Diademen / Haarbeugels

Hou het haar uit je gezicht met een prachtige diadeem of haarbeugel van Goudhaartje! Laat je verassen door de zeer gevarieerde modellen diademen en haarbeugels in deze categorie.

Diadeem glitter smal zwart strikje

€ 4,95
Prachtige elegante zwarte diadeem met subtiele glitters en een mooi strikje. Deze diadeem staat in los en opgestoken haar helemaal geweldig!

Haarbeugel satijn met roos kleur zwart

€ 4,95
Prachtige zwarte haarbeugel bedekt met satijn en aan de zijkant een mooie roos. Zowel in los als vast haar is deze haarbeugel een juweeltje in het haar!

Diadeem zilverkleurig sierlijke bloemen

€ 9,95
Zilverkleurige diadeem, prachtige bewerkt met sierlijke bloemen en strass steentjes. Deze diadeem staat schitterend in zowel los als opgestoken haar.
Nieuw
Diadeem zilverkleurig drie banen strass

Diadeem zilverkleurig drie banen strass

€ 7,95
Prachtige zilverkleurige open diadeem, bewerkt met strass steentjes in verschillende maten. Deze diadeem kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen. Door de glinstering is deze diadeem werkelijk een juweeltje voor je haar!
Nieuw
Diadeem zilverkleurig facet stenen

Diadeem zilverkleurig facet stenen

€ 5,95
Draag deze diadeem en zie er schitterend uit! Prachtig in het opgestoken haar van een bruid of draag deze diadeem in los haar tijdens een gala of chique diner.

Diadeem elegant zwarte stenen goudkleurig

€ 4,95
Mooie elegante diadeem bedekt met goudkleurig/zwart band en bewerkt met zwarte en transparante steentjes. Deze prachtige diadeem is geschikt om te dragen in zowel los als opgestoken haar.

Diadeem elegant stenen goudkleurig

€ 4,95
Mooie elegante diadeem bedekt met goudkleurig/paars band en bewerkt met paarse en transparante steentjes. Deze prachtige diadeem is geschikt om te dragen in zowel los als opgestoken haar.

Diadeem met parels en strass steentjes zilverkleurig

€ 4,95
Luxe diadeem met parels en strass steentjes. De combinatie van parels, strass steentjes en het zilverkleurige vormen een prachtig geheel. De diadeem is geschikt om zowel in los als opgestoken haar te dragen.

Diadeem vorm kronkel van metaal kleur zwart

€ 3,95
Met deze diadeem krijgt je haar een mooi wave effect. De diadeem is van metaal gemaakt en daardoor dus lekker stevig. De diadeem kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen.

Diadeem vorm kronkel van metaal kleur zilver

€ 4,95
Met deze mooie zilverkleurige diadeem krijgt je haar een mooi wave effect. De diadeem is van metaal gemaakt en daardoor dus lekker stevig. De diadeem kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen.

Diadeem vorm kronkel van metaal kleur goud

€ 4,95
Met deze mooie koper/goudkleurige diadeem krijgt je haar een mooi wave effect. De diadeem is van metaal gemaakt en daardoor dus lekker stevig. De diadeem kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen.

Diadeem zilverkleurig facet stenen bruid

€ 5,95
Draag deze diadeem en zie er schitterend uit! Prachtig in het opgestoken haar van een bruid of draag deze diadeem in los haar tijdens een gala of chique diner.

Diadeem met strass kralen kleur transparant

€ 4,95
Prachtige diadeem bewerkt met transparante strass kralen. Deze diadeem kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen. De strass kralen geven een mooie glinstering aan het haar!

Diadeem zilverkleurig strass golven en kleine parels

€ 6,95
Schitterende diadeem in een mooie golvende vorm. Bewerkt met kleine strass steentjes en pareltjes. Deze diadeem kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen.

Diadeem bewerkt met strass kralen kleur paars

€ 4,95
Prachtige diadeem bewerkt met paarse strass kralen. Deze diadeem kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen. De strass kralen geven een mooie glinstering aan het haar!