Bananenklemmen

Zet het haar gemakkelijk vast met een mooie bananenklem van Goudhaartje. Doordat de bananenklemmen van kunststof zijn gemaakt zijn ze licht en dragen dus comfortabel. Bananenklem zet je in een handomdraai je haar vast. Kies een strak neutraal model of ga voor kleur!

Bananenklem kunststof zwart glans strak

€ 3,95
Mooie zwarte bananenklem in strakke vorm. Met een bananenklem zet je in een handomdraai je haar vast. Doordat deze bananenklem zwart is past deze bij iedere outfit.

Bananenklem kunststof zwart wit bloemen

€ 4,95
Mooie zwart witte bananenklem met bloemen. Met deze leuke bananenklem zet je in een handomdraai je haar vast!

Bananenklem kunststof zwart muzieknoot

€ 4,95
Mooie zwarte sierlijke, opengewerkte bananenklem in de vorm van een muzieknoot. Met een bananenklem zet je in een handomdraai je haar vast. Doordat deze bananenklem zwart is, is deze gemakkelijk bij verschillende soorten kleding te combineren.

Bananenklem kunststof zwart cirkels

€ 4,95
Mooie zwarte bananenklem met zwarte cirkels. Door de basic uitstraling kan deze bananenklem bij iedere outfit worden gecombineerd!

Bananenklem kunststof zwart wit elegant

€ 3,95
Prachtige elegante bananenklem bewerkt met parelmoer kleurige facet stenen. Door de zwart witte kleuren, is deze gemakkelijk bij verschillende kleuren kleding te combineren.

Bananenklem zwart van kunststof klein rond

€ 3,50
Deze ronde bananenklem is door het kleine formaat zeer geschikt voor kinderen, maar ook voor vrouwen met dun/kort haar. Doordat de bananenklem zwart en rond is, is deze gemakkelijk te combineren bij verschillende kleuren kleding. Tussen de bananenklem kun je al het haar of een gedeelte van het haar klemmen. In een handomdraai steek je het haar mooi op.

Bananenklem kunststof strass parels

€ 4,95
Mooie elegante bananenklem met kleine strass steentjes en parels. Met deze bananenklem zet je in een handomdraai je haar vast!

Bananenklem kleur zwart van kunststof

€ 3,95
Deze bananenklem is zeer geschikt voor volwassenen en kinderen, maar ook voor vrouwen met dun/kort haar. Doordat de bananenklem zwart is, is deze gemakkelijk te combineren bij verschillende kleuren kleding. Tussen de bananenklem kun je al het haar of een gedeelte van het haar klemmen. In een handomdraai steek je het haar mooi op.

Banenklem model schubben kleur zwart

€ 3,95
Met deze zwarte bananenklem zet in een handomdraai je haar op een mooie manier vast.

Bananenklem zwart van kunststof klein

€ 3,50
Deze bananenklem is door het kleine formaat zeer geschikt voor kinderen, maar ook voor vrouwen met dun/kort haar. Doordat de bananenklem zwart is, is deze gemakkelijk te combineren bij verschillende kleuren kleding. Tussen de bananenklem kun je al het haar of een gedeelte van het haar klemmen. In een handomdraai steek je het haar mooi op.