vervolgens rondom je haar en stop het aan de andere kant voor een nieuwe haarstijl! De EZ comb zit stevig en comfortabel in het haar.

Ez comb houten kralen crèmekleurig bruin

€ 6,95
EZ comb met crèmekleurige en bruine kralen. Met de EZ comb (kam) zwart creëer je heel gemakkelijk verschillende haarstijlen. Stop simpelweg één kant van de EZ Comb in je haar. Trek deze vervolgens rondom je haar en stop het aan de andere kant voor een nieuwe haarstijl! De EZ comb zit stevig en comfortabel in het haar.

Ez comb bloemen en houten kralen bruin

€ 6,95
EZ comb met bruinkleurige kralen en bloemen. Met de EZ comb (kam) zwart creëer je heel gemakkelijk verschillende haarstijlen. Stop simpelweg één kant van de EZ Comb in je haar. Trek deze vervolgens rondom je haar en stop het aan de andere kant voor een nieuwe haarstijl! De EZ comb zit stevig en comfortabel in het haar.

EZ comb met kralen en bloemen strass fuchsia

€ 5,95
Met de EZ comb (kam) fuchsia creëer je heel gemakkelijk verschillende haarstijlen. Stop simpelweg één kant van de EZ Comb in je haar. Trek deze vervolgens rondom je haar en stop het aan de andere kant voor een nieuwe haarstijl! De EZ comb zit stevig en comfortabel in het haar.

EZ comb met kralen en bloemen strass transparant

€ 5,95
Met de EZ comb (kam) wit creëer je heel gemakkelijk verschillende haarstijlen. Stop simpelweg één kant van de EZ Comb in je haar. Trek deze vervolgens rondom je haar en stop het aan de andere kant voor een nieuwe haarstijl! De EZ comb zit stevig en comfortabel in het haar. In het haar gedragen is deze transparante EZ comb nog mooier, de kleur van je haar zie je namelijk door de transparante kralen/bloemen heen.

EZ comb met kralen en bloemen strass blauw

€ 5,95
Met de EZ comb (kam) blauw creëer je heel gemakkelijk verschillende haarstijlen. Stop simpelweg één kant van de EZ Comb in je haar. Trek deze vervolgens rondom je haar en stop het aan de andere kant voor een nieuwe haarstijl! De EZ comb zit stevig en comfortabel in het haar.

EZ comb met kralen en bloemen strass bruin

€ 5,95
Met de EZ comb (kam) lichtbruin creëer je heel gemakkelijk verschillende haarstijlen. Stop simpelweg één kant van de EZ Comb in je haar. Trek deze vervolgens rondom je haar en stop het aan de andere kant voor een nieuwe haarstijl! De EZ comb zit stevig en comfortabel in het haar.

EZ comb met kralen en bloemen strass paars

€ 5,95
Met de EZ comb (kam) paars creëer je heel gemakkelijk verschillende haarstijlen. Stop simpelweg één kant van de EZ Comb in je haar. Trek deze vervolgens rondom je haar en stop het aan de andere kant voor een nieuwe haarstijl! De EZ comb zit stevig en comfortabel in het haar.

EZ comb met kralen en bloemen strass rood

€ 5,95
Met de EZ comb (kam) rood creëer je heel gemakkelijk verschillende haarstijlen. Stop simpelweg één kant van de EZ Comb in je haar. Trek deze vervolgens rondom je haar en stop het aan de andere kant voor een nieuwe haarstijl! De EZ comb zit stevig en comfortabel in het haar.

Ez comb houten kralen zilver, paars bruin

€ 6,95
EZ comb met paarse, zilverkleurige en bruine kralen. Met de EZ comb (kam) zwart creëer je heel gemakkelijk verschillende haarstijlen. Stop simpelweg één kant van de EZ Comb in je haar. Trek deze vervolgens rondom je haar en stop het aan de andere kant voor een nieuwe haarstijl! De EZ comb zit stevig en comfortabel in het haar.