Duckklemmen

Zet het haar in een handomdraai half of helemaal vast met een duckklem van Goudhaartje! Verkrijgbaar in meerdere modellen en kleuren.

Duckklem large patroon ruit kleur bruin

€ 3,95
Mooie bruinkleurige duckklem met ruitpatroon. Groot formaat dus je kunt er veel haar tussen klemmen. Een duckklem kun je op verschillende manieren in je haar verwerken. Zet aan de zijkant of achterkant van je hoofd een haarlok (of helft van het haar) vast. Altijd handig om deze duckklem bij de hand te hebben omdat een zwarte duckklem bij iedere outfit goed staat!

Duckklem large patroon ruit kleur grijs

€ 3,95
Mooie grijskleurige duckklem met ruitpatroon. Groot formaat dus je kunt er veel haar tussen klemmen. Een duckklem kun je op verschillende manieren in je haar verwerken. Zet aan de zijkant of achterkant van je hoofd een haarlok (of helft van het haar) vast. Altijd handig om deze duckklem bij de hand te hebben omdat een zwarte duckklem bij iedere outfit goed staat!

Duckklem large strak trendy kleur brons

€ 3,95
Mooie strakke bronskleurige duckklem. Groot formaat dus je kunt er veel haar tussen klemmen. Een duckklem kun je op verschillende manieren in je haar verwerken. Zet aan de zijkant of achterkant van je hoofd een haarlok (of helft van het haar) vast. Altijd handig om deze duckklem bij de hand te hebben omdat een zwarte duckklem bij iedere outfit goed staat!

Duckklem large strak trendy kleur metaal

€ 3,95
Mooie strakke metaalkleurige duckklem. Groot formaat dus je kunt er veel haar tussen klemmen. Een duckklem kun je op verschillende manieren in je haar verwerken. Zet aan de zijkant of achterkant van je hoofd een haarlok (of helft van het haar) vast. Altijd handig om deze duckklem bij de hand te hebben omdat een zwarte duckklem bij iedere outfit goed staat!

Duckklem large strak trendy kleur goud

€ 3,95
Mooie strakke goudkleurige duckklem. Groot formaat dus je kunt er veel haar tussen klemmen. Een duckklem kun je op verschillende manieren in je haar verwerken. Zet aan de zijkant of achterkant van je hoofd een haarlok (of helft van het haar) vast. Altijd handig om deze duckklem bij de hand te hebben omdat een zwarte duckklem bij iedere outfit goed staat!

Duckklem large open bloemen zwart

€ 3,95
Mooie zwarte duckklem met aan de bovenzijde een fijn bloemenpatroon. Door de open bloemen is het haar zichtbaar. Een duckklem kun je op verschillende manieren in je haar verwerken. Zet aan de zijkant of achterkant van je hoofd een haarlok (of helft van het haar) vast. Altijd handig om deze duckklem bij de hand te hebben omdat een zwarte duckklem bij iedere outfit goed staat!

Duckklem large open hartjes zilverkleurig

€ 3,95
Mooie zilverkleurige duckklem met aan de bovenzijde zeven hartjes. Door de open hartjes is het haar zichtbaar. Een duckklem kun je op verschillende manieren in je haar verwerken. Zet aan de zijkant of achterkant van je hoofd een haarlok (of helft van het haar) vast. Altijd handig om deze duckklem bij de hand te hebben omdat een zilverkleurige duckklem bij iedere outfit goed staat!

Duckklem large strak kleur zwart gestipt

€ 3,95
Mooie zwarte gestipte duckklem. Groot formaat dus je kunt er veel haar tussen klemmen. Een duckklem kun je op verschillende manieren in je haar verwerken. Zet aan de zijkant of achterkant van je hoofd een haarlok (of helft van het haar) vast. Altijd handig om deze duckklem bij de hand te hebben omdat een zwarte duckklem bij iedere outfit goed staat!

Duckklem large strak trendy kleur zwart

€ 3,95
Mooie strakke zwarte duckklem. Groot formaat dus je kunt er veel haar tussen klemmen. Een duckklem kun je op verschillende manieren in je haar verwerken. Zet aan de zijkant of achterkant van je hoofd een haarlok (of helft van het haar) vast. Altijd handig om deze duckklem bij de hand te hebben omdat een zwarte duckklem bij iedere outfit goed staat!

Duckklem per 2 stuks patroon bloemen lichtroze

€ 1,95
Lichtroze duckklem fris bloemenpatroon erop. Let op het patroon van de bloemen kan per duckklem verschillen. Een duckklem kun je op verschillende manieren in je haar verwerken. Zet schuin aan de zijkant of achterkant van je hoofd een haarlok vast met 1 of 2 duckklemmen. Of steek je haar op en klem vervolgens een duckklem erin. Door de kleine tandjes aan de binnenzijde van de duckklem blijft deze stevig vastgeklemd zitten in het haar.

Duckklem per 2 stuks patroon bloemen roze

€ 1,95
Roze duckklem fris bloemenpatroon erop. Let op het patroon van de bloemen kan per duckklem verschillen. Een duckklem kun je op verschillende manieren in je haar verwerken. Zet schuin aan de zijkant of achterkant van je hoofd een haarlok vast met 1 of 2 duckklemmen. Of steek je haar op en klem vervolgens een duckklem erin. Door de kleine tandjes aan de binnenzijde van de duckklem blijft deze stevig vastgeklemd zitten in het haar.