Borstels / Kammen

Maak mooie scheidingen met de puntkam, ontdoe het haar gemakkelijk van klitten met de anti klit borstel of creëer volume met de toupeerborstel! En ga je een avondje uit of op reis? Neem dan de inklapbare borstel mee, die past in iedere tas!

Puntkam voor styling in de kleur zwart

€ 2,95
Deze puntkam is niet alleen ideaal om je haar mooi glad mee te kammen maar ook om een mooie scheiding mee te maken. Maak met de punt van deze kam een rechte strakke scheiding, een zig zag scheiding of een andere vorm.

Haarborstelreiniger roze

€ 2,95
Een echt must have item voor iedereen met een haarborstel! Met deze tool haal je gemakkelijk het haar uit je borstel en blijft je borstel schoon.

Anti klit borstel lichtroze

€ 5,95
Met deze mooie anti klit haarborstel haal je gemakkelijk en pijnloos klitten uit het haar! Deze borstel heeft een mooie zacht roze kleur, dus zo wordt het borstelen van je haar helemaal leuk.

Toupeerborstel kleur zwart

€ 5,95
Creëer gemakkelijk volume in het haar met deze professionele toupeerborstel! Kam met deze borstel voorzichtig tegen de haargroeirichting in, om zo het haar te touperen en volume te creëren. Het haar kan naderhand uitgekamd worden met de anti klit borstel (ook verkrijgbaar in deze webshop).

Inklapbare borstel met spiegel multicolor

€ 3,95
Super leuk en super handig is deze inklapbare borstel met spiegel! Door het kleine formaat kan deze borstel gemakkelijk worden meegenomen in de handtas voor een avondje uit of voor op reis. Kortom, een echt must have item dus!

Anti klit borstel glitter roze

€ 5,95
Met deze mooie anti klit haarborstel haal je gemakkelijk en pijnloos klitten uit het haar! Deze borstel is ook nog eens voorzien van mooie roze en zilverkleurige glitters, dus zo wordt het borstelen van je haar helemaal leuk.

Anti klit borstel panterprint roze

€ 6,95
Met deze mooie anti klit haarborstel haal je gemakkelijk en pijnloos klitten uit het haar! Deze borstel is ook nog eens voorzien van een leuke roze panterprint dus zo wordt het borstelen van je haar helemaal leuk.

Luizenkam kunststof kleur paars

€ 2,95
Paarse kunststof luizenkam. De tanden van deze kam staan dicht op elkaar waardoor luizen en neten uit het haar kunnen worden gekamd.

Kam kunststof transparant bloemenpatroon

€ 3,95
Vrolijke haarkam met mooi bloemenpatroon. Breng je haar gemakkelijk in model met deze leuke kam!

Afrokam neutraal model kleur zwart

€ 2,95
Deze kam is geschikt om kroezend haar in model te brengen.

Borstel met spiegel multicolor

€ 6,95
Mooie handzame borstel met aan de achterzijde een spiegel. Handige 2 in 1 borstel die er ook nog eens leuk uit ziet door de vrolijke kleuren!