Borstels / Kammen

Maak mooie scheidingen met de puntkam, ontdoe het haar gemakkelijk van klitten met de anti klit borstel of creëer volume met de toupeerborstel! En ga je een avondje uit of op reis? Neem dan de inklapbare borstel mee, die past in iedere tas!

Puntkam voor styling in de kleur zwart

€ 2,95
Deze puntkam is niet alleen ideaal om je haar mooi glad mee te kammen maar ook om een mooie scheiding mee te maken. Maak met de punt van deze kam een rechte strakke scheiding, een zig zag scheiding of een andere vorm.

Afrokam neutraal model kleur zwart

€ 2,95
Deze kam is geschikt om kroezend haar in model te brengen.

Kam kunststof transparant bloemenpatroon

€ 3,95
Vrolijke haarkam met mooi bloemenpatroon. Breng je haar gemakkelijk in model met deze leuke kam!

Luizenkam kunststof kleur paars

€ 2,95
Paarse kunststof luizenkam. De tanden van deze kam staan dicht op elkaar waardoor luizen en neten uit het haar kunnen worden gekamd.
Nieuw
Anti klit borstel panterprint roze Anti klit borstel panterprint roze

Anti klit borstel panterprint roze

€ 6,95
Met deze mooie anti klit haarborstel haal je gemakkelijk en pijnloos klitten uit het haar! Deze borstel is ook nog eens voorzien van een leuke roze panterprint dus zo wordt het borstelen van je haar helemaal leuk.
Nieuw
Anti klit borstel glitter roze Anti klit borstel glitter roze

Anti klit borstel glitter roze

€ 5,95
Met deze mooie anti klit haarborstel haal je gemakkelijk en pijnloos klitten uit het haar! Deze borstel is ook nog eens voorzien van mooie roze en zilverkleurige glitters, dus zo wordt het borstelen van je haar helemaal leuk.
Nieuw
Inklapbare borstel met spiegel multicolor Inklapbare borstel met spiegel multicolor

Inklapbare borstel met spiegel multicolor

€ 3,95
Super leuk en super handig is deze inklapbare borstel met spiegel! Door het kleine formaat kan deze borstel gemakkelijk worden meegenomen in de handtas voor een avondje uit of voor op reis. Kortom, een echt must have item dus!
Nieuw
Toupeerborstel kleur zwart

Toupeerborstel kleur zwart

€ 5,95
Creëer gemakkelijk volume in het haar met deze professionele toupeerborstel! Kam met deze borstel voorzichtig tegen de haargroeirichting in, om zo het haar te touperen en volume te creëren. Het haar kan naderhand uitgekamd worden met de anti klit borstel (ook verkrijgbaar in deze webshop).