Vlecht in half los haar

  • Geplaatst op
  • Door Goudhaartje
  • 0
Vlecht in half los haar

Ga je naar een festival of feest en wil je iets speciaals met je haar doen? Klik dan snel verder naar deze blog. Hier vind je de stap voor stap foto's van deze prachtige haarstijl. Maak je look compleet met een haarketting van Goudhaartje.

Fishtail arrow braid 2

Vlecht in half los haar

Vandaag een mooie half losse haarstijl de ‘fishtail arrow braid’. Prachtige haarstijl om mee te verschijnen op een festival of feestje. Door bij deze haarstijl een haarketting (zie producten, categorie haarkettingen) te dragen, krijgt deze nog meer uitstraling! Er zijn naast de afgebeelde haarketting verschillende soorten haarkettingen; met elastiek aan de onderzijde, met haarkammetjes om in het haar te schuiven of met lusjes die je met haarschuifjes kunt vastzetten in het haar.

 

Uitleg van deze haarstijl (zie stap voor stap foto’s):

1. Maak een halve staart en aan beide zijden een vlecht met onderaan een transparant rasta elastiekje (zie producten, categorie haarelastiekjes)

2. Verdeel de staart in twee delen A en B. Pak een klein deel van B, dat wordt C.

3. Ga met C onder B en over A.

4. Haal streng C door de linker vlecht met behulp van de topsy tail (zie producten, categorie styling). Herhaal vervolgens stap twee tm vier maar begin dan bij A en haal de streng door de rechter vlecht, steeds om en om dus.

5. breng beide vlechten onderaan bij elkaar met een transparant rasta elastiekje. Maak de haarstijl af met een mooie haarketting (zie producten, categorie haarkettingen) van Goudhaartje!

pictorial Fishtail arrow braid

(hairstyle inspired by: hair_glamour1, instagram)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Saldo cadeaubon controleren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »