Clayre & Eef

Haarelastiek prachtige glanzende vlinder grijs

€ 2,95
Stevig haarelastiek van Clayre & Eef met prachtige glanzende vlinder. De vlinder heeft een grijze kleur waardoor deze gemakkelijk bij verschillende kleuren kleding is te combineren.

Haarband elastisch met sterren zwart

€ 5,95
Mooie zwarte haarband van Clayre & Eef met patroon van sterren erop. De haarband kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen. Het midden van deze haarband kan breed of smal worden gemaakt door deze te spreiden of op te vouwen. Met beide creëer je weer een andere look! Doordat deze haarband aan de onderzijde elastisch is heeft deze altijd een perfecte pasvorm.

Haarelastiek elegant goudkleurig sjieke strik

€ 4,95
Elegant haarstrik met een mooi goudkleurig randje! Geef je staart of knot een mooie sjieke look met dit sierlijke haarelastiek van Clayre & Eef.

Haarelastiek vintage stijl bloem grijs satijn

€ 4,95
Mooie subtiele bloem met in het midden een aantal kraaltjes en strass steentjes. Geef je staart of knot een mooie sjieke look met dit sierlijke haarelastiek van Clayre & Eef.

Haarelastiek vintage stijl ornament fuchsia

€ 2,95
Zwart haarelastiek van Clayre & Eef met een prachtig opengewerkt ornament! Het ornament is bewerkt met mooie fuchsia kleurige strass steentjes. Geef je staart of knot een mooie vintage look met dit sierlijke haarelastiek.

Haarschuifje goudkleurig vlinder zalmkleurig

€ 4,95
Goudkleurig haarschuifje van Clayre & Eef met prachtig zalmkleurig vlindertje erop. Sierlijk haarschuifje die mooi in het opgestoken haar verwerkt kan worden of om een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifje goudkleurig parels strass hartje

€ 4,95
Goudkleurig haarschuifje van Clayre & Eef met prachtig hartje erop. Het hartje is bewerkt met kleine pareltjes en strass steentjes. Sierlijk haarschuifje die mooi in het opgestoken haar verwerkt kan worden of om een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifje goudkleurig sierlijk fijn bruid

€ 4,95
Prachtig subtiel haarschuifje van Clayre & Eef fijn bewerkt met een bloemetje, vlindertje en strass steentjes. Sierlijk haarschuifje die mooi in het opgestoken haar verwerkt kan worden of om een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarschuifje sierlijk strass kleur aqua

€ 3,95
Goudkleurig haarschuifje van Clayre & Eef bewerkt met twee aqua kleurige steentjes en in het midden kleine blauwe strass steentjes. Sierlijk haarschuifje die mooi in het opgestoken haar verwerkt kan worden of om een kleine haarlok mee vast te zetten.

Haarelastiek goudkleurig Venetiaans masker

€ 4,95
Zwart haarelastiek van Clayre & Eef met prachtig Venetiaans masker erop. Geef je staart of knot een mooie sjieke look met dit sierlijke haarelastiek.

Haarelastiek strik polkadot zwart roze

€ 2,95
Polkadot zwart/roze strikje op haarelastiek van Clayre & Eef. Vrolijk staart of knot op met dit vrolijke haarelastiek!

Haarelastiek vintage stijl strass boeket

€ 2,95
Zwart haarelastiek van Clayre & Eef met een prachtig opengewerkt ornament! Het ornament is bewerkt met strass steentjes in verschillende tinten. Geef je staart of knot een mooie vintage look met dit sierlijke haarelastiek.

Patent speld vintage strass stenen goudkleurig

€ 5,75
Mooie kleine vintage patent speld van Clayre & Eef. Deze patent speld is bewerkt met een grote steen in het midden en ernaast kleine strass steentjes, met er omheen sierlijke krullen. Deze patent speld is gemakkelijk in het haar te klemmen en geeft je haar gelijk een klassieke vintage look.

Haarclip luxe magneet zilverkleurig strikje

€ 4,95
Mooie zilverkleurige luxe haarclip van het merk Clayre & Eef met een strikje bewerkt met strass steentjes. Wanneer het licht er op valt geeft dit een mooie glinstering. Deze haarclip kan gesloten worden door middel van een magneetsluiting. Deze haarclip kan verwerkt worden in opgestoken haar of je kunt er een haarlok mee vast te zetten.

Haarband elastisch met kant kleur wit

€ 5,95
Prachtige witte haarband van Clayre & Eef met kant. Door het kant heen is het haar wat zichtbaar, dat geeft een mooi effect. De haarband kan in zowel los als opgestoken haar worden gedragen. Het midden van deze haarband kan breed of smal worden gemaakt door deze te spreiden of op te vouwen. Met beide creëer je weer een andere look! Doordat deze haarband aan de onderzijde elastisch is heeft deze altijd een perfecte pasvorm.