Diademen / Haarbeugels

Hou het haar uit je gezicht met een prachtige diadeem of haarbeugel van Goudhaartje! Laat je verassen door de zeer gevarieerde modellen diademen en haarbeugels in deze categorie.

Diadeem glitter smal zwart strikje

€ 4,95
Prachtige elegante zwarte diadeem met subtiele glitters en een mooi strikje. Deze diadeem staat in los en opgestoken haar helemaal geweldig!

Haarbeugel satijn met roos kleur zwart

€ 4,95
Prachtige zwarte haarbeugel bedekt met satijn en aan de zijkant een mooie roos. Zowel in los als vast haar is deze haarbeugel een juweeltje in het haar!

Diadeem zilverkleurig sierlijke bloemen

€ 9,95
Zilverkleurige diadeem, prachtige bewerkt met sierlijke bloemen en strass steentjes. Deze diadeem staat schitterend in zowel los als opgestoken haar.

Diadeem zilverkleurig drie banen strass

€ 7,95
Prachtige zilverkleurige open diadeem, bewerkt met strass steentjes in verschillende maten. Deze diadeem kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen. Door de glinstering is deze diadeem werkelijk een juweeltje voor je haar!
Nieuw
Diadeem vintage flowers paars

Diadeem vintage flowers paars

€ 6,95
Prachtige diadeem in vintage stijl met mooie sierlijke bloemen! Door het gebruik van paars en zilver is deze diadeem gemakkelijk bij kleding te combineren. Deze diadeem kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen.

Diadeem vintage flowers blauw

€ 6,95
Prachtige diadeem in vintage stijl met mooie sierlijke bloemen! Door het gebruik van blauw en zilver is deze diadeem gemakkelijk bij kleding te combineren. Deze diadeem kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen.

Diadeem cat ears kant zwart

€ 5,95
Mooie trendy diadeem met oortjes van kant. Prachtig in zowel los als opgestoken haar, leuk voor feestje of festival.

Diadeem bewerkt met strass kralen kleur roze

€ 4,95
Prachtige diadeem bewerkt met roze strass kralen. Deze diadeem kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen. De strass kralen geven een mooie glinstering aan het haar!

Diadeem met haarkam zwart

€ 4,95
Mooie zwarte diadeem in zig zag model. Aan de diadeem zit een haarkam waardoor de diadeem goed in het haar blijft zitten.
Nieuw
Diadeem met strass kralen kleur crèmekleurig

Diadeem met strass kralen kleur crèmekleurig

€ 4,95
Prachtige diadeem bewerkt met crèmekleurige strass kralen. Deze diadeem kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen. De strass kralen geven een mooie glinstering aan het haar!

Diadeem vintage flowers zwart

€ 6,95
Prachtige diadeem in vintage stijl met mooie sierlijke bloemen! Door het gebruik van zwart en zilver is deze diadeem gemakkelijk bij kleding te combineren. Deze diadeem kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen.

Diadeem zilverkleurig facet stenen

€ 6,95
Draag deze diadeem en zie er schitterend uit! Prachtig in het opgestoken haar van een bruid of draag deze diadeem in los haar tijdens een gala of chique diner.

Diadeem elegant zwarte stenen goudkleurig

€ 4,95
Mooie elegante diadeem bedekt met goudkleurig/zwart band en bewerkt met zwarte en transparante steentjes. Deze prachtige diadeem is geschikt om te dragen in zowel los als opgestoken haar.

Diadeem elegant paarse stenen goudkleurig

€ 4,95
Mooie elegante diadeem bedekt met goudkleurig/paars band en bewerkt met paarse en transparante steentjes. Deze prachtige diadeem is geschikt om te dragen in zowel los als opgestoken haar.

Diadeem met parels en strass steentjes zilverkleurig

€ 4,95
Luxe diadeem met parels en strass steentjes. De combinatie van parels, strass steentjes en het zilverkleurige vormen een prachtig geheel. De diadeem is geschikt om zowel in los als opgestoken haar te dragen.