Vlecht met volume

  • Geplaatst op
  • Door Goudhaartje
  • 0
Vlecht met volume

Haarinspiratie nodig? Klik dan verder naar deze blog. Een mooie vlecht van elastiekjes waarmee je veel volume in je haar creëert. Deze vlecht is simpel om te maken maar heeft een prachtig eindresultaat! Maak de haarstijl af met een haarketting van Goudhaartje.

Elastic twist braid 2

Vlecht met volume

We beginnen deze blog van Goudhaartje met een hair pictorial van de elastic twist braid! Super simpel maar met een prachtig eindresultaat. Deze haarstijl is met name geschikt om te dragen op een bruiloft of een chique avondje uit.

 

In deze haarstijl kunnen verschillende soorten haaraccessoires worden verwerkt. Zoals curlies, een haarkam, een diadeem, maar ook een haarketting zoals afgebeeld. In de categorie haarkettingen zijn verschillende stoorten en maten verkrijgbaar, kies wat bij je past! Ook de benodigdheden om deze haarstijl te maken zoals de kleine transparante rasta elastiekjes en de topsy tail zijn bij Goudhaartje verkrijgbaar.

 

Uitleg van deze haarstijl (zie stap voor stap foto’s):

1. Pak twee delen haar en zet die vast met een transparant rasta elastiekje (zie producten, categorie haarelastiekjes)

2. Zet de topsy tail (zie producten, categorie styling) achter het elastiekje en haal uiteinde van de staart door de lus van de topsy tail. Trek vervolgens aan het uiteinde van de topsy tail totdat al het haar achter het elastiekje langs naar beneden hangt.

3. Trek met duim en wijsvinger het gedraaide haar boven het elastiekje wat losser, je kunt de haarstijl zo strak of los maken als je zelf wilt.

4. Herhaal stap 1 tm 3 totdat al het haar is gebruikt.

5. Het eindresultaat, met als finishing touch een mooie haarketting van Goudhaartje

pictorial Elastic twist braid

(hairstyle inspired by: aurorabraids, instagram)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Saldo cadeaubon controleren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »