Bananenklemmen

Zet het haar gemakkelijk vast met een mooie bananenklem van Goudhaartje. Doordat de bananenklemmen van kunststof zijn gemaakt zijn ze licht en dragen dus comfortabel. Bananenklem zet je in een handomdraai je haar vast. Kies een strak neutraal model of ga voor kleur!
Nieuw
Bananenklem kunststof zwart glans strak Bananenklem kunststof zwart glans strak

Bananenklem kunststof zwart glans strak

€ 3,95
Mooie zwarte bananenklem in strakke vorm. Met een bananenklem zet je in een handomdraai je haar vast. Doordat deze bananenklem zwart is past deze bij iedere outfit.

Bananenklem kunststof zwart wit bloemen

€ 3,95
Mooie zwarte sierlijke, opengewerkte bananenklem met wat en witte bloemen. Met een bananenklem zet je in een handomdraai je haar vast. Doordat deze bananenklem zwart is, is deze gemakkelijk bij verschillende soorten kleding te combineren.

Bananenklem kunststof zwart muzieknoot

€ 4,95
Mooie zwarte sierlijke, opengewerkte bananenklem in de vorm van een muzieknoot. Met een bananenklem zet je in een handomdraai je haar vast. Doordat deze bananenklem zwart is, is deze gemakkelijk bij verschillende soorten kleding te combineren.

Bananenklem bruin van kunststof klein

€ 3,25
Deze bananenklem is door het kleine formaat zeer geschikt voor kinderen, maar ook voor vrouwen met dun/kort haar. Doordat de bananenklem bruin is, is deze gemakkelijk te combineren bij verschillende kleuren kleding. Tussen de bananenklem kun je al het haar of een gedeelte van het haar klemmen. In een handomdraai steek je het haar mooi op.
Nieuw
Bananenklem kunststof zilverkleurig grijs artistiek Bananenklem kunststof zilverkleurig grijs artistiek

Bananenklem kunststof zilverkleurig grijs artistiek

€ 4,95
Prachtige artistieke bananenklem met grijs/zilver achtige kleur. Met deze stevige bananenklem zet je in een handomdraai je haar vast.

Bananenklem kleur zwart van kunststof

€ 3,95
Deze bananenklem is zeer geschikt voor volwassenen en kinderen, maar ook voor vrouwen met dun/kort haar. Doordat de bananenklem zwart is, is deze gemakkelijk te combineren bij verschillende kleuren kleding. Tussen de bananenklem kun je al het haar of een gedeelte van het haar klemmen. In een handomdraai steek je het haar mooi op.

Bananenklem kleur transparant bruin

€ 3,95
Deze bananenklem is zeer geschikt voor volwassenen en kinderen, maar ook voor vrouwen met dun/kort haar. Doordat de bananenklem transparant bruin is, is deze gemakkelijk te combineren bij verschillende kleuren kleding. Tussen de bananenklem kun je al het haar of een gedeelte van het haar klemmen. In een handomdraai steek je het haar mooi op.

Bananenklem kleur transparant blauw

€ 3,95
Deze bananenklem is zeer geschikt voor volwassenen en kinderen, maar ook voor vrouwen met dun/kort haar. Doordat de bananenklem transparant blauw is, is deze gemakkelijk te combineren bij verschillende kleuren kleding. Tussen de bananenklem kun je al het haar of een gedeelte van het haar klemmen. In een handomdraai steek je het haar mooi op.

Banenklem model schubben kleur zwart

€ 3,95
Met deze zwarte bananenklem zet in een handomdraai je haar op een mooie manier vast.

Banenklem model schubben kleur zwart rood

€ 3,95
Met de bananenklem zet in een handomdraai je haar op een mooie manier vast. Deze bananenklem heeft de kleur rood en zwart die mooi in elkaar overlopen.

Bananenklem kleur transparant roze / paars

€ 3,95
Deze bananenklem is zeer geschikt voor volwassenen en kinderen, maar ook voor vrouwen met dun/kort haar. Doordat de bananenklem transparant roze is, is deze gemakkelijk te combineren bij verschillende kleuren kleding. Tussen de bananenklem kun je al het haar of een gedeelte van het haar klemmen. In een handomdraai steek je het haar mooi op.

Bananenklem bruin/oranje strass steentjes

€ 3,95
Met een bananenklem zet je in een handomdraai je haar vast. Deze bruin/oranje kleurige bananenklem is voorzien van kleine strass steentjes in bloemmotief. De bananenklem is transparant, in het haar gedragen zullen de kleuren daarom iets donkerder uitvallen.

Bananenklem zwart van kunststof klein

€ 3,25
Deze bananenklem is door het kleine formaat zeer geschikt voor kinderen, maar ook voor vrouwen met dun/kort haar. Doordat de bananenklem zwart is, is deze gemakkelijk te combineren bij verschillende kleuren kleding. Tussen de bananenklem kun je al het haar of een gedeelte van het haar klemmen. In een handomdraai steek je het haar mooi op.